Αν σε μισήσουν: αγάπησέ τους, Αν σε πληγώσουν: λάτρεψέ τους, Αν σε πικράνουν: συγχώρεσέ τους... Μην ξεχνάς: ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ!

Τρίτη 29 Μαρτίου 2011

ΤΟ ΕΡΩΤΙΚΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ ΤΟΥ 2011 για όλα τα ζώδια....

Άνδρας Κριός :
Εκρηκτικός όπως ο δυναμίτης Η πλειοψηφία των Κριών το 2011 ανήκουν στο κλαμπ των ξεχωριστών παλικαριών. Ένας δυναμικός και αισιόδοξος άνεμος αναπτερώνει όσο ποτέ τη φαντασία σας με την έλευση του νέου έτους. Ακόμη και οι πιο συνεσταλμένοι και ντροπαλοί εκπρόσωποι του ζωδίου -κάτι που σπανίζει- μπορούν να παίξουν ένα δυναμικό και ηγετικό ρόλο στον ερωτικό τομέα. «Μια καυτή νύχτα με έναν Κριό δεν είναι ποτέ αρκετή», θα σκεφτόταν μια Τοξότης, ένα ζώδιο με τον οποίο μπορεί ο Κριός να δημιουργήσει μια ιδιαίτερα θερμή ερωτική ατμόσφαιρα. Αν όμως έχει τύχει να σας έχει πάρει τα μυαλά μια Ταύρος σας συμβουλεύουμε να κάνετε πίσω: η γοητεία είναι η λέξη-κλειδί της επιτυχίας σ’ αυτήν την ερωτική σχέση.
Γυναίκα Κριός:
 Ένας ερωτικός ανεμοστρόβιλος Η ερωτική σας διάθεση εκτοξεύεται στα ύψη με την έλευση του νέου έτους. Πρόκειται για μια χρονιά όπου πολλαπλασιάζονται οι πιθανότητες έντονων και καυτών ερωτικών εμπειριών. Αλλά δυστυχώς, τον έρωτα κανείς δεν μπορεί να τον προεξοφλήσει. Αν τύχει λοιπόν να μην εμφανιστεί ο κατάλληλος σύντροφος, εσείς δεν πτοείστε, πάντα βρίσκετε τρόπους να εκτονώνετε την περίσσια ερωτική σας ενέργεια. Έχετε ωστόσο υπόψη σας ότι ο Λέοντας και ο Τοξότης είναι ζώδια που δημιουργούν ιδανική χημεία μαζί σας τη χρονιά που μπαίνει. Το καλοκαίρι μπορεί η φλόγα της έκστασης να σας “κάψει” ειδικά εάν προκύψει μια εμπειρία με έναν Σκορπιό. Κρατάτε όμως μια “πισινή” μιας και σεξ και έρωτας μπορούν να συνυπάρχουν, αλλά όχι πάντα…

Άνδρας Ταύρος:
 Ένας αισθησιακός πειρασμός Πολλοί άνδρες Ταύροι υποδέχονται με ηρεμία και νηφαλιότητα το 2011, αλλά θα πρέπει να έχουν υπόψη τους ότι η νέα χρονιά έχει πολλά πράγματα να δώσει. Όποια τολμήσει να αφιερώσει την καρδιά της στον Ταύρο, πρέπει να ξέρει ότι θα την οδηγήσει στα ουράνια. Ο συνδυασμός προκαταρκτικών, ρομαντισμού και γλυκόλογων στήνουν το κατάλληλο έδαφος ώστε να βιώσει κανείς τις πιο έντονες στιγμές ερωτικού πάθους με τον Ταύρο. Δεν είναι λοιπόν τυχαίο, ότι οι άνδρες Ταύροι ανήκουν στους ευνοημένους της θεάς του Έρωτα, της Αφροδίτης. Ο Καρκίνος, η Παρθένος, ο Αιγόκερως και οι Ιχθύες έχουν φέτος την καλύτερη χημεία μαζί τους.
Γυναίκα Ταύρος:
 Ευχαρίστηση σε όλα τα επίπεδα Συγχαρητήρια: ανήκετε στην ομάδα των ζωδίων με τη μεγαλύτερη εύνοια στον ερωτικό τομέα το 2011. Με όπλο τον χαρακτηριστικό σας ερωτισμό, μπορείτε να κατακτήσετε αυτό που επιθυμείτε. Θα πρέπει να ξέρετε ότι δε χρειάζεται καθόλου να είστε μοντέλο για να τραβήξετε το βλέμμα των άλλων. Όποιος ενδιαφέρεται να προσεγγίσει μια γυναίκα Ταύρο, θα πρέπει να είναι έτοιμος να κατευνάσει την εντυπωσιακή ερωτική φλόγα που διαθέτει φέτος. Είναι μια γυναίκα με συγκεκριμένα γούστα και ιδιοσυγκρασία, η οποία δεν αρκείται μόνο στην ερωτική ικανοποίηση αλλά και στην υλική της κάλυψη. Το ερωτικό θερμόμετρο φαίνεται να αρχίζει να χτυπάει κόκκινο από τα μέσα Μαρτίου και μετά. Καλύτερη η ερωτική χημεία με Καρκίνο, Ιχθύες, Σκορπιό, Παρθένο και Αιγόκερω.

