Αν σε μισήσουν: αγάπησέ τους, Αν σε πληγώσουν: λάτρεψέ τους, Αν σε πικράνουν: συγχώρεσέ τους... Μην ξεχνάς: ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ!

Τετάρτη 12 Ιουλίου 2017

Καλοκαιρινές Ζωδιακές Προβλέψεις



Κριός
Ο Ιούνιος σου κάνει ποδαρικό με μια σύνοδο της Αφροδίτης με τον Ουρανό στο ζώδιό σου, που φέρνει έναν κεραυνοβόλο έρωτα στο δρόμο σου. Τώρα, θα είναι ο ίδιος και απαράλλαχτος σύντροφος τον οποίο θα δεις με άλλο μάτι, θα είναι ο περιπτεράς λίγο πριν φύγεις εκδρομή, ο ψαράς στη Σαντορίνη, η σερβιτόρα στο μπιτσόμπαρο; Mικρή σημασία έχει. Οι εκπρόσωποι του ζωδίου σου που διατηρούν μακροχρόνια σχέση, προχωρούν σε επισημοποίηση τον Ιούλιο. Ο Ουρανός γυρίζει ανάδρομος για τελευταία φορά στο ζώδιό σου και ο Δίας σχηματίζει το τελευταίο του τετράγωνο με τον Πλούτωνα τον Αύγουστο, οπότε αν δεν πληρώσεις τη ΔΕΗ θα μείνεις χωρίς ρεύμα, και αν μαλώσεις με το διαχειριστή θα σου κάνει βουντού.

Ταύρος
Ο μήνας Ιούνιος είναι τέλειος για αμόρε, αφού στις 6/6 υποδέχεσαι τον κυβερνήτη σου, την Αφροδίτη και φέρεσαι σαν γάτα που θέλει να ζευγαρώσει. Δεν κρατά όμως για πολύ αυτο! Η Αφροδίτη εγκαταλείπει το ζώδιό σου στις 5/7 και η πλανητική κινητικότητα στρέφεται και πάλι σε άλλους τομείς του ωροσκοπίου σου. Τι που θέλεις να εστιάσεις στην εξέλιξή σου, να ξεκινήσεις ζούμπα, να βάψεις τους τοίχους στο σπίτι, να κάνεις λιπογλυπτική ή που θες να πας διακοπές. Ωπ! Εκεί που λες πως θα εστιάσεις στην καριέρα σου, το σκηνικό αλλάζει ξανά στο τέλος του Ιουλίου, φέρνοντας σημαντικές ευκαιρίες στους singles. Τον Αύγουστο δε, είσαι πιο περιζήτητος και από την Μαρίνα Σάττι μετά την επιτυχία "Μάντισσα".

Δίδυμοι
Ψυχραιμία! Δε θέλουμε να σε ταράξουμε, όμως...οι πιο σημαντικές εξελίξεις της χρονιάς θα λάβουν χώρα το πρώτο εικοσαήμερο του Ιούνη! Από εσένα τα άστρα ζητούν να είσαι πιο ζεν και από γιόγκι στο φαράγγι της Κρήτης με όσα συμβούν. Η Αφροδίτη εισέρχεται στο ζώδιό σου στις 5/7 και παραμένει μέχρι το τέλος του μήνα οπότε νιώθεις the best of the best, αρκεί να μη τρως το βράδυ. Αυτό σε αποτελειώνει. Το πρωί θα σε βρει στη δουλειά, το βράδυ θα πίνεις κοκτέιλ με περίεργα ονόματα και αυτό όλο θα συνεχιστεί μέχρι τέλους καλοκαιριού. Θα αδυνατίσεις και θα βρεις νέα χόμπι, ακόμη κι αν το χόμπι είναι να ταίζεις το ταίρι σου ή να παίζεις πόκα με τους παππούδες της πολυκατοικίας.

