Αν σε μισήσουν: αγάπησέ τους, Αν σε πληγώσουν: λάτρεψέ τους, Αν σε πικράνουν: συγχώρεσέ τους... Μην ξεχνάς: ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ!

Κυριακή 10 Ιουνίου 2018

Όλοι μαζι μπορούμε!

Μεγάλη συναυλία στήριξης για τον Διονύση Προκόπη  Στο  Υπαίθριο Θέατρο Αγ. Δημητρίου, σήμερα Κυριακή 10 Ιουνίου 2018 ώρα 20:30. Πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα : με τη μικτή χορωδία "Το όνειρο του παιδιού", κρουστά & τραγούδι : Elena Liri & Elena Liri II. Όλα τα έσοδα θα διατεθούν για το Διονύση ! ! Ελάτε να στηρίξουμε μάζι το Διονύση . . 
Μαζί μπορούμε . .




Οι Ζακυνθινοί έχουν αποδείξει ότι στα δύσκολα ξεπερνούν τα πάντα, γίνονται μια γροθιά και στηρίζουν τους συνανθρώπους τους. Αυτή τη φορά όμως είναι πολύ δύσκολη περίπτωση. Ο Διονύσης Προκόπης έχει ελάχιστα περιθώρια.Η παραμόρφωση του κορμού δυσκολεύει την αναπνοή του, οι πόνοι ειναι αφόρητοι . Το κράτος έως τώρα δεν έχει δείξει ιδιαίτερη ευαισθησία στο θέμα του Διονύση και ο χρόνος λιγοστεύει επικίνδυνα. Τα χρήματα για να εγχειριστεί στη Νέα Υόρκη είναι πάρα πολλά. Δυστυχώς οι απλοί Ζακυνθινοί δεν φτάνουν για να δώσουν το φιλί της ζωής στο φίλο τους. 
 Ν ειστε ολοι καλά, όπως καλά θα γίνει και ο Διονύσης. Γι' αυτό εσείς οι εκτός Ζακύνθου όπου κι αν είστε ενώστε τις φωνές σας με την αξιοπρέπεια του Διονύση Προκόπη και βοηθείστε να συμπληρωθεί το ποσό. Οι φίλοι του Διονύση σας ευχαριστούν! 
ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ: 748 / 601792-46 
ΙΒΑΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ: GR 5301 10748 00000 74860179246 
Δικαιούχος: ΠΡΟΚΟΠΗΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ/ ΠΡΟΚΟΠΗ ΑΓΑΘΗ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σε ευχαριστώ που ήρθες να με επισκεφτείς, Μιας και ήρθες κανε τον κόπο και γράψε εδώ το σχόλιο σου!