Αν σε μισήσουν: αγάπησέ τους, Αν σε πληγώσουν: λάτρεψέ τους, Αν σε πικράνουν: συγχώρεσέ τους... Μην ξεχνάς: ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ!

Κυριακή 17 Μαρτίου 2019

Κυριακή 24 Μαρτίου :Καθαρισμός της Παραλίας Παραπόρτι, Χώρας Ανδρου.


Η Λέσχη Ανδρίων, το Λιμεναρχείο Άνδρου, ο Σύλλογος Εθελοντών Δασοπυροσβεστών Άνδρου, ο Ναυτικός Όμιλος Άνδρου και η ομάδα του έργου LIFE Andros Park διοργανώνουν και σας προσκαλούν στον καθαρισμό της παραλίας Παραπόρτι στη Χώρα.
Ο καθαρισμός θα λάβει χώρα την Κυριακή 24 Μαρτίου στις 11.00. Σημείο συνάντησης θα είναι η καντίνα «The rock».
Στο πλαίσιο της δράσης οι συμμετέχοντες θα ενημερωθούν για την αξία του υγροτόπου στο Παραπόρτι από την ομάδα του έργου LIFE, ενώ θα ακολουθήσει ο καθαρισμός της παραλίας και παράλληλη ενημέρωση για τα πλαστικά που καταλήγουν στις θάλασσές μας και το πώς μπορούμε να συμβάλουμε στην αντιμετώπιση του προβλήματος από το Λιμεναρχείο Άνδρου και την ομάδα του έργου LIFE. Μετά την ολοκλήρωση του καθαρισμού οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να ξεναγηθούν στο πυροσβεστικό όχημα του ΣΕΔΑ και να ενημερωθούν για τον εθελοντισμό.
Είναι μια ευκαιρία για καλλιέργεια της ομαδικότητας, της συνεργασίας και της ανάληψης δράσης για τη φροντίδα του τόπου μας.
Απευθύνεται σε οικογένειες, νέους, ενήλικες και παιδιά.

Η δράση γίνεται με την υποστήριξη της επιχείρησης «The rock», που δραστηριοποιείται στην εν λόγω παραλία.

Χορηγός επικοινωνίας: Asteras radio 92.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σε ευχαριστώ που ήρθες να με επισκεφτείς, Μιας και ήρθες κανε τον κόπο και γράψε εδώ το σχόλιο σου!