Αν σε μισήσουν: αγάπησέ τους, Αν σε πληγώσουν: λάτρεψέ τους, Αν σε πικράνουν: συγχώρεσέ τους... Μην ξεχνάς: ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ!

Κυριακή 23 Νοεμβρίου 2014

Άννα Μπιθικώτση στην εφημερίδα Hellenic News Of America.....

Από σήμερα η Άννα Μπιθικώτση αρθρογραφεί στην μεγαλύτερη εφημερίδα της Ελληνικής ομογένειας στην Αμερική Hellenic News Of America στην στήλη που της παραχωρήθηκε με τον τίτλο ''ΑΛΛΗΛΟΓΡΑΦΙΑ ΣΙΩΠΗΣ''. όσοι θέλετε να παρακολουθείται πατήστε στο LINK



Σχόλιο απο  το Skouliki: 
Νιώθω ευτυχής γιατί το άλμα της Άννας αυτό έγινε μέσα απο την ταπεινή μου ιστοσελίδα αυτή, φυσικά μετά από την παρέμβαση του κύριο Διονύση (Ντενη) Κονταρίνη.

        

Και το σχόλιο της Άννας Μπιθικώτση:
Θερμά ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη στη γραφή μου τόσο τον εκδότη και διευθυντή της κύριο Παύλο Κοτρότσιο, αλλά και τον σπουδαίο δημοσιογράφο κύριο Διονύση Κονταρίνη που έγινε ο συνδετικός κρίκος αλλά και για την ανθρωπινή μας συνέντευξη στην εφημερίδα την οποία σας κοινοποιώ!
Όσο κρατά μια ανάγνωση θα ανασαίνουμε μαζι με τους Έλληνες ομογενείς μας την ίδια στιγμή όλοι μαζί κάτω από τον ίδιο ουρανό στα τετραγωνικά αυτά γης που μας ανεστησε!
Τέλος κι αρχή η μνήμη εδώ δεν έχει!
Άννα Μπιθικώτση


2 σχόλια:

  1. Συγχαρητήρια! Θέλω κι εγώ να εκδοθεί το ταπεινό μου βιβλίο... Λένε ότι πρέπει να έχεις χρήματα, και να είσαι κάποιος για να γίνει κάτι τέτοιο. Αλλιώς...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. καλημέρα Νικο, καλή εβδομάδα, που θα πάει;;; Θα εκδοθεί και εσένα το βιβλίο, το καλό πράγμα αργεί να γίνει!!!!
    Όσο αυτό που λες για χρήματα και γνωριμίες ξέρεις πολύ καλά οτι στην Ελλάδα ζούμε......

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σε ευχαριστώ που ήρθες να με επισκεφτείς, Μιας και ήρθες κανε τον κόπο και γράψε εδώ το σχόλιο σου!