Αν σε μισήσουν: αγάπησέ τους, Αν σε πληγώσουν: λάτρεψέ τους, Αν σε πικράνουν: συγχώρεσέ τους... Μην ξεχνάς: ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ!

Τετάρτη 20 Ιουνίου 2018

Ποια ζώδια μπλέκουν τη φιλία με τον έρωτα;



Ποια ζώδια μπλέκουν τη φιλία με τον έρωτα;

Κριός

Ο Κριός είναι ζώδιο της δράσης και αγαπά πολύ να βιώνει καταστάσεις, που ανεβάζουν την αδρεναλίνη του. Αυτό κάνει και με τους φίλους του, που συνεχώς προσπαθεί να ανακαλύψει και μια καινούργια πτυχή του χαρακτήρα τους, για να κρατήσει το ενδιαφέρον του προς αυτούς ζωντανό. Δε θέλει καθόλου τα καθιερωμένα και τις συμβατικότητες. Για να μετατρέψει την φιλία που νιώθει για ένα άτομο, σε ερωτικό ενδιαφέρον, θα πρέπει να βρει κάτι επάνω του που θα καταφέρει να του διεγείρει τις αισθήσεις και να δει με… άλλο μάτι τον φίλο αυτό.

Ταύρος

Ο Ταύρος αγαπά τις σχέσεις διάρκειας και όταν ξεκινά μια, έχει πάντα στο μυαλό του τη σοβαρότητα και την ωριμότητα, που είναι τα κύρια χαρακτηριστικά του για τη συνταγή της επιτυχίας. Για να φτάσει στο σημείο να δει ένα φιλικό του πρόσωπο ερωτικά, θα πρέπει το άτομο αυτό να δώσει σημάδια, που θα πείσουν τον Ταύρο ότι μπορεί η φιλική τους σχέση μπορεί να φτάσει και το ερωτικό επίπεδο. Για παράδειγμα, αν λαμβάνει ηρεμία από το πρόσωπο αυτό, ασφάλεια και σιγουριά, τότε δε θα διστάσει να συνάψει σχέση μαζί του.


Δίδυμος

Ο Δίδυμος δεν έχει και τόσο μεγάλο πρόβλημα, στο να δει ερωτικά ένα άτομο που μέχρι τώρα το θεωρούσε πολύ καλό του φίλο. Είναι ζώδιο που γενικά θέλει να τα δοκιμάζει όλα και ρισκάρει πολλές φορές σε καταστάσεις και ενέργειες, που για κάποιον άλλο θα ήταν… απαγορευμένο πεδίο. Με λίγα λόγια, αν μια φιλία τού παρέχει μοναδικότητα και ασφάλεια, ενώ τον κάνει να μην νιώθει άγχος και πίεση, τότε θα δει με άλλο μάτι το άτομο αυτό και με μεγάλη ευκολία θα ριχτεί στην αγκαλιά του, ξεκινώντας μια σχέση.

Καρκίνος

Ο Καρκίνος γενικά είναι ζώδιο που προτιμά να έχει σιγουριά και ασφάλεια από τους γύρω του, οπότε άνετα θα μπει σε μια ερωτική διαδικασία με άτομο από το φιλικό του περιβάλλον. Και αυτό, γιατί νιώθει πως με την πάροδο των χρόνων έχει μάθει ο ένας τον άλλο καλά και μπορεί να εμπιστευτεί τα συναισθήματά του στο άτομο εκείνο που θα δει με άλλο μάτι. Γενικά προτιμά τα σίγουρα που του προσφέρονται και σε σπάνιες περιπτώσεις θα κάνει μια σχέση με ένα άτομο, που δεν το γνωρίζει καθόλου.

Λέων

Ο Λέων δεν επιθυμεί ιδιαίτερα να συνάψει ερωτική σχέση με ένα φιλικό του πρόσωπο, γιατί γύρω του καθημερινά αντιμετωπίζει πολλές προκλήσεις από… αιθέριες υπάρξεις που τον διεκδικούν. Οπότε γιατί να χαλάσει μια φιλία του και να μην ξέρει και πού θα οδηγήσει μετά αυτό; Δεν υπάρχει λόγος να κάνει κάτι τέτοιο. Το σίγουρο όμως είναι πως με πρώην δεσμούς του κρατάει πάντα μια καλή επαφή και τους έχει πλέον στο φιλικό του περιβάλλον.

Παρθένος

Ο Παρθένος είναι το ζώδιο της συγκεντρωτικής δημιουργίας και όλα τα έχει υπό έλεγχο. Έχει μάθει να μην μπλέκει πρόσωπα και καταστάσεις μεταξύ τους, ο καθένας πρέπει να έχει τη θέση που του ανήκει και μόνο. Οπότε δεν υπάρχει περίπτωση να μπλέξει τα φιλικά του αισθήματα με τα ερωτικά. Οι φίλοι του έχουν ιδιαίτερη σημασία για τη ζωή του και ούτε καν περνάει από το μυαλό του να τους σκεφτεί ερωτικά. Άλλο οι φίλοι, άλλο οι ερωτικοί σύντροφοι.

Ζυγός

Ο Ζυγός βλέπει στους ανθρώπους που έχει γύρω του, το χαρακτήρα τους και το γούστο τους. Αυτό σημαίνει πως δεν βάζει τον εαυτό του μέσα σε περιορισμούς, αν ένα φιλικό πρόσωπο κινήσει το ερωτικό του ενδιαφέρον, δε θα διστάσει να κάνει κάτι μαζί του. Γιατί να μην το δοκιμάσει; Δε θα χαλάσει κι ο κόσμος! Ακόμα και αν αυτή η απόπειρα οδηγήσει σε αδιέξοδο, έχει το ψυχικό σθένος να επαναφέρει τη σχέση στην κανονική της μορφή και να την τοποθετήσει ξανά στο φιλικό του περιβάλλον.

