Αν σε μισήσουν: αγάπησέ τους, Αν σε πληγώσουν: λάτρεψέ τους, Αν σε πικράνουν: συγχώρεσέ τους... Μην ξεχνάς: ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ!

Σάββατο 20 Νοεμβρίου 2010

Αστεία Χαρακτηριστικά για τα 12 Ζώδια


Κριός 21/3 - 20/4
Ότι και να πει κανείς για εσάς είναι λίγο. Είστε συντηρητικοί. Δεν κάνετε τίποτα το εξωφρενικό για να μην σας παρεξηγήσουν. Είστε κότες. (Put the krios down... σλόουλιιι). Δεν υπάρχει κάτι που να μη σας φοβίζει ή να σας καταπιέζει. Ποτέ δε χρησιμοποιήσατε κάτι άλλο εκτός από τα Windows γιατί... φοβάστε. Από το να αντιμετωπίσετε το φόβο σας ή τον καταπιεστή σας προτιμάτε ένα όπλο να σας δείχνει... δεν μας χαλάει, αν θέλετε μπορείτε να αυτοκτονήσετε... μας είσαστε παντελώς άχρηστοι… και αντιπαθητικοί.
Ταύρος 21/4 - 20/5
Έχετε μεγάλη υπομονή... μόνο με τον εαυτό σας. Είστε χαζοί και για αυτό πιστεύετε ότι έχετε δίκιο. Σταματήστε επιτέλους να μιλάτε. Είσαστε ο περίγελος των γύρων σας. Αξιολύπητοι γιατί κοροϊδεύετε ακόμα και τον εαυτό σας (σήμερα διατήρησα το πρόγραμμα της δίαιτας... έφαγα μόνο 3 σουβλάκια για απογευματινό και για βραδινό αρκέστηκα στις 2 πίτσες ...οικογενειακές). Πιστεύετε ότι τα ξέρετε όλα...;
Δίδυμοι 21/5 - 21/6
Πόσο αντιπαθητικός μπορεί να είναι ένας δίδυμος; Η απάντηση είναι ΠΟΛΥ. Σας μισούμε και εσάς και το άλλο σας πρόσωπο που κρύβετε ηλιθιοδώς μέσα σας. Είστε η καβουρομάνα των ζωδίων. Αν τα λεφτά ήταν καβούρια θα ήσασταν πλούσιοι. Η σταθερή σας άποψη... δεν υπάρχει. Οι βλακείες που λέτε κάθε φορά θα ήταν καλό να τις κρατάτε για εσάς. Αυτοτρελαθείτε.
Καρκίνος 22/6 - 22/7Κατανοήτε το πόνο των άλλων. Κορόϊδα... Κλέτε συνέχεια, δεν ξέρετε τι σας φταίει. Είσαστε άχρστοι και δεν έχετε σκοπό στη ζωή σας. Και να είχατε κάποιο στόχο αποκλείετε να τον πετυχαίνατε. Οι περισσότεροι Καρκίνοι που καταλήγουν στη φυλακή είναι αθώοι.
Λέων 23/7 - 23/8
Είστε ηγέτες. Κάτι που πιστεύετε μόνο εσείς αφού τα υπόλοιπα ζώδια σας έχουν γραμμένους. Κατσούφηδες και δε σηκώνετε κουβέντα. Ο Χίτλερ ήταν Λέων. Σταματήστε να χρησιμοποιείτε τη λέξει ''εγώ'' και ''είμαι''
Παρθένος 24/8 - 22/9
Έχετε πολλές ικανότητες. Μία από αυτές είναι να ξύνεστε όλη μέρα χωρίς να κάνετε τίποτα. Δουλειές που σας ταιριάζουν: πλούσιος, εφοπλιστής, εισοδηματίας, ξύστης, νυχτοφύλακας, στρωματατζής. Στο σεξ είσαστε παθητικός τύπος... χμ.

