Αν σε μισήσουν: αγάπησέ τους, Αν σε πληγώσουν: λάτρεψέ τους, Αν σε πικράνουν: συγχώρεσέ τους... Μην ξεχνάς: ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ!

Σάββατο, 26 Ιανουαρίου 2013

Και μετά απορείς τι φταίει και δεν βρίσκω δουλεία στην Ελλάδα;;Ο Γιάννης άρχισε την ημέρα του νωρίς βάζοντας το ξυπνητήρι του (MADE IN SWITZERLAND) για τις 6 το πρωί.
Σηκώθηκε από το κρεβάτι του (MADE IN SWEDEN).
Έφτιαξε τον καφέ του (PRODUCED IN BRASIL).
Ξυρίστηκε με την ηλεκτρική του μηχανή (MADE IN GERMANY).
Έβαλε αποσμητικό (MADE IN FRANCE).
Φόρεσε το πουκάμισό του (MADE IN TURKEY), τα jeans με φίρμα (MADE IN SRI LANKA), κάλτσες (MADE IN EGYPT), παπούτσια (MADE IN ITALY).
Έφτιαξε τα αυγά του στην καινούργια ηλεκτρική κουζίνα (MADE IN KOREA).
Έφαγε τυρί GOUDA Ολλανδίας και ΜiLNER Γερμανίας μαζί με λουκάνικο Φραγκφούρτης και ντομάτα από το Ισραήλ. 
Μετά δυο μήλα Χιλής, ένα πορτοκαλί Αργεντινής.
Έριξε μία ματιά στο laptop του (MADE IN JAPAN).
Έλεγξε τα emails του κοιτάζοντας συγχρόνως το ρολόι του (MADE IN TAIWAN).
Μετά κλείδωσε την πόρτα (MADE IN CANADA), ενεργοποίησε το συναγερμό (MADE IN USA), μπήκε στο αυτοκίνητό του (MADE IN ROMANIA), το γέμισε με βενζίνη (από SAUDI ARABIA) και συνέχισε το ψάξιμο για μια καλή δουλειά στην ΕΛΛΑΔΑ.
Στο τέλος μιας ακόμα άκαρπης και αποκαρδιωτικής προσπάθειας για εύρεση εργασίας και αφού εκτύπωσε μερικά ακόμα αντίγραφα συστατικών επιστολών σε εκτυπωτή (MADE IN MALAYSIA), ο Γιάννης αποφάσισε να ξεκουραστεί λίγο.
Έβαλε τις παντούφλες του (MADE IN BRAZIL), άνοιξε μια μπύρα (MADE IN ENGLAND), έφαγε μια μπριζόλα (PRODUCED IN BULGARIA) και άνοιξε την τηλεόραση (MADE IN INDONESIA).
Καθώς παρακολουθούσε τα ΤΟΥΡΚΙΚΑ σίριαλ προσπαθούσε να σκεφτεί τί φταίει και δεν μπορεί να βρει μια δουλειά στην ΕΛΛΑΔΑ...
πηγη: facebook.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σε ευχαριστώ που ήρθες να με επισκεφτείς, Μιας και ήρθες κανε τον κόπο και γράψε εδώ το σχόλιο σου!