Αν σε μισήσουν: αγάπησέ τους, Αν σε πληγώσουν: λάτρεψέ τους, Αν σε πικράνουν: συγχώρεσέ τους... Μην ξεχνάς: ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ!

Τετάρτη 26 Ιουνίου 2013

Ωραία ιδέα!!!!!! Φορτώσαμε και είμαστε έτοιμοι για διακοπές!!!!!!!!!!!!!!

Σε διάφορα σημεία της Λήμνου θα συναντήσεις αυτά τα έργα τέχνης. Τα παιδιά που είχαν την ιδέα είναι η Θάλεια Κερούλη που είναι ζωγράφος και ο Paolo Incarnato που είναι γλύπτης!! Τον τελευταίο χρόνο ζουν μόνιμα στη Λήμνο και έχουν φτιάξει άλλα τρια αυτοκίνητα και ψάχνουν και για άλλα!! Ο στόχος ήταν να δώσουν λίγο χρώμα στα παλιά αυτά αυτοκίνητα και να μας προϊδεάσουν για το φεστιβάλ τέχνης που θα γίνει στην Λήμνο τον Ιούλιο!!



Το αυτοκίνητο θα το συναντήσει κανείς στον Περιφερειακό Δρόμο της Μύρινας στη διασταύρωση για Πλατύ.Τα ενοικιαζόμενα δωμάτια «Gregory's village» παραχώρησαν το αυτοκίνητο το οποίο μεταμορφώθηκε σε έργο τέχνης με τίτλο «Ηλιος». Χαρακτηριστικό είναι πως η λέξη «Ηλιος» γράφτηκε στο καπό του αυτοκινήτου σε όσες περισσότερες γλώσσες γινόταν.



Στο γραφικό Διαπόρι, βρίσκεται το αυτοκίνητο που έχει τίτλο «Θάλασσα». Ο κύριος Λασκαρίδης Αναστάσιος και η κυρία Λασκαρίδη Ρένα, είδαν το παλιό τους αυτοκίνητο να αποκτά χρώμα και ζωντάνια και να συγκεντρώνει όλα τα βλέμματα του κόσμου που υπήρχε εκεί.




Το αυτοκίνητο έχει τον τίτλο «Αγάπη» γραμμένη σε πολλές γλώσσες και βρίσκεται στο Πορτιανού. Η συμμετοχή των κατοίκων του χωριού ήταν συγκλονιστική αφού όλος ο κόσμος με μεγάλο ενθουσιασμό και κέφι,συγκέντρωσε όλα τα υλικά που χρησιμοποιήθηκαν για την υλοποίηση αυτού του έργου.




Η καλλτεχνική ομάδα δράσης αποτελείται από:
τον Γιάννη Βάρδα
την Αρίτσα Μαρκαντωνάτου
την Λίτσα Κωστομοίρη
την Natasha Lxs και
την Φραγκούλα Γεωργούση

πηγή: https://www.facebook.com/Lemnos.Island

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σε ευχαριστώ που ήρθες να με επισκεφτείς, Μιας και ήρθες κανε τον κόπο και γράψε εδώ το σχόλιο σου!