Αν σε μισήσουν: αγάπησέ τους, Αν σε πληγώσουν: λάτρεψέ τους, Αν σε πικράνουν: συγχώρεσέ τους... Μην ξεχνάς: ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ!

Σάββατο 14 Δεκεμβρίου 2013

Αλλάζει ο κλειδάριθμος σας για την εφορία μετά την 31 Δεκ 2013;;

Επειδή ζούμε σε ένα κράτος....... με καλές αρχές και σωστή και συνεχής μηχανογράφηση, σύντομα πολλοί θα κλειθούν εκ νέου στις εφορίες για να βγάλουν νέο κλειδάριθμο για τις φορολογικές τους δηλώσεις, αλλά και υποχρεώσεις. (Ανοχή ή ενοχή έχουμε σε αυτά, πάντως μάλλον ζούμε σε μεγάλο οίκο ανοχής).
Για να δείτε αν είστε από τους τυχερούς που θα συνεχίσει να ισχύει ο κλειδάριθμος που έχετε και μετά την 31η Δεκεμβρίου 2013 πηγαίνετε στην ιστοσελίδα www.gsis.gr (ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ)
Πατώντας στον σύνδεσμο αυτό βλέπετε αυτήν την εικόνα....
                 

Πατήστε ΕΙΣΟΔΟΣ και γράψτε τον αριθμό φορολογικού σας μητρώου (ΑΦΜ)  και μετά  Αναζήτηση. Αν εμφανιστεί η   εικόνα που βλέπετε εδώ με  μαύρα γράμματα,  τότε ο κλειδάριθμος που έχετε θα ισχύει και μετά την 31  Δεκεμβρίου 2013. Αν ειναι με κόκκινο   χτυπήσατε Τζακ-ποτ και πρέπει να πιάσετε    ουρά στην εφορία  για  νέο κλειδάριθμο.....
Καλή σας επιτυχία!!


ΥΓ:
Το μήνυμα που βγάζει ειναι: Δεν είστε χρήστης TAXISnet ή είστε νέος χρήστης και έχετε ήδη πάρει κλειδάριθμο. Αν το έκανε τρίτος για εσάς, ζητήστε να σας τον παραδώσει και φυλάξτε τον σε ασφαλές μέρος ώστε να μην ξαναχρειαστεί να πάτε στη Δ.Ο.Υ. για αυτή τη διαδικασία. Οι κωδικοί σας θα ισχύουν και μετά τις 31/12/2013.


1 σχόλιο:

  1. Πολύ σωστή η επισήμανση περί οίκου ανοχής. Μα γιατί βρε παιδάκι μου είσαι τόσο επιεικής στους χαρακτηρισμούς σου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σε ευχαριστώ που ήρθες να με επισκεφτείς, Μιας και ήρθες κανε τον κόπο και γράψε εδώ το σχόλιο σου!