Αν σε μισήσουν: αγάπησέ τους, Αν σε πληγώσουν: λάτρεψέ τους, Αν σε πικράνουν: συγχώρεσέ τους... Μην ξεχνάς: ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ!

Τετάρτη 1 Δεκεμβρίου 2010

Πώς φιλάνε τα ζώδια;

Πώς φιλάει ο Κριός: Ο κριός ανήκει στα ζώδια της φωτιάς. Το φιλί του κριού είναι επιθετικό, φλογερό και δυναμικό. Διαθέτει πολύ πάθος και φαντασία. Τα κριαράκια θέλουν να φιλήσουν κάποιον γρήγορα. Επιπλέον αγαπάνε τα περιποιημένα και σαρκώδη χείλη. Ιδανικοί παρτενέρ: Ο τοξότης, ο λέων και ο σκορπιός.
Πώς φιλάει ο Ταύρος: Οι ταύροι ανήκουν στα ζώδια της γης. Οι ταύροι αγαπούν τα φιλιά. Είναι προκλητικοί και τους ευχαριστεί πολύ να φιλάνε και να τους φιλάνε. Επίσης όταν υπάρχουν δυνατά συναισθήματα τα φιλιά τους δένουν με τον ερωτικό τους σύντροφο. Ιδανικός παρτενέρ: Ο ζυγός, ο καρκίνος, ο παρθένος.
Πώς φιλάνε οι Δίδυμοι: Οι δίδυμοι είναι ζώδια του αέρα. Τα φιλιά τους εμπνέουν συναίσθημα και είναι τρυφερά. Ένα φιλί τους είναι αρκετό ώστε να χαλαρώσει και να μαγέψει το σύντροφό τους. Ιδανικός παρτενέρ: Ο λέων, ο ζυγός και ο υδροχόος.
Πώς φιλάει ο Καρκίνος: Τα καρκινάκια είναι ένα ζώδιο του νερού. Τα φιλιά του καρκίνου έχουν περιοδικότητα, διάρκεια και είναι γεμάτα συναίσθημα και πάθος. Μπορούν να γίνουν πολύ καλύτερα όταν βρίσκονται σε σχέση και νιώθουν συναισθηματικά ασφαλείς. Ιδανικοί παρτενέρ; Ο ιχθύς, ο ταύρος και ο παρθένος.
Πώς φιλάει ο Λέων: Τα λιοντάρια ανήκουν στα ζώδια της φωτιάς. Ο λέων ξέρει να φιλάει όμορφα. Μπορεί να αφοσιωθεί σ΄ αυτό και ψυχικά και σωματικά έως ότου να παραδοθεί ο σύντροφός του. Ιδανικός παρτενέρ: Υδροχόος, τοξότης, σκορπιός και ζυγός.
Πώς φιλάει ο Παρθένος: Η παρθένος είναι ένα από τα τρία ζώδια της γης. Οι παρθένοι φιλάνε αποφασιστικά και με σκοπό να κερδίσουν τον παρτενέρ τους. Εφόσον θέλουν να σας κερδίσουν με τα φιλιά τους δεν θα το αποφύγετε. Κυριολεκτικά αγαπάνε τα φιλιά. Ιδανικοί παρτενέρ: Αιγόκερως, ιχθύς, καρκίνος.
Πώς φιλάει ο Ζυγός: Ο ζυγός είναι ένα ζώδιο του αέρα. Τα φιλιά ενός ζυγού είναι πολύπλευρα και εναλλασσόμενα. Κάθε φιλί του είναι διαφορετικό από το άλλο και σε συνδυασμό με τη γοητεία που διαθέτει, δεν θα βαρεθείτε ποτέ. Ιδανικός παρτενέρ: Υδροχόος, δίδυμοι, ταύρος και λέων.
Πώς φιλάει ο Σκορπιός: Ο σκορπιός είναι ένα από τα τρία ζώδια του νερού. Είναι ασυγκράτητος και φιλάει αχαλίνωτα. Τα φιλιά ενός σκορπιού είναι γεμάτα πάθος και ερωτισμό και θα σας μείνουν αξέχαστα. Οι ιδανικοί παρτενέρ για έναν σκορπιό είναι ο ταύρος, ο κριός και ο λέων.
Πώς φιλάει ο Τοξότης: Οι τοξότες ανήκουν στα ζώδια της φωτιάς. Τα φιλιά τους είναι εξεζητημένα και εκκεντρικά. Ένας τοξότης αγαπάει την περιπέτεια και θέλει ο ίδιος να κατακτά και όχι να τον κατακτούν. Τα φιλιά του είναι λιγάκι ψυχρά αλλά όταν θέλει να εντυπωσιάσει τα καταφέρνει απόλυτα. Οι ιδανικοί παρτενέρ είναι ο υδροχόος, ο ζυγός, οι δίδυμοι και ο λέων.
Πώς φιλάει ο Αιγόκερως: Οι αιγόκεροι είναι ένα ζώδιο της γης. Οι αιγόκεροι είναι πειθαρχημένοι και συγκρατημένοι. Τα φιλιά τους είναι ελεγχόμενα και συχνά δείχνουν ότι βαριούνται. Αυτό δεν ισχύει, απλά προσπαθούν να μην χάσουν τον αυτοέλεγχό τους. Οι ιδανικοί παρτενέρ είναι ο ταύρος, ο ιχθύς, ο καρκίνος και η παρθένος.
Πώς φιλάει ο Υδροχόος: Οι υδροχόοι ανήκουν στα ζώδια του αέρα. Πειραματίζονται και θέλουν να δοκιμάζουν όλες τις εκφάνσεις ενός φιλιού. Τα φιλιά των υδροχόων είναι δροσερά και ευχάριστα. Δεν θα τα βαρεθείτε ποτέ. Οι ιδανικοί παρτενέρ είναι οι δίδυμοι, ο τοξότης, ο κριός και ο ζυγός.
Πώς φιλάνε οι Ιχθείς: Τα ψαράκια είναι ένα ζώδιο του νερού. Οι ιχθείς φιλάνε ρομαντικά και παθητικά. Απολαμβάνουν τα φιλιά εφόσον υπάρχει εμπιστοσύνη στη σχέση τους. Οι ιδανικοί παρτενέρ είναι ο καρκίνος, ο αιγόκερως, ο ταύρος και η παρθένος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σε ευχαριστώ που ήρθες να με επισκεφτείς, Μιας και ήρθες κανε τον κόπο και γράψε εδώ το σχόλιο σου!