φώτο απο http://zzcook.blogspot.g |
Βράζουμε το γάλα στους 70 βαθμούς παγώνει στους 35 διαλύουμε την πυτιά με λίγο νερό κ αλάτι κ το ριχτούμε στο γάλα για 40 λεπτά να πηξει.
Μόλις πήξει του βάζουμε χαμηλή φωτιά κ ανακατεύουμε συνεχώς για ένα τέταρτο μέχρι να φέρει μυτζήθρα την βάζουμε στο πανί κ όσο ριχτούμε μυτζήθρα αλατίζουμε με ψιλό αλάτι μέσα.
Την αφήνουμε μια μέρα να στραγγίξει καλά την βγάζουμε κ αλατίζουμε με χοντρό αλάτι σε 2 μέρες τρώγεται ψωμοτύρι η όπως αλλιώς θέλει ο καθένας.
πηγή: ΑΙΓΟΤΡΟΦΕΙΟ
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Σε ευχαριστώ που ήρθες να με επισκεφτείς, Μιας και ήρθες κανε τον κόπο και γράψε εδώ το σχόλιο σου!