Αν σε μισήσουν: αγάπησέ τους, Αν σε πληγώσουν: λάτρεψέ τους, Αν σε πικράνουν: συγχώρεσέ τους... Μην ξεχνάς: ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ!

Τρίτη 19 Ιουνίου 2018

Τα 12 ζώδια πως συμπεριφέρονται στην παραλία



ΚΡΙΟΣ

Αυτό το υπερκινητικό άτομο που παίζει ακατάπαυστα ρακέτες, τρέχει πάνω κάτω στην παραλία, γελάει, μιλά βροντόφωνα και άμα λάχει θα ρίξει και έναν καβγά, είναι ο παρορμητικός Κριός! Το Κριάρι δεν κάθεται ήσυχα στην ξαπλώστρα (ή στην πετσέτα) του, θέλει ακόμα και στην παραλία να έχει δράση. Ξεσηκώνει τα πλήθη με τις φωνές του και τσαλαβουτά διαρκώς στα νερά, μπουγελώνοντας τους πάντες. Χαρακτηριστικό του γνώρισμα ο επιτακτικός και θορυβώδης τρόπος ομιλίας του, καθώς και η αυθάδεια του αν του πεις να ηρεμήσει!
Ο Κριός στην παραλία ταιριάζει καλύτερα με: Διδύμους και Τοξότες
Τον Κριό στην παραλία τον εκνευρίζουν οι: Ταύροι, οι Καρκίνοι και οι Παρθένο.

ΤΑΥΡΟΣ
Είναι γεννημένος για μεγάλα σαλόνια αλλά και για υπερπολυτελής παραλίες. Ένας Ταύρος δεν πάει όπου και όπου, αλλά προτιμά και φροντίζει να επισκέπτεται οργανωμένες πλαζ με όλα τα κομφόρ γιατί θέλει τις ανέσεις σου! Είναι ο τύπος που κάθεται στη ξαπλώστρα, πίνοντας το δροσιστικό κοκτέιλ του, με μαγιό, καπέλο, πετσέτα και αξεσουάρ που να δένουν μεταξύ τους άριστα δίνοντας το τέλειο αποτέλεσμα στο μάτι. Είναι αυτός που θα πάρει και έναν υπνάκο στην παραλία, ενώ μόλις ανοίξει τα ματάκια του θα ζητήσει αμέσως να δει και κατάλογο για να τσιμπήσει και κάτι. Η θάλασσα ανοίγει την όρεξη λένε!
Ο Ταύρος στην παραλία ταιριάζει καλύτερα με: Καρκίνο, Παρθένο, Αιγόκερω
Τον Ταύρο στην παραλία τον εκνευρίζουν οι: Κριό, Δίδυμο, Τοξότη.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Ο Δίδυμος στην παραλία είναι ο τύπος που στέκεται πάντα χαμογελαστός, βρίσκοντας αφορμές για να πιάσει κουβέντα με όλο τον κόσμο. Γελάει, μιλάει, σχολιάζει και σαφώς είναι μόνιμα με το κινητό στο χέρι για να βγάζει σέλφι και να τις ποστάρει στο facebook. Αρκετές στιγμές θα σε συγχύσει η ακατάπαυστη ομιλία του αλλά και η τάση του να τα ξέρει όλα και να χώνει τη μύτη του ακόμα και εκεί που δεν τον αφορά. Οι μόνες χαλαρές του Δίδυμου στην παραλία είναι όταν κάθεται στην ξαπλώστρα με το tablet του να διαβάζει ηλεκτρονικά βιβλία ή να πλοηγείται στα αγαπημένα του sites!
Ο Δίδυμος στην παραλία ταιριάζει καλύτερα με: Λέοντα, Ζυγό , Κριό, Τοξότη
Τον Δίδυμο στην παραλία τον εκνευρίζουν οι: Σκορπιοί, οι Αιγόκεροι, οι Παρθένοι.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ο Καρκίνος επισκέπτεται τις οικογενειακές παραλίες, κουβαλώντας μαζί του όλα τα κομφόρ. Ομπρέλα για τον Ήλιο, καθισματάκια, κουβαδάκια, ψυγειάκι με δροσιστικά αναψυκτικά και φαγητά, καθώς και τσάντα φαρμακείο γιατί μπορεί να μας τσιμπήσει και καμία τσούχτρα. Πηγαίνει παραλία με όλη την φαμίλια ή αν δεν έχει ακόμα οικογένεια φροντίζει πάντα να πηγαίνει με τους πολύ στενούς του φίλους! Πώς θα τον καταλάβεις; Είναι μόνιμα σε μία γκρίνια: «Πολύ φυσάει σήμερα γαμώτο, πολύς κόσμος μαζεύτηκε, πέρυσι ήταν καλύτερα…» Χαρακτηριστικό του γνώρισμα; Θα φάει το φρουτάκι του, θα πιει το αναψυκτικό του, πιο μετά θα ανοίξει το τάπερ με τους κεφτέδες και πιο αργά το απόγευμα θα φάει και μία μπάρα δημητριακών, έτσι γιατί είναι σε δίαιτα.
Ο Καρκίνος στην παραλία ταιριάζει καλύτερα με: Ταύρο, Σκορπιό, Παρθένο, Αιγόκερω
Τον Καρκίνο στην παραλία τον εκνευρίζουν οι: Δίδυμοι, Λέοντες, Υδροχόοι.

