Αν σε μισήσουν: αγάπησέ τους, Αν σε πληγώσουν: λάτρεψέ τους, Αν σε πικράνουν: συγχώρεσέ τους... Μην ξεχνάς: ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ!

Παρασκευή 11 Ιανουαρίου 2013

Προβλέψεις για ΛΕΩΝ του 2013


ΛΕΩΝ 2013
Το 2013 έρχεται για να σε βοηθήσει να ανασυγκροτήσεις τη ζωή σου, αγαπητέ Λέων, κάνοντας πρώτα από όλα ένα καλό ξεκαθάρισμα. Η χρονιά που ακολουθεί, με τον Κρόνο να σε επηρεάζει από τον Σκορπιό, θα σε βοηθήσει να διορθώσεις πολλά από τα λάθη σου και να απαλλαγείς από αρκετές σχέσεις, που δεν έχουν τίποτα πλέον να σου δώσουν. Εξάλλου, πλέον έχεις και τη δύναμη να το κάνεις. Ευκαιρία λοιπόν να το εκμεταλλευτείς και να περάσεις στη δράση.
Κατά τα άλλα, τους πρώτους έξι μήνες, με τον Ουρανό να κινείται στον Κριό σε κανονική πορεία μέχρι τις 17 Ιουλίου, το πλανητικό σκηνικό τονίζει την ανάγκη σου για καλύτερη οικονομική διαχείριση και σηματοδοτεί για τα αισθηματικά σου μία νέα εποχή, όπου όμως οι καλύτερες ημέρες θα έρθουν το δεύτερο εξάμηνο του 2013, που ο Δίας θα κάνει την είσοδό του στο ζώδιο του Καρκίνου, από τις 26 Ιουνίου και μετά. Από την άλλη, ο κίνδυνος των αιφνίδιων ανατροπών στα επαγγελματικά σου σχέδια είναι ορατός, όμως θα μεσολαβήσουν και διαστήματα που θα σου δοθούν ευκαιρίες, όχι μόνο για να βελτιωθεί η ατμόσφαιρα, αλλά και για να επεκταθούν οι δραστηριότητές σου.

Από 25 Απριλίου μέχρι και το τέλος Μαΐου, που θα λάβουν χώρα οι εκλείψεις και το τοπίο θα είναι ασαφές, προσπάθησε να μην κάνεις υπερβολικά ριψοκίνδυνες ενέργειες και μείνε συνετός στις κινήσεις σου. Το διάστημα απαιτεί την προσοχή σου! Από το τις 28 Αυγούστου μέχρι τις 15 Οκτωβρίου, ο Άρης που θα κινείται στο ζώδιό σου, θα κρατήσει σε υψηλά επίπεδα τη δημιουργικότητα σου, χαρίζοντάς σου συχνά ιδέες, που πρέπει να αξιοποιήσεις για να ανοίξεις νέους κύκλους στη ζωή σου, πιο θετικούς και αποδοτικούς σε όλα τα επίπεδα.

Το φθινόπωρο είναι ένα διάστημα που δεν θα είσαι μόνος σου και θα έχεις την συμπαράσταση του περίγυρού σου, οπότε είναι μία πρώτης τάξεως ευκαιρία να ανασυγκροτήσεις τις δυνάμεις σου, να αναθεωρήσεις τις σχέσεις που κρίνεις ότι σου είναι απαραίτητες και να υιοθετήσεις μία πιο ρεαλιστική στάση και τακτική απέναντι σε άτομα και γεγονότα. Συνοψίζοντας, αυτή η χρονιά εγκαινιάζει έναν σημαντικό, αλλά αρκετά κουραστικό διετή κύκλο. Ωστόσο, στο τέλος θα νιώσεις περήφανος για τον εαυτό σου και θα βάλεις τη ζωή σου σε καλύτερο δρόμο. Προσπάθησε σκληρά!

Αισθηματικές Προβλέψεις.
ΛΕΩΝ 2013 ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ


Ο νέος κύκλος ζωής που αρχίζει αυτόν το χρόνο, φέρνει μαζί του μέρες δημιουργίας, αλλά και αναζήτησης. Έτσι, χωρίς να το καταλάβεις φίλε Λέων, θα μπεις σε μία διαδικασία επανεκτίμησης καταστάσεων και θα φλερτάρεις με την υιοθέτηση ενός νέου συστήματος αξιών. Νιώθοντας, πλέον ότι πάει πολύς καιρός που έχεις μείνει στα ίδια και τα ίδια, θα διαπιστώσεις ότι χρειάζεσαι μία αλλαγή, εδώ και τώρα!