Άνδρας Δίδυμος :
Δίνει στον έρωτα φτερά Παιδιά του φτερωτού θεού Ερμή, οι άνδρες Δίδυμοι είναι συνήθως μέσα σε όλα και ο έρωτας δεν μπορεί να αποτελεί εξαίρεση. Το 2011 έρχεται με σαφώς δριμύτερες διαθέσεις, ειδικά από την Άνοιξη και μετά, όπου η θεά του Έρωτα, η Αφροδίτη, έχει να σας δώσει πολλά. Η πειραματική σας φύση απογειώνεται: νιώθετε ότι μπορείτε να επεκτείνετε την γκάμα των ερωτικών σας εμπειριών και είστε αποφασισμένοι να πειραματιστείτε σε μορφές του έρωτα που μέχρι σήμερα δεν είχε καν περάσει από το μυαλό σας. Τα ζώδια του Αέρα φαίνεται ότι ταιριάζουν γάντι με τις επιθυμίες σας, όπως είναι ο Υδροχόος και ο Ζυγός. Ξεχωρίζει επίσης ο Τοξότης και η Παρθένος. Δώστε στον εαυτό σας φέτος αυτό που δεν δώσετε όλα αυτά τα χρόνια.
Γυναίκα Δίδυμος:
 Η φαντασία θριαμβεύει Οι προοπτικές στον έρωτα το 2011 είναι ιδιαίτερα ενθαρρυντικές για τις γυναίκες Δίδυμους. Έχετε όλα τα φόντα να ρυθμίσετε τις εξελίξεις σύμφωνα με τις δικές σας επιθυμίες. Η πλέον τονισμένη, ερωτικά, περίοδος για σας είναι το καλοκαίρι. Από τα μέσα Σεπτεμβρίου και μετά μπαίνετε σταδιακά στα πιο γνώριμα για σας πλαίσια, όπου αφιερώνετε πλέον πιο πολύ χρόνο στα παιχνίδια, πριν και μετά τον έρωτα. Γενικότερα μιλώντας, η επιθυμία να βγείτε από τις συνηθισμένες ερωτικές σας νόρμες οξύνεται φέτος και κατά διαστήματα θα βγαίνει μια γνωστή σας ιδιότητα: η ανάγκη για εναλλαγή. Ζώδια που σας ταιριάζουν περισσότερο μέσα στο 2011 είναι σίγουρα ο Τοξότης αλλά και η Παρθένος.