ΛΕΩΝ
Με ύφος αφ’ υψηλού ο Λέοντας κάνει την εμφάνισή του στην παραλία και σίγουρα θα τον αναγνωρίσεις από το γενικότερο στυλ και το βάδισμά του που θα εκπέμπει : «Περνάει ο Βασιλιάς/Βασίλισσα» θαυμάστε με όλοι! Το μαγιό είναι η τελευταία λέξη της μόδας, η κολόνια και το μακιγιάζ δεν λείπουν (αν μιλάμε για γυναίκα) ,ενώ αν κάνουμε λόγο για τον άνδρα επιδεικνύει τους μυς για τους οποίους χτυπιόταν όλο το χειμώνα στο γυμναστήριο! Μπορεί το ύφος του Λιονταριού να είναι απρόσιτο και σνομπ, όμως πολύ σύντομα μόλις προσαρμοστεί στους ρυθμούς της παραλίας, αρχίζει να βγάζει το παιδί που έχει μέσα του, γελώντας και απολαμβάνοντας την θάλασσα και την παρέα. Όσο για το φλερτ; Είναι το αγαπημένο σπορ της παραλίας!
Ο Λέοντας στην παραλία ταιριάζει καλύτερα με: Ζυγό, Δίδυμο, Τοξότη
Τον Λέοντα στην παραλία τον εκνευρίζουν οι: Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθύες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η αλήθεια είναι ότι ο Παρθένος προτιμά να πηγαίνει παραλία μόνο όταν είναι στις διακοπές του, σε κάποιο νησί το οποίο δεν είναι κοσμικό και έχει ήρεμες, καθαρές παραλίες. Όσες φορές και αν προσπάθησε στην πόλη να επισκεφτεί κάποια κοντινή παραλία βγήκε ξινό τόσο στον ίδιο όσο και στην παρέα του! Ο Παρθένος στην παραλία είναι ο μυστήριος που θα γκρινιάξει για το τσιγάρο που σβήνεις στην άμμο, θα σου κάνει επίπληξη για τον καφέ που κατά λάθος σου χύθηκε στην άμμο, ενώ παράλληλα θα τον δεις διαρκώς να τρίβεται με αντηλιακό 80 δείκτη προστασίας, για να προστατευτεί! Η παραλία είναι ταλαιπωρία και κρύβει κινδύνους για την υγεία, εφόσον δεν πληρούνται οι κατάλληλες προϋποθέσεις – ισχυρίζεται ο Παρθένος – και όλοι τον πειράζουν.
Ο Παρθένος στην παραλία ταιριάζει καλύτερα με: Ταύρο, Καρκίνο, Αιγόκερω
Τον Παρθένο στην παραλία τον εκνευρίζουν οι: Κριοί, Δίδυμοι, Τοξότες, Υδροχόοι.

