Αν σε μισήσουν: αγάπησέ τους, Αν σε πληγώσουν: λάτρεψέ τους, Αν σε πικράνουν: συγχώρεσέ τους... Μην ξεχνάς: ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ!

Παρασκευή 11 Ιανουαρίου 2013

Προβλέψεις για ΚΡΙΟΣ του 2013


ΚΡΙΟΣ 2013

Το ξεκίνημα του 2013 δίνει την πρώτη γεύση των ανακατατάξεων, που θα ακολουθήσουν με γρηγορότερο ρυθμό στη ζωή σου, αγαπητέ Κριέ. Ο Ουρανός εξακολουθεί να κινείται στο ζώδιό σου και ο Κρόνος από τη θέση του στον Σκορπιό, θα σε υποχρεώσει να βάλεις δύσκολους στόχους και να αγωνιστείς οργανωμένα για να τους πετύχεις.
Το πρώτο εξάμηνο του χρόνου, μέχρι ο Δίας να κάνει την είσοδό του στον Καρκίνο, στις 26 Ιουνίου, τα γεγονότα που θα μεσολαβήσουν θα προκαλέσουν την ευθιξία σου, αλλά και τις φιλοδοξίες σου. Ίσως αυτό το διάστημα διεκδικήσεις μία καλύτερη επαγγελματική θέση και ίσως θελήσεις να δώσεις μία νέα υπόσταση στη ζωή σου, αναθεωρώντας σχέσεις και συνήθειες.

Διακυμάνσεις στη διάθεση, αμφιταλαντεύσεις στις επιδόσεις, συναισθηματικές αναταράξεις και άλλες παρόμοιες καταστάσεις δε θα λείψουν, ειδικά μέχρι τα μέσα της άνοιξης, που και ο πλανήτης της επικοινωνίας, ο Ερμής, θα κινηθεί ανάδρομα στους Ιχθείς, από 22 Φεβρουαρίου μέχρι 17 Μαρτίου. Συνειδητοποίησε όμως ότι αυτή η χρονική περίοδος, ενώ θα σε κουράσει, ταυτόχρονα θα δημιουργήσει προϋποθέσεις για μία καλύτερη πορεία μεταγενέστερα σε όλους τους τομείς. Δεν είναι λίγα αυτά που έχεις καταφέρει και όπως λέει και το λαϊκό γνωμικό, κάθε εμπόδιο για καλό! Έτσι σκέψου και θα ξεπεράσεις και τις όποιες δοκιμασίες στις σχέσεις σου, αισθηματικές ή φιλικές, στις οποίες άλλωστε πρέπει να είσαι πιο εκφραστικός.

Αν έχεις περάσει μία δοκιμασία στα αισθηματικά σου, προσπάθησε να είσαι ανοιχτός το 2013 σε νέες προσφορές. Αν πάλι θέλεις να ανανεώσεις τη σχέση που ήδη έχεις, καλό είναι να αλλάξεις τα δεδομένα στην καθημερινότητά σου.

Όσο για εσένα που βρίσκεσαι σε ένα μεταίχμιο ως προς τα αισθηματικά σου, πάρε οριστικές αποφάσεις από τον Ιούνιο και μετά και πρόσεξε το πρώτο και το τελευταίο τρίμηνο του χρόνου. Τότε είναι που θα σηκώσεις την ευθύνη μίας σημαντικής απόφασης ή επιλογής. Πάντως, ο τομέας των επαγγελματικών σου προηγείται σε αυτόν τον κύκλο. Προσπάθησε να λύνεις τα προβλήματα, χωρίς όμως να εξαντλείσαι, ώστε να ικανοποιηθείς και εσύ αλλά και οι γύρω σου. Τέλος, τακτοποίησε οικονομικές εκκρεμότητες και μην ρισκάρεις πριν το καλοκαίρι που έρχεται.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
ΚΡΙΟΣ 2013 ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ


Αν είσαι Κριός, αναμφίβολα ο τομέας των αισθηματικών σου θα δοκιμαστεί το 2013, ενώ πολλά και διάφορα είναι τα γεγονότα που θα διαδραματιστούν κατά τη διάρκειά του. Αρκετές οι διακυμάνσεις των δικών σου συναισθημάτων και μοιραίες κάποιες εξελίξεις που θα συμβούν, ιδιαίτερα το πρώτο εξάμηνο του χρόνου.

