Αν σε μισήσουν: αγάπησέ τους, Αν σε πληγώσουν: λάτρεψέ τους, Αν σε πικράνουν: συγχώρεσέ τους... Μην ξεχνάς: ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ!

Παρασκευή 10 Ιουνίου 2011

H χελώνα και ο οδηγός

Πηγαίνοντας αμέριμνος στον δρόμο ξαφνικά σταματά ένα φορτηγάκι στην μέση του δρόμου κι κατεβαίνει ο οδηγός…… Πάνω που ήμουν έτοιμος να πω πόσο χαζός είναι και να τον στολίσω σαν γνήσιος Έλληνας, τον βλέπω να σκύβει και να μαζεύει κάτι από την μέση του δρόμου..


Γρήγορα κατάλαβα τι ήταν μια χελώνα ταξιδευτής…. Την πήρε και την απόθεσε στην άκρη του δρόμου, εκεί στα ξερόχορτα……. Έκανα στην άκρη, εκτός δρόμου και έβγαλα την φωτογραφική μηχανή!


Η χελώνα αρχικά κλεισμένη μέσα στο καβούκι της τόλμησε να βγάλει το κεφαλάκι της και να επεξεργαστεί το νέο της περιβάλλον…… Την χαιρέτησα λοιπόν κι εγώ δίνοντας της την συμβουλή: μακριά από τους δρόμους κι τα αυτοκίνητα!!!!





Εδώ πρέπει να συγχαρώ τον οδηγό του αυτοκινήτου που έβγαλε το πανέμορφο αυτό ζώο από την ζώνη θανάτου: τον δρόμο!!!!!!!!!!!!!!
skouliki

4 σχόλια:

  1. ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΣΚΟΥΛΙΚΙ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΤΥΧΕΙ ΚΑΙ ΜΕΝΑ ΑΡΚΕΤΕΣ ΦΟΡΕΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΠΟΥ ΜΕΝΩ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ ΤΟ ΒΟΥΝΟ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΣΦΑΛΤΟ ΚΑΙ ΝΑ ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΝ ! ΛΑΤΡΕΥΩ ΤΙΣ ΧΕΛΩΝΕΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αγαπημενη μου φιλη Δωρα, σε ευχαριστω για το σχολιο σου, αν και ζω στη Χιο δεν ειχα ξαναδει χελωνα κοντα στα σπιτια, και πολυ περισσοτερο στην μεση του δρομου!
    Περισσοτερο απο ολα ομως θελησα να αναδειξω την κινηση του φορτηγατζη αυτου, που δειχνει ανθρωπο με αγαπη για την φυση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σε ευχαριστώ που ήρθες να με επισκεφτείς, Μιας και ήρθες κανε τον κόπο και γράψε εδώ το σχόλιο σου!