ΖΥΓΟΣ
Ο Ζυγός επισκέπτεται τις παραλίες που έχουν κάποιο μπαράκι, γιατί απαραίτητα στο μπάνιο του πρέπει να βλέπει αρκετό κόσμο, να έχει μουσική, χορό και νταβαντούρι … Εδώ έχουμε να κάνουμε με έναν κοινωνικό άνθρωπο που λατρεύει τα beach bar και την διασκέδαση! Θα τον δεις στην παραλία με μεγάλη παρέα και πάντα θα είναι η ψυχή της, χορεύοντας, τραγουδώντας, δίνοντας ρυθμό και ξεσηκώνοντας όποιον τεμπελιάζει στην καρέκλα. Επειδή ο Ζυγός είναι και το ζώδιο που ερωτοτροπεί περισσότερο από όλα τα υπόλοιπα, μην παραξενευτείς αν τον δεις σε μία αγκαλιά ανταλλάσσοντας φιλιά διαρκείας, αδιαφορώντας αν δίπλα του υπάρχουν παιδάκια.
Ο Ζυγός στην παραλία ταιριάζει καλύτερα με: Λέοντα, Δίδυμο, Κριό
Τον Ζυγό στην παραλία τον εκνευρίζουν οι: Αιγόκεροι, Ιχθύες, Σκορπιοί.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ο Σκορπιός είναι ο μυστήριος τύπος που πάει στην παραλία στις πιο περίεργες ώρες –είτε πολύ πρωί ,είτε πολύ αργά το απόγευμα και βράδυ! Θα τον δεις μόνο του, να χαζεύει το πέλαγος και να φιλοσοφεί καταστάσεις, ενώ στο ένα χέρι κρατά και το αγαπημένο του βιβλίο, βυθισμένος στη μελέτη και στις σκέψεις του! Η παραλία για τον Σκορπιό είναι το κατάλληλο μέρος για να σκεφτεί, να κάνει τους απολογισμούς του και να ηρεμήσει. Αν τον ενοχλήσεις, με φωνές, τσιρίγματα ή κάνεις το λάθος και τον βρέξεις, την έκατσες… Για να είσαι με έναν Σκορπιό στην παραλία απαραίτητη προϋπόθεση είναι να σέβεσαι ότι απολαμβάνει ιδιωτικές στιγμές!
Ο Σκορπιός στην παραλία ταιριάζει καλύτερα με: Ταύρο, Σκορπιό, Παρθένο
Τον Σκορπιό στην παραλία τον εκνευρίζουν οι: Λέοντες, Ζυγοί, Κριοί.

