Αν σε μισήσουν: αγάπησέ τους, Αν σε πληγώσουν: λάτρεψέ τους, Αν σε πικράνουν: συγχώρεσέ τους... Μην ξεχνάς: ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ!

Τετάρτη 28 Αυγούστου 2013

Η έκθεση τελείωσε.... τα σκηνικά έμειναν!!!

Αν και δεν μπόρεσε κανείς να μου δώσει τον ακριβή προσδιορισμό της πρωτότυπης έκθεσης αυτής στα Λειβάδια της Άνδρου, εγώ θα μεταφέρω την δική μου εκδοχή της εκθέσεως....
Κάνοντας έναν περίπατο από την Χώρα στα Λειβαδια, πρόσεξα κάποια στιγμή αυτήν την κατασκευή μέσα στην κοίτη του ποταμού!


Λόγω του ότι ειναι δίπλα η γέφυρα και η είσοδος του χωριού φανταστικά ότι ήταν διαφημιστικό κάποιου καταστήματος, πιθανόν μπαρ..... (Τι φαντασία έχει ο άνθρωπος)!!!!!!!!!!!
Πιο κάτω την προσοχή μου τράβηξε το άλογο που έβοσκε αμέριμνο δίπλα στον δρόμο.... Βγάζοντας του φώτο, είδα πάλι μια πινακίδα με μαύρα γράμματα, σαν αυτή που είχα προσέξει μέσα στο ποτάμι.....
Ίσως επειδή έχω προβλημα μνήμης(λέμε τώρα) πίστεψα οτι ειναι ίδια με την προηγούμενη κι επιβεβαιωθηκα πως πρόκειται για διαφημιστική πινακίδα που το άλογο τσάκισε το F κι έγειρε , ακούμπησε στο I και έγινε Α........ Αλλά πάλι έλεγα κάτι δεν μου πάει καλά!!!!
Στην επιστροφή της βόλτας μου πρόσεξα κι μια ακόμα πινακίδα από την άλλη πλευρά της γέφυρας προς τα κάτω Λειβάδια...
Αυτή ήταν διαφορετική πινακίδα.... αλλά πάντα με το ίδιο στυλ κατασκευής, παράξενα πράγματα, έλεγα, τι ειναι τελικά αναρωτιόμουν! Αναθεώρησα την άποψη περί διαφημιστικης πινακίδας, και είπα: Τα παιδιά του χωριού παίζουν με τα ξύλα κάνοντας κατασκευές!!!!!!!!!!
Όταν με το καλό γύρισα στην Αθήνα και ξαναβλέποντας τις φώτο, πάλι με έπιασε η απορία... Τι ειναι τελικά;;
Έτσι ψάχνοντας βρήκα ότι ήταν κάποια έκθεση (;;;) που σκοπό οι πινακίδες είχαν να τραβήξουν το βλέμμα των περαστικών σε σημεία που ποτέ δεν προσέχουμε.....!!!!!
Αλήθεια, το μαύρο χρώμα δεν τραβάει το βλέμμα...... αλλά σαν ιδέα πολύ καλή!!!
Εμένα με προβλημάτισαν έντονα, και φυσικά πέτυχαν το στόχο τους να τραβήξουν την προσοχή μου...
Την επόμενη φορά βάψτε τις κόκκινες βρε παιδιά, και βάλτε κανένα επεξηγηματικό σημείωμα -πινακίδα για να μην αναρωτιόμαστε τι ειναι αυτό που βλέπουμε!!!
skouliki

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σε ευχαριστώ που ήρθες να με επισκεφτείς, Μιας και ήρθες κανε τον κόπο και γράψε εδώ το σχόλιο σου!