Αν σε μισήσουν: αγάπησέ τους, Αν σε πληγώσουν: λάτρεψέ τους, Αν σε πικράνουν: συγχώρεσέ τους... Μην ξεχνάς: ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ!

Παρασκευή 30 Ιουνίου 2017

Η Ζάκυνθός μου από τον Γιάννη Παντάκη κυκλοφορεί σύντομα

Μια σημαντική για την Ζακύνθο κυκλοφορία αναγγέλθηκε από τον ίδιο τον εμπνευστή της Γιάννη Παντάκη. :

Η Ζάκυνθός μου... θα κυκλοφορήσει μέσα στον Ιούλιο από την Music Mirror
Αγαπητές φίλες και αγαπητοί φίλοι, πολύ σύντομα θα βρίσκομαι στη ευχάριστη θέση να μπορώ να μοιραστώ μαζί σας, τα αποτελέσματα μίας ιδιαίτερα κοπιαστικής προσπάθειας και με υψηλές απαιτήσεις.

Σήμερα πλέον, οι κόποι προσπαθειών ενός περίπου χρόνου μας δίνουν ένα εξαιρετικό σε ποιότητα ηχογραφημένο αποτέλεσμα, μέσα σε μία ιδιαίτερα επιμελημένη και φιλοτεχνημένη έντυπη έκδοση η οποία θα κυκλοφορήσει μέσα στον Ιούλιο (αρχικά στη Ζάκυνθο) από την Music Mirror (Καθρέπτης ήχων αληθινών).

Στο μουσικό αυτό άλμπουμ Η Ζάκυνθός μου, περιλαμβάνονται τραγούδια εμπνευσμένα από στίχους παλαιότερων αλλά και σύγχρονων ποιητών, κυρίως Ζακυνθινών, δεκατέσσερα από τα οποία ηχογραφήθηκαν για αυτό το δίσκο. Οι μελωδίες με τα ηχοχρώματα του μαντολίνου, της κιθάρας και του βιολιού μάς παραπέμπουν στα γνωστά και αγαπημένα επτανησιακά ακούσματα.

Ύστερα από δύο επιτυχημένες παρουσιάσεις, το Μάιο του 2015 στην Ζάκυνθο και τον Ιανουάριο του 2016 στην Αθήνα, ήρθε επιτέλους η ώρα η Ζάκυνθός μου να μπει στα σπίτια όλων εκείνων στους οποίους απευθύνεται.

Μουσική: Γιάννης Παντάκης
Τραγούδι:  Ανδριάνα Λυκούρεση, Βασίλης Χριστοδουλόπουλος, Γιάννης Παντάκης
Παίζουν οι μουσικοί: 
Ανδρέας Σταμίρης (Μαντολίνο)
Δημήτρης Χριστοδουλόπουλος (Κιθάρα)
Loli Elezi (Βιολί)
Vaghinak Galoyan (Βιολοντσέλο)
Νίκος Γεωργάνος «Καστρινός» (Φυσαρμόνικα)
Καλλιτεχνική επιμέλεια, ενορχήστρωση: Τιμόθεος Αρβανιτάκης
Στο τραγούδι «Όλα έχουν Μάη κι άνοιξη» συμμετέχει το φωνητικό σύνολο «Ιόνιο Κύμα»
Ηχογράφηση – Remixing :Studio “Stamiris” – Ζάκυνθος
Δείτε το ανάπτυγμα του εξωφύλλου του βιβλίου CD, στο οπισθόφυλλο του οποίου υπάρχουν και τα περιεχόμενα του δίσκου με τα ονόματα των ποιητών και των ερμηνευτών.


Το έργο του εξωφύλλου «Η βαρκαρόλα» αλλά και τις ζωγραφικές δημιουργίες που κοσμούν την έντυπη έκδοση φιλοτέχνησε ο γλύπτης και χαράκτης Αριστείδης Πατσόγλου.
Περισσότερες πληροφορίες για τα σημεία διάθεσης του βιβλίου CD, τις προσεχείς ημέρες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σε ευχαριστώ που ήρθες να με επισκεφτείς, Μιας και ήρθες κανε τον κόπο και γράψε εδώ το σχόλιο σου!