Αν σε μισήσουν: αγάπησέ τους, Αν σε πληγώσουν: λάτρεψέ τους, Αν σε πικράνουν: συγχώρεσέ τους... Μην ξεχνάς: ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ!

Τρίτη 8 Ιουνίου 2010

λαχταρίσματα



Σήμερα λαχτάρησα, είπα να κάνω αλλαγή στα καναρινάκια μου και να βαλέ τα μωρά μόνα τους χωρίς τη μαμά τους. Το λάθος μου ήταν οτι το έκανα, όταν ήμουν στο μπαλκόνι. Μια αδέξια κίνηση και το μικρο κιτρινακι, η Μήτση το έσκασε απο το χέρι μου και έφυγε.......
Τα χρειάστηκα!!!!!!!!!
Τώρα τι κάνω;;
πάει το μικρο μου.....
Το μικρο, πήγε και κάθισε σε ψηλό κλαδί δέντρου απέναντι απο το μπαλκόνι.
Κάθομαι λοιπόν στο μπαλκόνι και το κοιτάζω με ελπίδα
να νυχτώσει και να κοιμηθεί εκεί,
σαν τη γάτα να ανέβω
και να το επαναφέρω στο κλουβί.
Εκεί λοιπόν που περιμένω με ανυπομονησία να δω τι θα γίνει, βλέπω το Μήτση να φεύγει και να πηγαίνει σε άλλο δέντρο, πιο μακριά, αλλά σε χαμηλό κλαδί. Τρέχω αμέσως με τη φανέλα και μια μπλούζα στο χέρι, πλησιάζω το δέντρο και χωρίς πολύ σκέψη πετάω τη μπλούζα πάνω του, αλλά το μόνο που κατάφερα ήταν να το κάνω να φύγει από εκεί, και να πάει να καθίσει σε ένα θάμνο στο πεζοδρόμιο. Αυτό ήταν!!!!!!!!!!!
Αυτή την φορά η μπλούζα το σκέπασε για τα καλά!!!!!!!!!!!!!!!!!. Μαζί με την μπλούζα ο δραπέτης ήρθε στο σπίτι, όπου εκεί τον συνέλαβα κανονικά και τον έβαλα στο κλουβί με τα αδερφάκια του.

Τέλος η ελευθερία, ξανά μέσα Μητση μου, ξέρεις εκεί έξω δύσκολο να επιζήσεις, δεν είσαι για ελεύθερη ζωή εσύ..............
skouliki

1 σχόλιο:

  1. ah para ligo na kleme nai trehoun pros ta exo alla then xeroun oti oi kinthinoi exo einai pra poloi !eihe kalo telos pantos kai ayto einai to haroumeno!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σε ευχαριστώ που ήρθες να με επισκεφτείς, Μιας και ήρθες κανε τον κόπο και γράψε εδώ το σχόλιο σου!