Αν σε μισήσουν: αγάπησέ τους, Αν σε πληγώσουν: λάτρεψέ τους, Αν σε πικράνουν: συγχώρεσέ τους... Μην ξεχνάς: ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ!

Παρασκευή 11 Ιανουαρίου 2013

Προβλέψεις για ΠΑΡΘΕΝΟΣ του 2013


ΠΑΡΘΕΝΟΣ 2013

Καθώς η εποχή αλλάζει, αγαπητέ Παρθένε, και οι οικονομικές δυσκολίες συνεχίζονται, ο νέος κύκλος ζωής που ξεκινάει το 2013 για εσένα, θα σε υποχρεώσει σε ψυχολογική ανασυγκρότηση και στην επιδίωξη ουσιαστικότερων αλλαγών. Αυτές είναι αλλαγές που φαίνεται ότι χρειάζεσαι έτσι κι αλλιώς, αλλά φοβάσαι παράλληλα, γιατί δεν ξέρεις με τι θα έρθεις αντιμέτωπος.
Με τον Δία από τους Διδύμους να σε επηρεάζει μέχρι το τέλος Ιουνίου, κάποια γεγονότα θα αλλάξουν πολλά πράγματα, ανεξαρτήτως των προσδοκιών ή των επιδιώξεών σου. Η πολύμηνη παραμονή του θα σε κρατήσει σε θέση άμυνας, συχνά ανήσυχο, και θα σε υποχρεώνει παράλληλα να ψάχνεις για λύσεις και να προχωράς κάθε τόσο σε νέες προσπάθειες ανασυγκρότησης, για τους βασικούς τομείς της ζωής σου.

Επίσης, με την θέση του Ουρανού στο ζώδιο του Κριού, το σίγουρο είναι ότι δε θα πλήξεις καθόλου, θα δεις και θα ακούσεις πολλά και κάποιες φορές, ιδιαίτερα τα διαστήματα της ανάδρομης πορείας του κυβερνήτη σου Ερμή (από τις 22 Φεβρουαρίου μέχρι τις 17 Μαρτίου, από 26 Ιουνίου μέχρι 20 Ιουλίου και από 21 Οκτωβρίου μέχρι 10 Νοεμβρίου) θα εκπλαγείς κιόλας. Γενικά, θα ανακαλύψεις νέες αλήθειες για τον εαυτό σου και τους γύρω σου, απομυθοποιώντας κάποιες καταστάσεις, και θα αγωνιστείς για να καλύψεις ουσιαστικές ανάγκες, ξεπερνώντας τις συμβατικές ή επιβαλλόμενες από τους άλλους.

Το δεύτερο εξάμηνο του χρόνου, που ο Κρόνος θα κινείται σε ορθή πορεία στον Σκορπιό και ο Δίας πλέον θα έχει περάσει στον Καρκίνο, η πρακτική πλευρά της ζωής είναι αυτή που θα σε απασχολήσει περισσότερο, αλλά η δυναμικότητά σου αυτό το διάστημα θα σε κάνει να ελίσσεσαι και να διαχειρίζεσαι έξυπνα όλα τα προβλήματα. Ίσως αυτό το διάστημα να προσανατολιστείς σε νέες επαγγελματικές ασχολίες, να αλλάξεις τόπο διαμονής ή εργασία και ίσως μάλιστα να πάρεις την σοβαρή απόφαση να μεταναστεύσεις στο εξωτερικό!

Το φθινόπωρο που έρχεται θα σου δώσει ιδέες για να προσαρμοστείς στο νέο κλίμα και θα σε βοηθήσει αρκετά, ώστε να ξεπεράσεις απογοητεύσεις, που θα προκληθούν από πολύ δικά σου πρόσωπα ή οικογενειακές καταστάσεις. Οργανώσου λοιπόν, καταπολέμησε τους φόβους σου και αξιοποίησε προτάσεις και γνωριμίες. Εκτός από τις περιόδους των εκλείψεων (τον Μάιο και από τα μέσα Οκτωβρίου μέχρι αρχές Νοεμβρίου), το 2013 προσφέρεται για αναδιοργάνωση και αποτελεί την αρχή μίας νέας περιόδου για εσένα, τόσο από αισθηματικής όσο και από επαγγελματικής άποψης. Εκμεταλλεύσου το!