Άνδρας Καρκίνος:
 Σπεύδε βραδέως Εντυπωσιακή, ομολογουμένως, η αλλαγή σκηνικού σε όλα τα επίπεδα μέσα στο 2011. Εξαίρεση δε θα μπορούσε να αποτελέσει ο έρωτας, ο οποίος τη φετινή χρονιά δείχνει να σας σπρώχνει σε χωράφια που μέχρι σήμερα θα θεωρούσατε απίθανα ή ταμπού. Νιώθετε έτοιμοι να βιώσετε τη διαφορετικότητα στον έρωτα, πράγμα που θα σας κάνει να νιώσετε και να βιώσετε αισθήσεις και συναισθήματα που θα σας οδηγήσουν στον έβδομο ουρανό. Το ερωτικό σας θερμόμετρο χτυπάει κόκκινο από τα μέσα του Μάρτη και μετά. Το καλύτερο ταίριασμα φέτος μπορείτε να το έχετε με Ταύρο, Ιχθύ και Σκορπιό. Θυμηθείτε: το 2011 ανοίγει μπροστά σας μια νέα ευκαιρία να δοκιμάσετε τα όρια της ερωτικής χαράς, ικανοποίησης και απόλαυσης.
Γυναίκα Καρκίνος:
 Καθαρή αποπλάνηση Από τις πολύ αρχές του νέου έτους (κυρίως το δίμηνο Φεβρουάριος-Μάρτιος) η ερωτική σας διάθεση φαίνεται να οδεύει προς την κορύφωσή της. Θα βρεθείτε στο μεταίχμιο μεταξύ καυτού ερωτικού πάθους και πλούσιου συναισθηματισμού και ρομαντισμού σας. Η πιο ακμαία ερωτική σας περίοδο δεν περιορίζεται μόνο στο παραπάνω δίμηνο, αλλά έρχεται δριμύτερη μεταξύ Μαΐου και Σεπτεμβρίου, καθώς και το τελευταίο δίμηνο (Νοέμβριος-Δεκέμβριος). Η καινούρια χρονιά σάς δίνει τη δυνατότητα να σπάσετε τους δεσμούς με το παρελθόν σας. Περισσότερο ρομαντισμό και συναίσθημα σας προσφέρουν κυρίως ο Ταύρος και ο Αιγόκερως και ακολούθως η Παρθένος. Περισσότερο ερωτικό πάθος και σεξουαλική χημεία όμως υπάρχει με τον Σκορπιό και τον Κριό.

Άνδρας Λέων:
 Ένας ολοκληρωμένος Καζανόβας Το φλερτ αποτελεί για τον άντρα Λέοντα αναπόσπαστο μέρος της φύσης και ιδιοσυγκρασίας του. Οι πρώτες ευκαιρίες στον ερωτικό τομέα εμφανίζονται ήδη από τα τέλη του Φεβρουαρίου. Άλλη μια περίοδος σημαντικών ευκαιριών διαφαίνεται από τα τέλη Ιουνίου μέχρι τις αρχές Σεπτέμβρη. Το ίδιο επίσης ισχύει για το τελευταίο δίμηνο του 2011. Η παρουσία μιας ντελικάτης Ζυγού ή μιας παθιασμένης Τοξοτίνας είναι ίσως οι καλύτερες ζωδιακές περιπτώσεις για τη χρονιά που μπαίνει. Η παρουσία μιας γυναίκας Σκορπιού είναι δίκοπο μαχαίρι: η έλξη είναι ακαταμάχητη, το ίδιο και η ερωτική χημεία, αλλά πρέπει να είστε προετοιμασμένοι και για πιθανά παιχνίδια εξουσίας, ζήλιας και εγωισμού.
Γυναίκα Λέων:
 Η βασίλισσα της Νύχτας Η νέα χρονιά έχει πολλές απαιτήσεις για σας στον ερωτικό τομέα. Μπορεί να θεωρήστε ανεπισήμως οι βασίλισσες του Ζωδιακού Κύκλου, οπότε και εύκολα προσαρμόζεστε στις απαιτήσεις των άστρων, αλλά θα πρέπει να ξέρετε ότι το 2011 δεν μπορεί εύκολα να συγκριθεί με άλλες χρονιές. Αυτό το τονίζουμε επειδή ειδικά η φετινή χρονιά έχει σκοπό να σας χαρίσει τον έρωτα στην πιο εντυπωσιακή του μορφή. Όσον αφορά τα ταιριάσματα, ο Ζυγός, ο Υδροχόος και ο Τοξότης ξεχωρίζουν, επειδή μπορούν άνετα να προσαρμοστούν στις ξεχωριστές απαιτήσεις σας στον έρωτα. Ακολουθεί ο Ταύρος, με τον οποίο ωστόσο πρέπει να επιδείξετε κάποια υπομονή. Πάντως, φέτος ο φτερωτός θεός Έρως έχει βαλθεί να σας εκτοξεύσει πολλά βέλη.

