Αν σε μισήσουν: αγάπησέ τους, Αν σε πληγώσουν: λάτρεψέ τους, Αν σε πικράνουν: συγχώρεσέ τους... Μην ξεχνάς: ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ!

Κυριακή 17 Απριλίου 2011

Καλό Ταξίδι στον κόσμο των αγγέλων για τον Νίκο Παπάζογλου

Ο Νίκος Παπάζογλου κατέληξε σήμερα το πρωί σε ηλικία 63 ετών από την επάρατη νόσο.Νοσηλευόταν στο «Διαβαλκανικό Κέντρο» από όπου έφυγε πριν από λίγες ημέρες. Χτυπημένος από την επάρατη νόσο, ο Νίκος Παπάζογλου τον τελευταίο καιρό αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας και υποβάλλονταν σε χημειοθεραπείες.

Ο Νίκος Παπάζογλου ξεκίνησε πολύ νωρίς την καριέρα του στο τραγούδι, έγινε ωστόσο γνωστός μετά τη συνεργασία του με τον Μανώλη Ρασούλη και τον Νίκο Ξυδάκη, στα τέλη της δεκαετίας του ΄70. Ο δίσκος τους «Η εκδίκηση της γυφτιάς» υπήρξε καθοριστικής σημασίας, καθώς άλλαξε τις αντιλήψεις για το λαϊκό τραγούδι στην Ελλάδα.

3 σχόλια:

  1. Γεμιζει σιγα σιγα το απουσιολογιο με απουσιες που πονανε..και πονανε γιατι
    τα τργουδια τους,οι φωνες τους,οι στιχοι τους,η καταθεση ψυχης που εκαναν ηταν ολα αυτα που εκαναν τον συναισθηματικο μας κοσμο πιο πλουσιο πιο εντονο..Ενας απο ολους αυτους ηταν και ειναι ο Νικος Παπαζογλου..Καλο σου ταξιδι Νικο παντα θα μας ταξιδευεις μετον ηχο της φωνης σου.
    Την καλησπερα μου κι ευχαριστω για την φιλοξενεια σου εδω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. καλο του ταξιδι!!ευχομαι το τελος του να μην ηταν πονεμενο!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σε ευχαριστώ που ήρθες να με επισκεφτείς, Μιας και ήρθες κανε τον κόπο και γράψε εδώ το σχόλιο σου!