Αν σε μισήσουν: αγάπησέ τους, Αν σε πληγώσουν: λάτρεψέ τους, Αν σε πικράνουν: συγχώρεσέ τους... Μην ξεχνάς: ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ!

Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου 2017

Η εκθεση με τις Μικρογραφίες κι όχι μόνο της Χαράς

Η τύχη με βοήθησε να παραβρεθώ στα εγκαίνια της έκθεσης της διαδικτυακής μου φίλης ΧΑΡΑΣ με τις Μικρογραφίες της κι όχι μόνο που έκανε στην Ζάκυνθο μας!
Η φίλη μας η Χαρά έχει ενα πολύ μεγάλο ταλέντο τόσο στην ζωγραφική, όσο και στην χρήση της απλής πέτρας για να βγάλει τις σκέψεις της και τα οράματα της...
Πιάνει τις απλές πέτρες και τις μετατρέπει σε πίνακες ζωγραφικής. Για μένα ήταν μια μεγάλη έκπληξη η φαντασία που χρησιμοποιεί για να βγει το ομολογουμένως πολύ ωραίο θέμα σε κάθε πίνακα της
Επειδή όμως τα λάγια ειναι περιττα ας δείτε λίγα από την έκθεση με την φτωχή ματιά μου.....

















7 σχόλια:

  1. Συγχαρητήρια χαρά!! πακαι τον χρηστο που μας τα εδειξε !! Καιτη.νέμορφα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σήμερα η μέρα ειναι συγκινησιακά πολύ φορτισμένη...φτάσαμε σ ένα τέλος...
    Μια μοναδική διαδρομή που δεν πίστευα ποτέ οτι θα έκανα, και με συντρόφεψαν άνθρωποι όπως ΕΣΥ Χρήστο,με ανοιχτή καρδιά και διάπλατες αγκαλιές. Ειλικρινά δεν έχω να ζητήσω τίποτα πια .Τάχω χαρεί όλα μέχρι το μεδούλι.
    Σ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΗΣΟΥΝ ΕΚΕΙ,Σ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΩΡΑΙΑ ΕΚΠΛΗΞΗ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ ΣΟΥ,Σ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΣΟΥ ΛΟΓΙΑ,Σ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΟΙΧΤΟ ΚΑΡΔΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΣΟΥ. Σ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΟΛΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαίρομαι Χαρα μου που εισαι γεμάτη, που τα ονειρα σου γινανε πραγματικοτητα, κι εγω το χαρηκα που σε συνάντησα και ειδα τις εξαίσιες αυτες σου δημιουργίες..... αλήθεια πως να περιγράψει κανεις αυτα τα συναισθήματα;; ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΟΛΑ!!!!

      Διαγραφή
    2. Εγω ευχαριστώ που ήρθες και οχι μόνο μια φορά! Ησουν η μεγάλη έκπληξη.

      Διαγραφή
  3. Απαντήσεις
    1. Λετα ειλικρηνα ειναι καταπληκτικά και ευφάνταστα!!!! να σαι καλα

      Διαγραφή

Σε ευχαριστώ που ήρθες να με επισκεφτείς, Μιας και ήρθες κανε τον κόπο και γράψε εδώ το σχόλιο σου!