Άνδρας Παρθένος:
 Ο Κυρ στομφώδης Ο προσγειωμένος, πραγματιστής και ορθολογιστής Παρθένος καλείται να αλλάξει τη γνώριμη και προβλέψιμη συμπεριφορά του το 2011, επειδή η χρονιά φέτος έχει σκοπό να τον ρίξει στους άπατους ωκεανούς του έρωτα. Κάθε αντίσταση από μεριάς σας, δε βοηθάει καθόλου και από μια χρονιά “παχέων αγελάδων” που περάσατε, η νέα χρονιά με τη συμπεριφορά σας θα μπορεί εύκολα να γίνει μια χρονιά “ισχνών αγελάδων”. Αν και τα ζώδια της Γης σάς ταιριάζουν περισσότερο (Ταύρος, Παρθένος και Αιγόκερως), υπάρχουν και κάποια άλλα τα οποία μπορούν να συντονιστούν καλύτερα μαζί σας με τη νέα χρονιά, όπως είναι ο Κριός, ο Υδροχόος και ο Σκορπιός.
Γυναίκα Παρθένος:
 Έρωτας χωρίς όρια Μην εξαπατάστε από τη χαμηλών τόνων και συνεσταλμένη παρουσία της Παρθένου γυναίκας. Πίσω απ’ αυτό το προσωπείο κρύβεται μια άλλη φύση, μια φύση πύρινη και έντονα ερωτική. Η ερωτική σας φαντασία εξάπτεται φέτος περισσότερο απ’ ότι άλλοτε. Η φαντασία είναι το μεγάλο σας όπλο φέτος στην αναζήτηση του έρωτα. Οι προοπτικές στον έρωτα διατηρούνται αμείωτες ολόκληρο το χρόνο, απλώς ξεχωρίζουν κάποιες ιδιαίτερες περίοδοι: από τις αρχές Γενάρη μέχρι τα μέσα του Φλεβάρη, από τα τέλη Ιουνίου μέχρι τα μέσα Σεπτεμβρίου καθώς επίσης και το τέλος του Δεκέμβρη. Φέτος είστε περισσότερο από ποτέ έτοιμες να βουτήξετε στη θάλασσα του έρωτα.

Άνδρας Ζυγός:
 Με φινέτσα στα ουράνια της ηδονής Από την αρχή κιόλας της νέας χρονιάς σας ανοίγονται διάπλατα οι ευκαιρίες στον ερωτικό τομέα. Το ζώδιό σας συμβολίζει τις ανθρώπινες σχέσεις, οπότε είστε εκ φύσεως προετοιμασμένοι για την έλευση του έρωτα και μάλιστα με τον τρόπο που εσείς επιθυμείτε. Ήδη από τις αρχές Μαρτίου έως τα τέλη του Ιουνίου οι προοπτικές είναι ιδιαίτερα ενθαρρυντικές. Αφεθείτε λοιπόν στις δονήσεις και τους κραδασμούς των αστεριών. Ο αισθησιακός σας εαυτός είναι πολύ τονισμένος το 2011, και αυτό μπορείτε να το εκδηλώνετε και στις πιο απλές και καθημερινές φάσεις της ζωής σας. Ζώδια που ταιριάζουν περισσότερο στη φετινή σας ιδιοσυγκρασία είναι οι Δίδυμοι, ο Κριός, ο Ζυγός, αλλά και ο Σκορπιός.
Γυναίκα Ζυγός:
 Ερεθιστική όσο η σαμπάνια Ο έρωτας για σας είναι όπως ένα έργο τέχνης, πράγμα που αντανακλά την τονισμένη αισθητική σας προσέγγιση στη ζωή. Ήδη από τις αρχές Μαρτίου μπορείτε να προσδοκάτε την εύνοια στον έρωτα, κάνοντας το μήνα αυτό, έναν από τους πιο καυτούς της φετινής χρονιάς. Η γόνιμη φαντασία σας, σε συνδυασμό και με την εκπληκτική σας ικανότητα να υποδύεστε ποικίλους ερωτικούς ρόλους σάς κάνουν να συντονιστείτε το 2011 καλύτερα με τον Ταύρο και την Παρθένο. Όσον αφορά το σεξουαλικό πάθος, συντονίζεστε καλύτερα με τον Κριό και τον Τοξότη. Επίσης δε θα πρέπει να υποτιμήσετε την παρουσία ενός άνδρα Παρθένου.