Καρκίνος
Oύτως ή άλλως διανύεις μια χρονιά προετοιμασίας κάποιων σημαντικών αλλαγών που θα ακολουθήσουν στην αισθηματική σου ζωή. Ο Άρης έρχεται στο ζώδιό σου στις 4/6, ανεβάζοντας την σeξουαλικότητά σου στο Θεό και είσαι πιο hot κι από τη Beyonce με μαγιό. Αυτό το καυτό ντιριντάχτα στο κρεβάτι θα μείνει εδώ ενωμένο δυνατό μέχρι το Σεπτέμβριο για να βρεις το χρόνο να ανακαλύψεις το νέο σου (μαυρισμένο) εαυτό. Τον Αύγουστο όμως ετοιμάσου για το απόλυτο κρας τεστ - όποια σχέση κατάφερε να αντέξει, προχωρά παρακάτω, όποια δεν φτουράει, πάει στην πόρτα, φοράει παπούτσια και αποχωρεί.

Λέων
Η Πανσέληνος στον Τοξότη στις 9/6, εγείρει θέματα ανασκόπησης, αναθεώρησης, ανανέωσης και άλλα πολλά. Δεν έχασες τα κιλά που ήθελες, ή δεν έκανες εκείνο το σολάριουμ πριν βγεις στην παραλία με τα κορμιά και τώρα δυσκολεύεσαι. Τι σημασία έχουν όλα αυτά όταν τον επόμενο μήνα το κρεβάτι σου θα πάρει φωτιά; Λιονταράκια τον γενέθλιό σας μήνα δεν θα μείνει άντρας για άντρας/γυναίκα για γυναίκα στο νησί που δεν θα λατρέψει το ταμπεραμέντο σας. Ορμήξτε! Να φοράτε αντηλιακό, να αλλάζετε συχνά το βρεγμένο σας μαγιό και να προσέχετε στο δρόμο.

Παρθένος
Η κυκλοθυμία σου φανερώνει πως ο μήνας παρουσιάζει έντονες μεταβολές σε όλους τους τομείς και αυτό σου προκαλεί μια αντράλα καθότι ως Παρθένοι είστε οργανωτικοί, μεθοδικοί και τυπικοί. Η Πανσέληνος του Ιουλίου στο ζώδιο του Αιγόκερου ενδέχεται να φέρει ένα μοιραίο πρόσωπο στο δρόμο σου και τότε ποιος είδε τον Παρθένο και δεν τον λάτρεψε! Αν δεν μουλαρώσεις που τα άστρα σε έβγαλαν από το πλάνο σου, τότε θα βγάλεις τον καλύτερό σου εαυτό στη σχέση που έρχεται, τι πρωινά στο κρεβάτι, τι αιθέρια έλαια στο μπάνιο, τι αντηλιακό στην πλάτη. Έτσι θα φτάσεις ως τον Αύγουστο που θα σε πλησιάσει η μελαγχολία των γενεθλίων σου από τις 21 κι έπειτα, αλλά θα οργανωθείς εσύ δε σε φοβόμαστε, και θα είσαι μια χαρά.

Ζυγός
Είναι γνωστό ότι το 2017 είναι μια χρονιά ορόσημο για την ερωτική σου ζωή, για αυτό και παίζουν όλα τα σενάρια στο συγκεκριμένο τομέα, από τις νέες γνωριμίες και τις επισημοποιήσεις, μέχρι τις επιστροφές καταστροφές από το παρελθόν. Βέβαια είναι γνωστό ότι η προσοχή σου εσένα δεν είναι στραμμένη στα ρομάντζα και την αγάπη, αλλά σε θέματα επαγγελματικά και οικογενειακά, όμως για τον Ιούνιο τα αισθηματικά σου θα είναι αυτά που θα σε βοηθούν να ισορροπίσεις. Τον Αύγουστο, το τετράγωνο Δία - Πλούτωνα θα κορυφωθεί στις 4 του μήνα και αυτό σημαίνει ότι θα έχεις πολλά εσωτερικά σκαμπανεβάσματα και θα κλειστείς στον εαυτό σου. Παράλληλα ο Ουρανός γυρίζει ανάδρομος μια μέρα νωρίτερα και εσύ νιώθεις ότι ήρθε η ώρα για αλλαγές στη ζωή σου και μάλιστα με χαρά προς τη δόξα τραβάς.