Σκορπιός

Ο Σκορπιός λατρεύει να μπαίνει βαθιά στην ψυχοσύνθεση κάθε ατόμου που συναντά στη ζωή του και να προσπαθεί να μάθει τα πάντα για αυτό. Οι ερωτικές σχέσεις που κάνει, είναι οι περισσότερες με άγνωστα πρόσωπα, αλλά δε θα είχε κανένα πρόβλημα να επεκταθεί και στο φιλικό του περιβάλλον, αν κάποιο πρόσωπο τού κινήσει ερωτικά το ενδιαφέρον. Φυσικά, με επιφύλαξη θα γίνει αυτό και αν τελικά προχωρήσει σε πράξη, ένα ερωτηματικό θα υπάρχει πάντα στο μυαλό του. Αν κάναμε σχέση, πώς θα ήταν άραγε;

Τοξότης

Στην κάρδια ενός Τοξότη χωράνε όλοι, οπότε το ζώδιο αυτό δε θα διαχωρίσει τους φίλους του από τους ερωτικούς συντρόφους του. Γιατί να μην το ρισκάρει να οδηγήσει μια φιλική κατάσταση σε ερωτική, αν του αρέσει ένα άτομο; Έχει πολλές εκπλήξεις γενικά στη ζωή του και δε θα μας έκανε και μεγάλη εντύπωση, αν μια μεγάλη του φιλία μετατρεπόταν σε μοναδικό έρωτα. Και οι επαφές που κρατάει με τους πρώην του, είναι πάντα θετικές και αν δει κάποια αλλαγή με ερωτικό σύντροφο απ’ το παρελθόν, που θα του κεντρίσει ξανά το ενδιαφέρον, δίνει και άλλη ευκαιρία και ξεκινά ξανά σχέση, με καινούργιο ενδιαφέρον.

Αιγόκερως

Ο Αιγόκερως ξέρει να ελέγχει τη ζωή και τα συναισθήματά του, οπότε πολύ δύσκολα θα δει ερωτικά κάποιο φιλικό του άτομο. Και αυτό γιατί δε θέλει να μπερδεύει τις καταστάσεις μεταξύ τους, για να μην υπάρχουν σημαντικές απώλειες μετά. Ο αυτοέλεγχος που έχει, τον βοήθα να μην μπλέκεται σε μονοπάτια που δε γνωρίζει ποια θα είναι η εξέλιξή τους και πού θα καταλήξουν. Αν κατά τύχη συμβεί να ξεκινήσει κάτι ερωτικό με φιλικό του πρόσωπο και στη πορεία να χαλάσει, τότε το άτομο εκείνο αυτόματα βγαίνει από τη ζωή του Αιγόκερου και χάνει τη θέση που κατείχε πριν. Αυτή του φίλου…

Υδροχόος

Ο Υδροχόος νιώθει φίλος με όλο τον κόσμο, άνετα μπορεί να κάνει σχέση με κάποιο φιλικό του πρόσωπο και αν κάτι πάει στραβά, παραμένουν και πάλι φίλοι. Είναι ένας κύκλος η ερωτική του ζωή, που διάφοροι άνθρωποι έχουν μπει μέσα σε αυτό το κύκλο και γυρνάνε συνέχεια. Κάποτε σταματάνε στην ταμπέλα που λέει "φιλικό περιβάλλον" και κάποτε σε αυτή που θα γραφεί "ερωτικό". Εξάλλου, το ζώδιο αυτό κάνει ερωτικούς δεσμούς με άτομα που γνωρίζει ήδη καλά και αν χωρίσει μαζί τους, απλά διευρύνει περισσότερο το φιλικό του περιβάλλον. Και σε περιόδους απέραντης ερωτικής μοναξιάς, επιστρέφει με μεγάλη ευκολία σε αγκαλιές του παρελθόντος.

Ιχθύς

Ο Ιχθύς μπορεί εύκολα να ερωτευτεί ένα φιλικό του πρόσωπο, γιατί κάτι είδε επάνω του, που μπορεί να τον κάνει να νιώσει ασφάλεια, σιγουριά και φυσικά μοναδικότητα. Αλλά τις πιο πολλές φορές, αυτός ο έρωτας είναι μονόπλευρος, από την μεριά του και μόνο, γιατί απλά υπάρχει στη σφαίρα της φαντασίας του και δε συμβαίνει στην πραγματικότητα. Οπότε, υποβάλει τον εαυτό του ξανά σε εκείνα τα "φρικτά" βασανιστήρια, αυτοτιμωρείται όπως μόνο ο ίδιος ξέρει! Ακόμα και αν κάποιος φίλος του, δείξει ερωτικό ενδιαφέρον και δεν προχωρήσει το πράγμα, τότε ο Ιχθύς θα συνεχίσει να πλάθει στο μυαλό του μια ερωτική φάση, που απλά θα είναι φανταστική. Έχει το δικαίωμα να το κάνει!
Πηγη:  zwdiasimera. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σε ευχαριστώ που ήρθες να με επισκεφτείς, Μιας και ήρθες κανε τον κόπο και γράψε εδώ το σχόλιο σου!