Άνδρας Σκορπιός :
Ο θερμόαιμος εραστής Ο Σκορπιός άνδρας ανήκει στα πλέον ερωτικά ζώδια, όχι επειδή είναι πιο ερωτικός από τους άλλους ζωδιακούς εκπροσώπους, όσο επειδή συντονίζονται χωρίς αντιστάσεις με τα πάθη τους, τα οποία και εκφράζουν μ’ έναν πολύ ξεχωριστό τρόπο. Το 2011 σας καλεί λοιπόν να εκφραστείτε ερωτικά μ’ έναν ακόμη πιο αποκαλυπτικό τρόπο. Σ’ αυτήν τη φάση βρίσκεστε ήδη από τις αρχές του χρόνου και φαίνεται ότι θα κρατήσει μέχρι τα μέσα Φεβρουαρίου. Επωφεληθείτε λοιπόν από το διάστημα αυτό, είτε είστε δεσμευμένοι είτε όχι. Οι αδέσμευτοι αντίθετα, από τα τέλη του Φεβρουαρίου και μετά θα είναι ικανοί για όλα στον έρωτα. Για σας είναι πάντα καλοδεχούμενες οι ερωτικές προκλήσεις. Η γυναίκα Λέων και Κριός έχουν την δυνατότερη ερωτική χημεία με σας τη φετινή χρονιά.
Γυναίκα Σκορπιός:
 Το φιλι της αραχνης Το 2011 είναι μια πολλά υποσχόμενη χρονιά, ιδίως στον ερωτικό τομέα, κυρίως για τις αδέσμευτες του ζωδίου σας. Από τις αρχές κιόλας του χρόνου, ο πλούσιος ερωτισμός σας πρέπει να βρει την καλύτερη δυνατή διοχέτευση. Είστε όμως από τα ζώδια που ξέρετε όσο σχεδόν κανείς άλλος, το πώς να βρίσκετε τον επιθυμητό ερωτικό σας σύντροφο. Οι πόρτες είναι διάπλατα ανοικτές φέτος και ο θεός Έρως βρίσκεται στο πλευρό σας. Ζώδια που ταιριάζουν περισσότερο με την φετινή βαθιά, μυστηριακή και ερωτική σας ιδιοσυγκρασία είναι ένας ρομαντικός Καρκίνος, ένας κοινωνικός Υδροχόος και ένας ευεπηρέαστος Ιχθύες.

Άνδρας Τοξότης:
 Δεν πάει; Δεν πειράζει Η φράση: “ο τολμών νικά” είναι για σας κάτι περισσότερο από αληθινή και μάλιστα ειδικά τη νέα χρονιά που έρχεται. Ο Τοξότης έχει μια χαρακτηριστική δίψα για ζωή, περιπέτεια και ερωτικό πάθος. Αν και είστε τύποι που αρέσκεστε στις περιπέτειες των ελεύθερων σχέσεων, η φετινή χρονιά προσφέρεται και για μια μορφή δέσμευσης, τουλάχιστον έτσι όπως την εννοείτε με το δικό σας ξεχωριστό τρόπο. Αυτή είναι και η ειδοποιός διαφορά με τα προηγούμενα χρόνια: είστε περισσότερο από ποτέ σε θέση να αγκυροβολήσετε σε ένα απάνεμο ερωτικό λιμάνι. Ζωδιακές προτιμήσεις, ειδικά για φέτος, είναι με Λέοντες, Ζυγούς και Υδροχόους.
Γυναίκα Τοξότης:
 Φλογερός έρωτας σε κυριλέ μανδύα Η νέα χρονιά που μπαίνει στη ζωή σας έρχεται σχεδόν σε πλήρη συμφωνία με τον αληθινό σας εαυτό. Έχετε όλα τα φόντα φέτος να ζήσετε τον έρωτα όπως δεν τον έχετε ζήσει μέχρι τώρα. Από τις αρχές του χρόνου μέχρι και τα μέσα Μαρτίου οι προδιαγραφές είναι πολύ θετικές. Το ίδιο ισχύει από τις αρχές Ιουλίου μέχρι τα τέλη Αυγούστου, καθώς επίσης από τα τέλη Νοεμβρίου μέχρι και το τέλος του χρόνου. Τα πιο ιδανικά σας ερωτικά ταιριάσματα είναι με τους επικοινωνιακούς Δίδυμους, το φλογερό Λέοντα, το θερμόαιμο Κριό και τον παθιασμένο Σκορπιό. Προσέξτε μόνο από τυχόν υπερβολές: ούτε από μόνο του το καλό σεξ, ούτε από μόνος του ο πλούσιος ρομαντισμός, είναι ικανός να στήσει μια καλή σχέση. Το μυστικό της πετυχημένης ζωής είναι ο συνδυασμός έρωτα και ρομαντισμού.