Σκορπιός
Ο Δίας έχει έρθει στο 12ο σου Οίκο, γεγονός που σε οδηγεί στο να κλείσεις τις εκκρεμότητες με το παρελθόν. Νέα πρόσωπα όμως θα εμφανιστούν στην ερωτική σου ζωή τον Ιούνιο, καθώς η Αφροδίτη εισέρχεται στον Ταύρο και αυτό σημαίνει ότι θα νιώσεις την επιθυμία της συντροφικότητας και του Netflix and Chill. Τον Ιούλιο, η σeξουαλικότητα σου θα χτυπήσει κόκκινο και εσύ θα αποτρελαθείς και αν δεν έχεις σχέση, θα είσαι από τον έναν/μία στον/η άλλο/η! Αν είσαι ελεύθερο πουλί και έχεις βαρεθεί τις ανούσιες γνωριμίες, να ξέρεις ότι θα σκάσει πρόσωπο που θα σου ξυπνήσει πρωτόγνωρα πάθη. Όσο για τον Αύγουστο, πρόκειται να είναι ένας σημαντικός μήνας για εσένα, με τον Ερμή ανάδρομο στην Παρθένο, γεγονός που σε φέρνει σε μια κρίσιμη καμπή για τη ζωή σου. Να ξέρεις πως ότι και αν αποφάσισεις να κάνεις θα έχεις τη στήριξη ενός σημαντικού προσώπου, οπότε μη φοβού και δώσε πόνο.

Τοξότης
Θα πάρεις κάποια τελευταία μαθήματα για τη ζωή σου αυτόν το μήνα και μετά οι δυσκολίες θα τελειώσουν οριστικά, καθώς είναι η τελευταία περίοδος που ο Κρόνος κι εσύ έχετε συναπαντήματα. Πολλές και ταχύτατες αλλαγές προβλέπονται για τον Ιούνιο, οπότε κοίτα να έχεις το μυαλό μέσα στο κεφάλι για να αδράξεις τις καλύτερες ευκαιρίες. Καλά τον Ιούλιο "Ο ΧΑΜΟΣ" με τα αισθηματικά σου. Θα γίνεις το σκοτεινό αντικείμενο του πόθου όλου του κόσμου και θα ξεχειλίζεις σεξ απίλ και γοητεία. Θα υπάρξει πρόσωπο που θα σε εξιτάρει όσο κανείς άλλοτε και εσύ θα ζήσεις έναν έρωτα όπως αυτόν του Κομνηνού με τη Ναθαναήλ στο "Εκείνο το Καλοκαίρι"! Το καλοκαίρι σου θα κλείσει εξαιρετικά, μέσα σε διασκέδαση, καλή διάθεση, πολλή κοινωνικότητα και έναν αισιόδοξο εαυτό που θα κάνει τους πάντες να σε λατρέψουν!

