Αν σε μισήσουν: αγάπησέ τους, Αν σε πληγώσουν: λάτρεψέ τους, Αν σε πικράνουν: συγχώρεσέ τους... Μην ξεχνάς: ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ!

Κυριακή 11 Μαρτίου 2018

¨Τα πετρωτά μου¨: μια έκθεση που δεν πρέπει να χάσετε

Η Διαδικτυακή κι όχι μόνο καλή μου φίλη Χαρά αποφάσισε να κάνει μια έκθεση των έργων της επιτέλους και στην Αθήνα μετά την επιτυχημένη αντίστοιχη έκθεση στο Νησί μας την Ζάκυνθο.
Ας την αφήσουμε όμως να μας προσκαλέσει με τον δικό της αξιοθαύμαστο τρόπο με την μεγάλη δόση χιούμορ που διαθέτει!
Λοιπόν αστεία αστεία η γρία ματαθυμήθηκε τι είχε ξαστοχήσει και επανήλθε και μια και δεν εύρηκε τη Τζόγια τση είπε να τα πει σε σας.
Τωρα τι θα καταλάβετε, είναι ένα εύλογο ερώτημα
Ας την ακούσουμε και θα δούμε:
Μωρές κοπέλες μου ετούτο το ατσιδέντε δε ματαστάθηκε!
Τση ρθε η πετρία στα γεράματα να μαζώνει πέτρες. Τι να τσι κάμει παναπεί;;;να βαρεί πετρίες τον ήλιο;;;Πέθανε κι ο Ξενόπουλος να τηνε κάμει μυθιστόρημα
Αλλά ευτούνη μάτια μου,είναι να μη τσι μπει ο διάολος στοοο…, σωπάτε τζόγιες μου,μη σκιαζόσαστε, στο μυαλό τση θαλεγα. Είχε κι απο σας το σιγοντάρισμα... δεν ήθελε και πολύ να πάρουν τα μυαλά τση αέρα. Δεν ήταν και ποτέ ολότελα στα σέστα τσουσ,εδώ πα που τα λέμε κι έδωπα να μείνουνε, αμή ξέρω εγω που σας λέω.
Δε τση φτασε που δε ρεντικολιάστηκε στη Ζάκυθο... ε,μεταξύ μας εδώ λίγο πολύ την εξέραμε,είπαμε να τση δώσουμε μία αμποσία πώς θα σταμάταγε,αλλά ευτούνη μάτια μου πήρε φόρα και τώρα μου ήθελε ΑΘήνες ...άμε στο καλό και στα ένδοξα Παρίσια! Φιρί φιρί το πάει να τηνε γράψουμε γραφιάδες και ποιητάδες. Τι να πω η καψερή ειναι να μη ραμολήρεις
Και μία που επέθανε και ο καψερός ο Πανάς που έκανε το ντελάλη τσι Ομιλίες,πήρα εγω τσι ρούγες να το φουγιάξω.
Σας ερχεται το λοιπό, σήμερα 8, τσι 17 παναπεί του μηνού θα τη γκαινιαστείτε,βοήθεια σας . Τόχε λέει ταμένο να τηνε κάμει εκεί που πρωτόφαγε την πετρία του πιτόρου,για κάτι ψυριασμένο εβάριε,δε κατάλαβα,δε νογάω γλιέπεις και τσι γειτονιές που τρογυρίζει η προκομένη.
Καλή είναι η κακομοίρα,θα το ιδείτε κι εσείς με τα μάτια σας, αλλά μη τση δώσετε θάρρητα μπας και μαωχτεί πίσω στο έρμο τση,γιατί δε μας γλέπω καλά.Οχι δεν έχω στραβωμάρα, λίγη πρεσβυωπία,αλλά απο βουρλισία μας περισσεύει στο νησί,μην απογίνει φοβάμαι.
Μπερκέτι σας,μην πείτε οτι δεν σας είχα προειδοποιήσει...ο,τι σας λέει ΝΑΙ,να τση λέτε 😉είμαστε μουρλοί οι ζακυθινοί τζόγιες μου για δέσιμο


Πηγή:  Χαρά Θεοδωρίτση

2 σχόλια:

  1. Πότε πρόκαμες;;;;;Νάσαι καλά Χρήστο μου,μεγάλη μου Τιμή η παρουσίαση αλλά πάνω απ όλα το συναίσθημα που βγάζεις για μένα και είναι αμοιβαίο.Πολύ θα χαρώ αν καταφέρεις και έρθεις. Το τηλέφωνό μου τόχεις,αν σε βολεύει καλλίτερα νάρθεις πρωί,μ ενημερώνεις να βρεθούμε και να πιούμε με ησυχία τον καφέ μας. Την αγάπη μου και τις ευχαριστίες μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. να εισαι καλα Χαρα μου, ευγε σου για τα καλλιτεχνικά σου δημιουργηματα, θα τα πουμε σύντομα!

      Διαγραφή

Σε ευχαριστώ που ήρθες να με επισκεφτείς, Μιας και ήρθες κανε τον κόπο και γράψε εδώ το σχόλιο σου!