Ωστόσο, τη χρονιά αυτή περισσότερο από ποτέ, η πορεία σου γίνεται πιο συγκεκριμένη και καθοριστική. Με τον Πλούτωνα να εξακολουθεί να κινείται στον Αιγόκερω και να σε επηρεάζει, δέξου όποια εξέλιξη είναι μη αναστρέψιμη, μη βυθίζεσαι σε απαισιόδοξα συναισθήματα και, αν βιώσεις ένα χωρισμό, κατά τη διάρκεια της ανάδρομης πορείας του από 12 Απριλίου μέχρι 20 Σεπτεμβρίου, εστίασε στο ότι το τέλος φέρνει πάντα μία νέα αρχή!

Επίσης, να είσαι ιδιαίτερα προνοητικός στους πρώτους μήνες και του καλοκαιρινούς του 2013. Αυτά είναι τα δύσκολα περάσματα και εκεί θα κριθεί η τύχη, η αντοχή και το ερωτικό σου μέλλον! Το τελευταίο τρίμηνο του χρόνου οι αδέσμευτοι του ζωδίου θα έχετε αρκετές ευκαιρίες να κάνετε νέες σχέσεις, οι οποίες θα σας ενισχύσουν έντονα και θα σας ωριμάσουν.

Στα μέσα του Οκτώβρη, που θα πραγματοποιηθεί η Σεληνιακή Έκλειψη στο ζώδιό σου στις 18, θα έρθεις αντιμέτωπος με διλήμματα, που με ευελιξία και υπομονή πολύ γρήγορα θα ξεπεραστούν, αυτό όμως δε σημαίνει ότι δε θα σε επηρεάσουν. Επιστράτευσε την προσοχή σου και τα αποτελέσματα θα σε αποζημιώσουν. 

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
ΚΡΙΟΣ 2013 ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑ


Ο επαγγελματικός τομέας θα απορροφήσει μεγάλο μέρος της ενέργειάς σου το 2013, φίλε Κριέ. Στο πρώτο τρίμηνο μην προχωρήσεις σε ριψοκίνδυνα εγχειρήματα και προνόησε για περιστασιακές δυσκολίες, που θα εμφανιστούν το διάστημα της ανάδρομης πορείας του Ουρανού από το ζώδιό σου, από τις 17 Ιουλίου μέχρι τις 17 Δεκεμβρίου. Δώσε τον καλύτερο σου εαυτό και μη βιαστείς να απογοητευτείς από ματαιώσεις σχεδίων.

Αν είσαι ελεύθερος επαγγελματίας, πρέπει να είσαι πιο μεθοδικός, οργανωμένος και ευπροσάρμοστος σε αλλαγές, που δε γίνεται να αγνοήσεις. Εκμεταλλεύσου το δεύτερο εξάμηνο του έτους, που ο Δίας από τον Καρκίνο θα τονίσει τη δημοτικότητα σου και θα σε αναγκάσει να αναθεωρήσεις τακτικές, συνήθειες, ενδεχομένως και το ίδιο το αντικείμενο της δουλειάς σου. Για να παγιωθεί μία νέα κατάσταση, πρέπει να περιμένεις μέχρι τις αρχές φθινοπώρου.

Η δημιουργικότητα πάντως δε θα σου λείψει, ούτε και η ανάλογη αμοιβή που δικαιούσαι. Γενικότερα, τα αποτελέσματα στον τομέα αυτόν θα σε ενισχύσουν ηθικά, θα περάσει όμως χρόνος γι’ αυτό, γιατί το πρώτο μισό του χρόνου είναι προπαρασκευαστικό. Αμοιβές και οφέλη θα δεις από τον Ιούνιο και μετά. Σημαντικό επίσης είναι να είσαι ειλικρινής με τους νέους συνεργάτες σου και σαφής στις αποφάσεις, που κόβουν γέφυρες συνεργασίας με το παρελθόν.

Τέλος, η κατάσταση των οικονομικών σου το 2013 δεν θα είναι και η καλύτερη, όμως θα έχεις αρκετές ευκαιρίες για ανεφοδιασμό ή κάλυψη μεγάλου ποσοστού των αναγκών σου. Έστω και καθυστερημένα, λύσεις θα σου δοθούν, αρκεί οι επιδιώξεις ή απαιτήσεις σου να μην είναι παράλογες.
πηγή: http://www.myastro.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σε ευχαριστώ που ήρθες να με επισκεφτείς, Μιας και ήρθες κανε τον κόπο και γράψε εδώ το σχόλιο σου!