Αιγόκερως
Σημαντικές αλλαγές συμβαίνουν συνεχώς, κι εσύ θα νομίζεις ότι η ζωή σου έχει στήσει κρυφό παιχνίδι και σε δουλεύει, αλλά αυτό δεν ισχύει. Απλώς χαλάρωσε λίγο και πορεύσου με οτι έχεις. Πάντως, τον Ιούνιο θα έχεις Αφροδίτη στον Καρκίνο που σημαίνει ότι οι έρωτες έρχονται στο επίκεντρο. Τέρμα η αυτοικανοποίηση! Θα βρεις ταίρι να σε ικανοποιεί και μάλιστα πολύ καλά. Θα παιχτεί σχεσούλα κατά 90% και θα τη χαρείς στο έπακρο. Τον Ιούλιο όμως θα χρειαστείς λίγα ηρεμιστικά, γιατί τα νεύρα σου θα γίνουν κρόσια από τις δοκιμασίες που θα σου εμφανιστούν. Τον Αύγουστο να ξέρεις ότι ένας σημαντικός κύκλος που ξεκίνησε στη ζωή σου το 2016 θα κλείσει με το τελευταίο τετράγωνο Δία - Πλούτωνα και το καλοκαίρι θα φύγει δίνοντάς σου μπόνους για όλες τις προσπάθειες που έκανες!

Υδροχόος
Χαμό προκαλούν μοιραία γεγονότα που έρχονται σαν τυφώνες στη ζωή σου και οι σχέσεις σου αλλάζουν μορφή. Μην αγχώνεσαι όμως, γιατί αν αρπάξεις την ευκαιρία τη σωστή, το σύμπαν θα σε ανταμείψει και θα έχεις ευκαιρίες που ούτε είχες φανταστεί. Φλερτάκια, ερωτάκια και άλλα τέτοια θα παίξουν τον Ιούνιο, αλλά σε light φάση. Πάντως η ρουτίνα σου θα ομορφύνει και εσύ θα πάρεις ζωή ξανά. Πρόσεξε όμως, γιατί θα παιχτεί ειδύλλιο στον εργασιακό σου χώρο και αυτά δεν είναι παίξε γέλασε. Τον Αύγουστο θα έχεις δυο εκλείψεις, μια της Σελήνης στο ζώδιο σου και μια του Ήλιου στο απέναντι σου, του Λέοντα, γεγονός που φανερώνει ότι είναι καθοριστικές οι στιγμές αυτές για τα ερωτικά σου. Και μπορεί οι εκλείψεις γενικά να μη θεωρούνται και το καλύτερο για το μέλλον, όμως δε θα αργήσει η στιγμή που θα καταλάβεις ότι όλα είχαν το σκοπό τους... το έλεγε και ο συγχωρεμένος ο Στιβ Τζομπς, πως όλα έχουν λόγο που γίνονται.

Ιχθείς
Ω ναι, ήρθε η ώρα να περάσεις στο επόμενο στάδιο της ζωής σου. Εντάξει έχουν αυξηθεί οι ευθύνες και οι υποχρεώσεις σου, όμως να είσαι προετοιμασμένος για ακόμα πιο hardcore σκηνικά. Το καλοκαίρι σε βρίσκει σε περίοδο αλλαγών και εσύ νιώθεις σαν το φτερό στον άνεμο και παράλληλα ενώ θέλεις ερωτικά παιχνίδια, δεν έχεις τον επαρκή χρόνο για να τα χαρείς. Τον Ιούλιο όμως που θα έχεις Άρη στον Καρκίνο, η λίμπιντο θα είναι στα ύψη και εσύ δε θα μπορείς να συγκρατήσεις τις ορμές σου, να δεις τι καλά που θα ερωτοτροπίσεις και μη σου πω θα δεσμευτείς κιόλας. Για τον Αύγουστο προβλέπονται ανακατατάξεις, αφού ο Ερμής περνά στην Παρθένο και εσύ αρχίζεις να επαναπροσδιορίζεις σημαντικά πράγματα για τη ζωή σου. Αν έχεις ταίρι, στη σχέση σας θα μπουν νέοι όροι, ενώ αν είσαι μόνος/η πρόσεξε καλα γιατί το παρελθόν γυρνάει και εκδίκηση ζητάει.
πηγή:http://www.e-radio.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σε ευχαριστώ που ήρθες να με επισκεφτείς, Μιας και ήρθες κανε τον κόπο και γράψε εδώ το σχόλιο σου!