Αν σε μισήσουν: αγάπησέ τους, Αν σε πληγώσουν: λάτρεψέ τους, Αν σε πικράνουν: συγχώρεσέ τους... Μην ξεχνάς: ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ!

Παρασκευή 11 Ιανουαρίου 2013

Προβλέψεις για ΚΑΡΚΙΝΟΣ του 2013


ΚΑΡΚΙΝΟΣ 2013

Πολλές είναι οι εκκρεμότητες που έχεις αφήσει από τον προηγούμενο χρόνο, φίλε Καρκίνε, και το 2013 έρχονται να σου χτυπήσουν την πόρτα πιο επίμονα από ποτέ. Ωστόσο, για το πρώτο εξάμηνο του χρόνου, με τον Ουρανό να κινείται σε κανονική πορεία στον Κριό και να σε επηρεάζει, θα υπάρχουν προοπτικές, που θα μπορούν να στηρίξουν τις φιλοδοξίες σου για μία ουσιαστική αλλαγή. Θα κληθείς βέβαια να αντέξεις την ανάδρομη κίνηση του Κρόνου στον Σκορπιό, από τις 18 Φεβρουαρίου μέχρι τις 7 Ιουλίου, που θα προκαλέσει αναστατώσεις στο στενό προσωπικό σου περιβάλλον και στον κοινωνικό ή επαγγελματικό σου χώρο.
Λάβε υπόψη σου ότι το εν λόγω διάστημα θα πραγματοποιηθούν δύο Σεληνιακές Εκλείψεις, η μία στις 25 Απριλίου στον Σκορπιό και η άλλη στις 25 Μαΐου στον Τοξότη, και μία Ηλιακή Έκλειψη στις 10 Μαΐου στον Ταύρο, οι οποίες θα σου αναστατώσουν τη ζωή και θα σε αναγκάσουν να διαμορφώσεις διαφορετικά τις συνθήκες διαβίωσης σου, πράγμα που σε δυσκολεύει ιδιαίτερα. Κινήσου λοιπόν με περισσότερη ευελιξία μέχρι τότε, κλείσε εκκρεμότητες (κυρίως οικονομικές), προσαρμόσου στο κλίμα και μη διακινδυνέψεις να χάσεις το παιχνίδι, όποιο και αν είναι αυτό.

Μικροί συμβιβασμοί είναι θεμιτοί, όπως και η κατά περιπτώσεις στωική διάθεση απέναντι στις καθυστερήσεις. Εξάλλου, τώρα θα διαπιστώσεις ότι η ταλαιπωρία που υφίστασαι θα φέρει πολλά και εποικοδομητικά για τη ζωή σου μηνύματα, που θα σε απαλλάξουν από το συναισθηματικό βάρος αργότερα. Διατήρησε την καλή σχέση με τον εαυτό σου και παράμεινε στο πλευρό αυτών που μπορούν να σε καταλάβουν. Ακόμη, μην τρέφεις ψευδαισθήσεις στις προσωπικές σου σχέσεις και μην περιμένεις από τους άλλους τη συμπεριφορά ή τις αποδόσεις που εσύ έχεις.

Στα αισθηματικά σου, ο ορίζοντας είναι πιο καθαρός και όλη σου η ζωή θα μεταλλαχθεί το διάστημα από τις 26 Ιουνίου και μετά, που ο Δίας θα κινείται στο ζώδιό σου. Η περίοδος αυτή θα σου δώσει πολλές ευκαιρίες για να επισημοποιήσεις ένα δεσμό ή να ξεκινήσεις μία νέα σχέση.

Ευνοείται επίσης η επαγγελματική και κοινωνική σου ζωή. Συνέχισε να τις αντιμετωπίζεις σοβαρά και υπεύθυνα, δείξε αυτοπεποίθηση και σεμνότητα όσον αφορά στις ικανότητές σου και μην διστάσεις να αναλάβεις νέες ευθύνες, που θα ανεβάσουν την ποιότητα της ζωής σου, τουλάχιστον ένα επίπεδο ψηλότερα. Τώρα που οι πλανήτες είναι αρωγοί σου, δώσε έμφαση στο τι θέλεις αλλά και μπορείς να κάνεις εσύ. Έτσι θα πραγματοποιήσεις καλύτερες συνεργασίες, αποδοτικότερες συναλλαγές και πιο ουσιαστικές συναισθηματικά διαπροσωπικές σχέσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
ΚΑΡΚΙΝΟΣ 2013 ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ


Αυτή τη χρονιά ο τομέας των αισθηματικών σου έχει ιδιαίτερη βαρύτητα, αν είσαι Καρκίνος, μιας και υπό την επιρροή του Ουρανού από τον Κριό, θα συνεχιστούν οι κρίσεις. Ταυτόχρονα, οι τρεις ανοιξιάτικες Εκλείψεις (Σεληνιακή στις 25 Απριλίου στον Σκορπιό, Ηλιακή στις 10 Μαΐου στον Ταύρο, Σεληνιακή στις 25 Μαΐου στον Τοξότη) και οι δύο φθινοπωρινές (Σεληνιακή στις 18 Οκτωβρίου στον Κριό και Ηλιακή στις 3 Νοεμβρίου στον Σκορπιό), θα διαταράξουν αρκετά αισθηματικούς, οικογενειακούς και γενικότερα όλους τους προσωπικούς σου δεσμούς, που σε ενδιαφέρουν πολύ.