ΤΟΞΟΤΗΣ
«Βρε πως τα μιλάει έτσι αγγλικά, γαλλικά μέχρι και ρώσικα τον άκουσα πριν λίγο να μιλά». Έτσι ακριβώς είναι ο Τοξότης στην παραλία. Είναι ο τύπος που θα πιάσει την κουβέντα με κάθε τουρίστα και θα αρχίσει με την προφορά του που είναι πολύ χαρακτηριστική, να ανταλλάσει απόψεις! Τις στιγμές που δεν πιάνει κοινωνική κουβεντούλα, ασχολείται με τα θαλάσσια σπορ που τον εξιτάρουν και του ανεβάζουν την αδρεναλίνη. Είναι γεγονός ότι ο Τοξότης δεν μπορεί να σταθεί ακίνητος χωρίς να κάνει τίποτα στην παραλία, πίνοντας μόνο τον καφέ του και ρίχνοντας μερικές βουτιές! Η παραλία για τον Τοξότη πρέπει να του δίνει την ευκαιρία για δραστηριότητες και εμπειρίες.
Ο Τοξότης στην παραλία ταιριάζει καλύτερα με: Κριό, Τοξότη, Υδροχόο
Τον Τοξότη στην παραλία τον εκνευρίζουν οι: Ιχθύς, Παρθένοι, Καρκίνοι.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Είναι ο τύπος που στην παραλία έρχεται με τις εφημερίδες του, διαβάζοντας μανιωδώς για πολιτική, οικονομία και χρηματιστήριο. Το τηλέφωνό του χτυπά συχνά και τον ακούς μόνιμα να μιλά για δουλειά λέγοντας ότι θα στείλει, θα απαντήσει, θα προωθήσει το email και ελέγχοντας αν οι υφιστάμενοί του δουλεύουν έτσι όπως πρέπει! Ξαφνικά νομίζεις ότι έχεις βρεθεί σε άλλο μέρος και ότι δεν είσαι στην παραλία αλλά στο γραφείο … Ακριβώς έτσι λειτουργεί και στην παραλία ο όχι και τόσο ανέμελος Αιγόκερως! Μάλιστα είναι ικανός να σου κάνει και παρατήρηση αν χαχανίζεις ή αν καταλάθος πάτησες την πετσέτα ή τις σαγιονάρες του! Μυστήριος, εργασιομανής και λεπτολόγος. Αυτός είναι ο Αιγόκερως της παραλίας!
Ο Αιγόκερως στην παραλία ταιριάζει καλύτερα με: Παρθένο, Καρκίνο, Ιχθύ
Τον Αιγόκερω στην παραλία τον εκνευρίζουν οι: Τοξότη, Υδροχόο, Κριό.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ο Υδροχόος πάει παραλία και φροντίζει πάντα να έχει μία σακούλα για να μαζεύει τα αποτσίγαρα – όχι μόνο τα δικά του αλλά και των άλλων – ενώ παράλληλα έχει και τσάντα ανακύκλωσης για να μαζεύει τα πώματα από τα μπουκάλια του νερού αλλά και τα πλαστικά! Ο Υδροχόος έχει κοινωνικές ευαισθησίες ακόμα και στην παραλία, την οποία θέλει να φροντίζει να είναι καθαρή. Φιλικός και πρόσχαρος με όλο τον κόσμο θα κάνει τα σχόλιά του κυρίως για την πολιτική κατάσταση της χώρας καθώς και για όλα τα κοινωνικά προβλήματα. Παράλληλα θα βρει χρόνο για να παίξει να γελάσει κα να κάνει χιούμορ με γνωστούς αλλά και με αγνώστους!
Ο Υδροχόος στην παραλία ταιριάζει καλύτερα με: Παρθένο, Δίδυμο, Τοξότη
Τον Υδροχόο στην παραλία τον εκνευρίζουν οι: Ταύρο, Καρκίνο, Αιγόκερω.

ΙΧΘΥΣ
Όταν ο Ιχθύς πάει παραλία σπάνια θα τον δεις να κάθεται στην ξαπλώστρα του, τις περισσότερες ώρες τις περνάει μέσα στο νερό, κάνοντας μακροβούτια ενώ πολλές φορές απομακρύνεται και από την παραλία πηγαίνοντας στα πολύ βαθιά, μέχρι που αναρωτιέσαι, πώς θα καταφέρει να γυρίσει; Ο Ιχθύς λατρεύει το κολύμπι, τον ηρεμεί και του γεμίζει τις μπαταρίες. Είναι ο πιο ήσυχος απ΄όλους στη θάλασσα, όπου θεωρεί ότι είναι το κατάλληλο μέρος για να σκεφτείς, να διώξεις από πάνω σου την αρνητική ενέργεια και να κάνεις νέα όνειρα για το μέλλον σου!
Ο Ιχθύς στην παραλία ταιριάζει καλύτερα με: Σκορπιό, Ταύρο, Παρθένο
Τον Ιχθύ στην παραλία τον εκνευρίζουν οι: Λέοντες, Ζυγοί, Κριοί. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σε ευχαριστώ που ήρθες να με επισκεφτείς, Μιας και ήρθες κανε τον κόπο και γράψε εδώ το σχόλιο σου!