Αν έχεις σχέση λοιπόν, ο σύντροφός σου πιθανώς να συναντήσει ιδιαίτερες δυσκολίες με την προσαρμογή στα νέα δεδομένα που θα θέσεις. Με τον Δία να κινείται στους Διδύμους, μέχρι το τέλος Ιουνίου, ο τρόπος που θα εκφράζεις τις απόψεις και τα συναισθήματά σου θα αλλάξει, πράγμα που θα επηρεάζει σημαντικά τη σχέση σου. Ίσως πρέπει να δώσεις περισσότερη έμφαση σε αυτόν τον τομέα και να καταλάβεις και όσους δεν μπορούν να σε νιώσουν. Όλοι θέλουν το χρόνο τους, μην το ξεχνάς αυτό!

Αν πάλι το ταίρι σου δεν καταφέρει να σε κατανοήσει, ίσως να σημαίνει ότι πρέπει να βάλεις ένα τέλος σε αυτήν την κατάσταση και να αναζητήσεις κάποιο άλλο πρόσωπο, πιο κοντά στις ανάγκες και επιθυμίες σου. Από το καλοκαίρι και μετά, που τα πράγματα θα καταλαγιάσουν μέσα σου και ο Κρόνος θα επιστρέψει σε κανονική πορεία στον Σκορπιό, το διάστημα θα σε βοηθήσει να διατηρήσεις τις ισορροπίες σου και οι ελεύθεροι του ζωδίου θα δημιουργήσετε νέες σχέσεις, πιο ουσιαστικές και πολύ πιο κοντά σε αυτό που αναζητούσατε καιρό τώρα. Κάντε υπομονή μέχρι τότε και προσαρμοστείτε στις συνθήκες, χωρίς να έχετε τρελές απαιτήσεις και προσδοκίες από τους γύρω σας. Είναι ότι καλύτερο έχετε να κάνετε!

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
ΛΕΩΝ 2013 ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑ

Στον επαγγελματικό σου τομέα θα δώσεις αρκετές μάχες μέχρι να δικαιωθείς, αν είσαι Λέων. Ιδιαίτερα το πρώτο εξάμηνο του έτους, που είναι κάπως πιο δύσκολο συγκριτικά με το δεύτερο, δείξε σύνεση και ευελιξία, διεκδίκησε τα δικαιώματά σου χωρίς πείσμα και παρασκηνιακές ενέργειες, φρόντισε να είσαι συνεπής στις υποχρεώσεις σου και μην αφήνεις να δημιουργούνται αντιθέσεις με ανθρώπους που μπορούν να σε αναχαιτίσουν ή να σε βλάψουν. Δούλεψε σκληρά και μην αφήνεις στην τύχη τυπικά ή νομικά θέματα, που αφορούν στο αντικείμενο σου.

Φαίνεται ότι αυτήν την περίοδο θα υπάρχει κάποια δυσχέρεια στη ζωή σου, είτε επειδή οι ανώτεροί σου θα σου αναθέσουν πολύ περισσότερες ευθύνες από ό,τι συνήθως, είτε γιατί εσύ θα εφαρμόσεις νέες ιδέες στη δουλειά σου. Όπως και να έχει το πράγμα, η πιο δραστήρια και παραγωγική περίοδος για εσένα θα ξεκινήσει από τον Ιούλιο και μετά, όπου θα είσαι έτοιμος να αναλάβεις σημαντικές πρωτοβουλίες. Ωστόσο, η ανάδρομη κίνηση του πλανήτης της επικοινωνίας Ερμή, από τις 26 Ιουνίου μέχρι τις 20 Ιουλίου στο ζώδιο του Καρκίνου, δεν θα σου επιτρέψει να κάνεις νέες επενδύσεις και ριψοκίνδυνες συμφωνίες.

Οι ευκαιρίες να κάνεις κάτι δικό σου ή να νιώσεις ανακουφισμένος από ευθύνες και δυσκολίες αρχίζουν από τον Αύγουστο και μετά, και υπόσχονται μία πραγματικά θετική περίοδο για την καριέρα σου. Στα οικονομικά σου, σε γενικές γραμμές τα πράγματα θα είναι βελτιωμένα. Η σοφή διαχείριση που θα κάνεις, θα σε βοηθήσει να αξιοποιήσεις περιουσιακά στοιχεία ή, αν δεν έχεις, να αποκτήσεις κάποια φέτος! Κατά τα άλλα, νέες προτάσεις συνεργασίας, συναλλαγές ή ακόμα και ένα ταξίδι, μπορεί να σου προσφέρουν δυνατότητες για τη λύση κάποιου σημαντικού προβλήματος, που υπάρχει ήδη ή που θα αποκτήσεις εξαιτίας των νέων φιλοδοξιών σου. Λίγη σύνεση, δεν έβλαψε κανέναν!
πηγη: http://www.myastro.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σε ευχαριστώ που ήρθες να με επισκεφτείς, Μιας και ήρθες κανε τον κόπο και γράψε εδώ το σχόλιο σου!