Ζυγός 23/9 - 22/10
Σπάταλοι. Κάποιες φορές χαλάτε πολλά λεφτά, κάποιες άλλες... περισσότερα. Η λέξη ''αποταμίευση'' σας είναι παντελώς άγνωστη. Μισείτε τους πλούσιους αν δεν είναι συγγενικά σας πρόσωπα. Αν διαπιστώσετε ότι ο φίλος σας αργεί στα ραντεβού του και ταυτόχρονα είναι ζυγός σημαίνει ότι η διαδρομή στο σπίτι του από το δωμάτιο του μέχρι τη εξώπορτα έχει πάρα πολλούς καθρέφτες...

Σκορπιός 23/10 - 22/11
Όσο κακοί και αν προσπαθείτε να είστε γνωρίζετε ότι μπορείτε και περισσότερο. Αν ήσασταν άλλο ζώδιο το μόνο που θα σας χαρακτήριζε θα ήταν το ζώδιο του γλιφτρολέων και ο χοίρος στο κινέζικο... γουρούνιαααα. Η δουλειά που σας ταιριάζει είναι του δήμιου, συκοφάντη, δολοφόνου. Το δεξί χέρι του Χίτλερ ήταν σκορπιός.

Τοξότης 23/11 - 21/12
Χαζοαισιόδοξοι. Διαφορετικά... καθυστερημένοι, ηλίθιοι. Αν δεν είσαστε μέθυσος είσαστε... αλκοολικός, ποτέ και τα δύο μαζί. Το ταλέντο σας είναι να μην έχετε σε τίποτα ταλέντο... αν είναι δυνατόν. Ο Αίνστάιν... νομίζατε..., δεν ήταν τοξότης, ο Πατακός από την άλλη, ήταν. Μην ανησυχείτε αν στεναχωρηθήκατε που διαβάσατε όλα αυτά για εσάς... σε λίγο δε πρόκειται να θυμάστε τίποτα. Το αλκοόλ θα τα έχει σβήσει από τη μνήμη σας.

Αιγόκερως 22/12 - 19/1
Ο περιπετειώδης χαρακτήρας σας δεν ''σταματιέται'' με τίποτα. Το μόνο που σας σταματά είναι αν ματώσει η μύτη σας μετά από το περιπετειώδες σκάλισμα της. Είσαστε αναιδείς καθίκια. Αν δεν ξύσετε τη μύτη σας θα ξύσετε το... αυτί σας.
Υδροχόος 20/1 - 19/2
Είσαστε εφευρετικοί. Βρίσκετε συνέχεια τρόπους για να μας σπάτε τα νεύρα. Γουστάρετε να σας δέρνουν, μαζόχες. Σας αρέσει να παίζετε με παζλ. Ο χώρος που συγκεντρώνεστε είναι... το ψυχιατρείο της γειτονιάς ή το πολύ πολύ στα κεντρικά σας, Δαφνί.
Ιχθείς 20/2 - 20/3
Ακολουθείτε το παράδειγμα των άλλων ζωδίων. Ακολουθείτε ότι σας λένε, είστε ηλίθοι. Ξύνετε τη μύτη σας, γουστάρετε να σας δέρνουν, είστε γουρούνια, μισείτε τους πλούσιους, σας αρέσει ο εαυτός σας. Σπάταλοι με τα λεφτά των άλλων, καβουρομάνες με τα δικά σας. Κάνετε ΟΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΑΛΛΑ ΖΩΔΙΑ... ακολουθείστε τους κριούς και αυτοκτονήστε.

1 σχόλιο:

  1. Αυτά ισχύουν; :Ρ
    γιατί δε βλέπω ομοιότητες εμού και του αιγόκερου...

    ΥΓ.Θέλησα να αλλάξω τη διεύθυνση του blog μου και ύστερα μετά λύπης μου παρατήρησα πως δεν μπορούσε κανείς να εισέλθει...
    Απλά ανανέωσε την παρακολούθηση βάζοντας την διεύθυνση: http://equationallove.blogspot.com/ 
    Η παλιά θα χαθεί!

    Ευχαριστώ και συγγνώμη για την αναστάτωση!

    καλώς σε βρήκα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σε ευχαριστώ που ήρθες να με επισκεφτείς, Μιας και ήρθες κανε τον κόπο και γράψε εδώ το σχόλιο σου!