Αισθηματικές Προβλέψεις.
ΠΑΡΘΕΝΟΣ 2013 ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ


Η αισθηματική σου ζωή θα σε απασχολήσει αρκετά το 2013, φίλε Παρθένε. Το πρώτο εξάμηνο της χρονιάς, ατού σου θα αποδειχθεί η έφεσή σου στην επικοινωνία και η διάθεσή σου για ουσιαστική επαφή με το σύντροφό σου, που θα διαλευκάνει όσες απορίες σε βασανίζουν, με αποτέλεσμα να σε απομακρύνουν από κοντά του. Η Αφροδίτη στον Ταύρο, από τις 15 Απριλίου μέχρι τις 9 Μαΐου, θα σου επιβάλλει νέες ισορροπίες στην προσωπική σου ζωή, που πρέπει να χειριστείς με ωριμότητα, ώστε να απολαύσεις γρήγορα τα θετικά αποτελέσματά τους. Η θέση του Δία στους Διδύμους μέχρι τις 26 Ιουνίου, θα ορίσει μία νέα εποχή για τον δεσμό σου και θα δώσει ώθηση στην εξέλιξη σου, από ερωτικής άποψης, προσφέροντας λύσεις που θα αποδειχθούν σωτήριες, κάποιες ‘‘κακές’’ στιγμές.

Η παραμονή του Άρη στον Λέοντα, από τις 28 Αυγούστου μέχρι τις 15 Οκτωβρίου, ιδιαίτερα για τους ελεύθερους εκπρόσωπους του ζωδίου, θα συνδράμει σε νέες γνωριμίες που θα κάνετε, να εδραιωθούν και να εξελιχθούν τους επόμενους μήνες. Πρέπει να προσέξετε πολύ τα γεγονότα που θα συμβούν αυτό το διάστημα, ώστε να αξιοποιήσετε τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν στο δρόμο σας, γιατί η τύχη θα σας χαμογελά διάπλατα! Η καθημερινότητά σας τώρα θα αποκτήσει ένα άλλο, πιο φωτεινό χρώμα και έχετε τη δυνατότητα τον επικείμενο χειμώνα να μοιραστείτε το κρεβάτι σας με το ταίρι των ονείρων σας! Αρκεί να καταβάλλετε και εσείς την ανάλογη προσπάθεια και μην τα περιμένετε όλα από τους άλλους. 

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
ΠΑΡΘΕΝΟΣ 2013 ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑ


Η επαγγελματική σου πορεία, αν είσαι Παρθένος, παρά τη γενικότερη κρίση που επικρατεί, προβλέπεται ενδιαφέρουσα. Η παρουσία του Δία στους Διδύμους και του Ποσειδώνα στους Ιχθείς, μέχρι τις 6 Ιουνίου σε ορθή πορεία, θα τονίσει τόσο τις δημιουργικές σου δραστηριότητες, όσο και τις καλλιτεχνικές, από τις οποίες θα προκύψουν ωφέλιμα αποτελέσματα, και για το πορτοφόλι σου και για την πορεία της καριέρας σου.

Σε καλύτερους καιρούς από τους τωρινούς, αυτός ο πλανητικός συνδυασμός θα σου απέδιδε υψηλά κέρδη, τώρα όμως σε παραπέμπει περισσότερο στην προοπτική της επαγγελματικής επιβίωσης, δηλαδή περισσότερο στην συντήρηση παρά στην εξέλιξη, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι αποκλείεται μια άνοδος. Σε μικροεμπόδια που θα κάνουν την εμφάνιση τους αυτήν την περίοδο, εσύ οφείλεις να ελιχθείς και να λειτουργήσεις με προσήλωση και προνοητικότητα, ώστε να υπερασπιστείς τα δικαιώματά σου, να υποστηρίξεις την προσφορά σου και να διασφαλίσεις τα συμφέροντά σου. Να θυμάσαι ότι έχεις τη δύναμη και μπορείς να το κάνεις!

Το διάστημα του καλοκαιριού θέλει λίγη παραπάνω προσοχή από τα συνηθισμένα, ώστε να αξιοποιήσεις τις δυνατότητες που θα σου προσφέρει η νέα θέση του Δία στον Καρκίνο. Παρακολούθησε στενά τις εξελίξεις που θα συμβαίνουν γύρω σου και κατεύθυνε τις προσπάθειές σου στα σωστά κανάλια. Η λογική εδώ πρέπει να υπερτερεί του συναισθήματος. Από την άλλη, τα οικονομικά σου ζητήματα θέλουν ακόμη λίγη προσοχή! Κρίσιμης σημασίας θα αποδειχθεί η στάση που θα κρατήσεις μπροστά στους αιφνιδιασμούς που θα προκύψουν, ιδιαίτερα το δεύτερο εξάμηνο του 2013.

Ο χρόνος όμως γενικότερα θα έχει τα πάνω και τα κάτω του και θα περάσεις από διάφορες φάσεις. Θα προκύψουν ανάγκες, που δεν είχες υπολογίσει και που θα πρέπει αναγκαστικά να καλύψεις. Προσπάθησε να αποφύγεις τις βαρυσήμαντες ενέργειες και κινήσου με σύνεση και αυτοσυγκράτηση. Στο τέλος εσύ είσαι αυτός που θα βγει νικητής και όχι ο χρόνος!

πηγη: http://www.myastro.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σε ευχαριστώ που ήρθες να με επισκεφτείς, Μιας και ήρθες κανε τον κόπο και γράψε εδώ το σχόλιο σου!