Άνδρας Αιγόκερως:
 Σταθερός και ακλόνητος Η φετινή χρονιά ξεχωρίζει από πολλές μεριές: η θεά του Έρωτα έχει σκοπό φέτος να σας προικίσει με έντονο ερωτικό δυναμισμό. Ο Αιγόκερως είναι ερωτικά αρκετά παρεξηγημένος. Η απόμακρη και αυστηρή του φύση κρύβει επιμελώς την πιο λάγνα μεριά της φύσης του. Στον έρωτα είναι περισσότερο ποιοτικός παρά ποσοτικός. Προσθέστε περισσότερο χρώμα στην ερωτική σας ζωή: π.χ. μια επιπλέον νότα ρομαντισμού, και εκφράστε με περισσότερο αυθορμητισμό τα συναισθήματά σας. Ζώδια των οποίων η ερωτική χημεία ταιριάζει περισσότερο με τις διαθέσεις της νέας χρονιάς είναι ο Ταύρος, η Παρθένος, ο Σκορπιός και οι Ιχθύες.
Γυναίκα Αιγόκερως:
 Σκληρή αλλά εγκάρδια Η γυναίκα Αιγόκερως είναι από τις λίγες ζωδιακές εκπροσώπους που ξέρουν πολύ καλά τι επιθυμούν και επιδιώκουν στον έρωτα. Η φετινή χρονιά λοιπόν, επιδρά πολύ ευνοϊκά στον έρωτα. Οι δεσμευμένες εκπρόσωποι του ζωδίου έχουν όλα τα φόντα να ανανεώσουν την ερωτική τους ζωή και να προσθέσουν περισσότερη θέρμη και φλόγα. Πιο ευνοημένες εννοείται ότι θα είναι οι αδέσμευτες. Ο φτερωτός θεός Έρως έχει σκοπό να σας αποζημιώσει, ιδίως από τα μέσα Φεβρουαρίου έως τα μέσα Μαρτίου και ακολούθως από τα τέλη του Νοεμβρίου μέχρι το τέλος του έτους. Ζώδια που ταιριάζουν περισσότερο με την ιδιοσυγκρασία σας και τις ερωτικές δονήσεις της νέας χρονιάς είναι ο Ταύρος, η Παρθένος, ο Αιγόκερως και ο Σκορπιός.

