Αν σε μισήσουν: αγάπησέ τους, Αν σε πληγώσουν: λάτρεψέ τους, Αν σε πικράνουν: συγχώρεσέ τους... Μην ξεχνάς: ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ!

Κυριακή 5 Ιουλίου 2015

Παντρεμένοι και οι δυο…

Από   το    «Παντρεμένοι και οι δυο…» Πώς λειτουργούν τα ζώδια ως σύζυγοι



Κριός. 
Αφοσιώνεται στην οικογένειά του, ωστόσο είναι ιδιαίτερα οξύθυμος και λέει πράγματα πάνω στο θυμό του που δεν τα εννοεί και πληγώνουν τον σύντροφο.
Ταύρος. 
Βάζει πρόγραμμα στη ζωή του και παντρεύεται σύμφωνα με αυτό. Είναι τρυφερός σύζυγος, όμως πολλές φορές νιώθει να καταπιέζεται αν δεν του αφιερώνει την κατάλληλη προσοχή ο σύντροφός του.
Δίδυμοι. 
Στη σχέση αυτή το επίκεντρο είναι ο διάλογος. Τα πάντα συ ζητώνται και στο τέλος καταλήγει να σας πείσει με τα επιχειρήματά του. Η ζωή με ένα Δίδυμο είναι μια περιπέτεια!
Καρκίνος. 
Βάζουν το γάμο ως προτεραιότητα ζωής και καθορίζουν όλη τους τη ζωή έχοντας ως επίκεντρο την οικογένειά τους. Οι ιδανικοί σύζυγοι!
Λέων. 
Θα κάνει τον πιο λαμπερό γάμο! Το αρνητικό στον Λέοντα είναι ότι θέλει να επιβάλλεται χωρίς να ακούει την άποψη του συντρόφου του και σε καμία περίπτωση δεν δέχεται κριτική.
Παρθένος.
Η τελειότητα και η καθαριότητα στο μεγαλείο της. Φιλόξενος και ευτυχισμένος όταν είναι με τους φίλους του στο σπίτι του, αγαπούν τα παιδιά αλλά βάζουν όρους.
Ζυγός. 
Αφοσιώνεται υπερβολικά στο σύντροφό του και παραμελεί τις δικές του ανάγκες και επιθυμίες. Του αρέσει η οργάνωση στο σπίτι και θέλει να έχει μια αρμονική σχέση με τα μέλη της οικογένειάς του.
Σκορπιός. 
Αφοσιώνονται στην ευτυχία της οικογένειας και προσφέρουν τα πάντα σε αυτήν. Το μειονέκτημά του είναι η παθολογική του ζήλια που κάνει δύσκολη τη συμβίωση.
Τοξότης.
 Δεν είναι απόλυτα υπέρμαχος του γάμου και δύσκολα δεσμεύεται. Δεν θέλει σε καμία περίπτωση να του επιβάλλουν περιορισμούς και τον ενοχλεί απίστευτα όταν το ταίρι του ζηλεύει.
Αιγόκερως.
Γάμος για τον Αιγόκερω σημαίνει προσωπική επιτυχία και ευτυχία. Δουλεύει ατελείωτες ώρες για να παρέχει τα απαραίτητα στην οικογένειά του και έτσι συχνά παραμελεί το σύντροφό του.
Υδροχόος.
Του αρέσει να ανήκει σε μια οικογένεια, αν τηρούνται τα όρια της ατομικότητάς τους. Σέβεται και αγαπά το ταίρι του, όμως θέλει να διατηρεί τον προσωπικό του χώρο και χρόνο.
Ιχθύς
Είναι το ζώδιο που πιστεύει πως ο γάμος ενώνει και ψυχικά τους συντρόφους. Συχνά για να ικανοποιήσει τις επιθυμίες του συντρόφου του καταλήγει να χάσει την προσωπικότητά του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σε ευχαριστώ που ήρθες να με επισκεφτείς, Μιας και ήρθες κανε τον κόπο και γράψε εδώ το σχόλιο σου!