Φρόντισε αυτά τα διαστήματα να στέκεσαι στο ύψος των περιστάσεων και να μην αποφασίζεις παρορμητικά. Επίσης, κάνε την αυτοκριτική σου και μην αποφεύγεις να διορθώνεις τα λάθη που αναγνωρίζεις.

Από τον μήνα των γενεθλίων σου και μετά, μπορείς σταδιακά να βάλεις σε καλύτερη τάξη τα αισθηματικά σου και να βελτιώσεις το κλίμα στη σχέση που διατηρείς ή που θέλεις να ξεκινήσεις. Θα υπάρξουν πολλοί που θα σπεύσουν να σε βοηθήσουν όπου τους χρειάζεσαι και θα σου δοθούν πολλές ευκαιρίες, για βελτιώσεις και αποκατάσταση των “ζημιών”. Ένας νέος κύκλος ξεκινά και πρέπει να είσαι σε ετοιμότητα για να τον αξιοποιήσεις και να τον ζήσεις στο έπακρο! 

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
ΚΑΡΚΙΝΟΣ 2013 ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑ

Ο τομέας που ευνοείται περισσότερο από κάθε άλλον το 2013 είναι ο επαγγελματικός, αγαπητέ Καρκίνε. Οι πλανήτες θα ενισχύσουν το εισόδημά σου και θα καλύψουν ανάγκες, τις οποίες έχεις μία “επιδεξιότητα” να ανακυκλώνεις, καθώς και θα προωθήσουν όνειρα που είχες κρύψει, λόγω της ανασφάλειάς σου να τα κυνηγήσεις.

Ενδεχομένως βέβαια, οι πρώτοι έξι μήνες να μην είναι οι καλύτεροι, ωστόσο με τον Δία να εισέρχεται στο ζώδιό σου, στις 26 Ιουνίου, μία καλύτερη εποχή ξεκινά για εσένα, παρά τη γενικότερη κρίση που επικρατεί. Το κύρος σου ενισχύεται σημαντικά και προωθούνται νέα επαγγελματικά ξεκινήματα. Δείξε αυτοπεποίθηση και σεμνότητα και μη διστάσεις να αναλάβεις επιπλέον ευθύνες, ταξινομώντας σωστά την διεκπεραίωσή τους μέσα στο χρόνο. Και αν ακόμη η θέση του Κρόνου στον Σκορπιό, επιμένει για πειθαρχημένη δράση, καλό είναι να ανοιχτείς περισσότερο κοινωνικά, για να διευρύνεις τον κύκλο γνωριμιών σου, με πρόσωπα που είναι ικανά να υπερασπίσουν τα επαγγελματικά σου συμφέροντα.

Το φθινόπωρο, με τις τόσες ευθύνες που θα έχεις, κάνε τους απαραίτητους διαχωρισμούς ανάμεσα στην επαγγελματική και προσωπική σου ζωή και μην επιβαρύνεις τη μία για χάρη της άλλης ή το αντίστροφο. Στα οικονομικά σου, το διάστημα που ο Πλούτωνας θα κινείται ανάδρομα στον Αιγόκερω, από τις 12 Απριλίου μέχρι τις 20 Σεπτεμβρίου, οι μεταβολές δε θα λείψουν και, αν συνδυαστούν με τη μεταβλητότητα του χαρακτήρα σου, μπορεί να προκαλέσουν δυσκολίες στη διαχείριση των χρημάτων σου ή καθυστερήσεις στις εξοφλήσεις χρεών. Θα χρειαστεί λοιπόν σθένος και σταθερή οργάνωση, έτσι ώστε να απαλλαγείς από όλα τα χρεωστικά υπόλοιπα, τα οποία κατά περιόδους σε πιέζουν και ταλανίζουν το νευρικό σου σύστημα. Το φθινόπωρο που θα ακολουθήσει, θα ενισχύσει αρκετά τις προοπτικές για μία αισθητή βελτίωση των κερδών σου. Κάνε υπομονή!
πηγή : http://www.myastro.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σε ευχαριστώ που ήρθες να με επισκεφτείς, Μιας και ήρθες κανε τον κόπο και γράψε εδώ το σχόλιο σου!