Άνδρας Υδροχόος:
 Ο γοητευτικός καρδιοκατακτητής Η ιδιόμορφη φύση του Υδροχόου, συχνά απρόσωπη, φιλελεύθερη και εγκεφαλική, κάθε άλλο παρά μη ερωτική είναι. Όπως όλα τα ζώδια, έτσι και ο Υδροχόος έχει τα δικά του ιδιαίτερα κουμπιά. Πρόκειται για ένα ζώδιο που δεν μπορεί να αντισταθεί στον έρωτα ο οποίος εκφράζεται πηγαία, χωρίς υστεροβουλίες και κολλήματα. Είναι ο ιδανικός “φιλικός εραστής”, ο οποίος ξέρει το παιχνίδι του έρωτα πολύ καλά, αλλά το εκφράζει με το δικό του ιδιαίτερο και αυθεντικό τρόπο. Ερωτικά, το 2011 δεν είναι μια κραυγαλέα χρονιά, αλλά αυτό δεν τον πτοεί, γιατί εκ φύσεως δεν είναι ο ίδιος κραυγαλέος. Ξέρει να προσαρμόζεται εντυπωσιακά στις εκάστοτε συγκυρίες, τις οποίες μετουσιώνει σε δική του δημιουργική ενέργεια. Πρόκειται για ένα ζώδιο που φέτος δείχνει να ταιριάζει περισσότερο με μια Ζυγό, Δίδυμοι, Τοξότη ή Κριό.
Γυναίκα Υδροχόος:
 Γλυκιά όπως το μέλι Αν είστε γυναίκα της περιπέτειας, τότε η φετινή χρονιά είναι δική σας. Θυμηθείτε: πρόκειται για μια χρονιά ανανέωσης και καινούριων προκλήσεων, κάτι που σας συγκινεί ιδιαίτερα, αφού οι εξωτερικές συγκυρίες συντονίζονται αρμονικά με την ιδιοσυγκρασία σας. Πολλοί μήνες φέτος έχουν τη διάθεση να σας χαμογελάσουν: το δίμηνο Φεβρουάριος-Μάρτιος, Ιούλιος, Αύγουστος και Δεκέμβριος. Ζήστε τις προκλήσεις του έρωτα όπως εσείς επιθυμείτε, είτε περιστασιακά, είτε μόνιμα. Η ιδιοσυγκρασία σας, συνδυασμένη με την τυχερή ερωτικά χρονιά, σας συντονίζει καλύτερα με Τοξότες, Κριούς, Ζυγούς και Δίδυμους, ζώδια τα οποία δεν εμποδίζουν την ελευθερία των κινήσεών σας που είναι τόσο σημαντικές για σας.

Άνδρας Ιχθύς:
 Ο γλυκός καλλιτέχνης της ζωής Ο άνδρας Ιχθύς είναι εκ φύσεως προικισμένος στον ερωτικό τομέα: έλκει τις ερωτικές συντρόφους όπως το φως τα έντομα. Η φετινή χρονιά έρχεται με αισιόδοξες διαθέσεις, βοηθώντας τον να πάρει μια αναπνοή από ατυχίες του παρελθόντος. Έχει κάθε λόγο να προσδοκά μια ιδιαίτερα θερμή και ζωηρή ερωτικά χρονιά και μάλιστα από τις αρχές του 2011. Είναι από τους λίγους εκπροσώπους των ζωδιακών ανδρών που δυσκολεύεται να ξεχωρίσει το σεξ από το ερωτικό συναίσθημα. Η τρυφερή του φύση είναι πολύ σαγηνευτική, γι’ αυτό ασκεί ακαταμάχητη γοητεία στις υποψήφιες συντρόφους του. Η έμφυτη τύχη του στον έρωτα επιδρά ενισχυτικά φέτος και τα καλύτερα ταιριάσματα μπορεί να τα έχει με μια Ταύρο, Αιγόκερω, Καρκίνο, Σκορπιό και Ιχθύ.
Γυναίκα Ιχθύς: 
Η Αφροδίτη του Ζωδιακού κύκλου Η γυναίκα Ιχθύς μπορεί επιτέλους με την έλευση της νέας χρονιάς να προσδοκά μια σαφώς ευνοϊκότερη εξέλιξη στον ερωτικό τομέα. Έχει διαγράψει το ταλαίπωρο παρελθόν, έχει γυρίσει σελίδα και νιώθει περισσότερο από ποτέ έτοιμη για μια καινούρια εμπειρία. Νιώθει περισσότερο από ποτέ αισιόδοξη και με τη δική της εσωτερική δύναμη έχει την ικανότητα να μαγνητίσει προς τη μεριά της την καλύτερη δυνατή ερωτική εμπειρία. Τα πράγματα δεν είναι διαφορετικά για τις δεσμευμένες Ιχθύες, απλώς η φετινή χρονιά σας ανταμείβει με μια ψυχολογική και συναισθηματική σταθερότητα, κάτι που έχει ανάγκη ο τρικυμιώδης και ευμετάβλητος ψυχισμός σας. Το ιδανικότερο ταίριασμα είναι κυρίως με έναν Καρκίνο, Ταύρο και Σκορπιό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σε ευχαριστώ που ήρθες να με επισκεφτείς, Μιας και ήρθες κανε τον κόπο και γράψε εδώ το σχόλιο σου!