Αν σε μισήσουν: αγάπησέ τους, Αν σε πληγώσουν: λάτρεψέ τους, Αν σε πικράνουν: συγχώρεσέ τους... Μην ξεχνάς: ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ!

Κυριακή, 12 Ιουλίου 2015

Πως φτιάχνω Τυροκαυτερή !!



Η τυροκαυτερή δεν είναι μια σταθερή συνταγή αρκεί να πάρουμε ένα ή περισσότερα μαλακά άσπρο τυριά τα οποία θα τα πολτοποιήσουμε ( με το μπλέντερ ή το πιρούνι μας) και θα προσθέσουμε μια καυτερή πιπεριά

Υλικά :

100 γραμ φέτα

100 γραμ ανθότυρο
100 γραμ Αιγοτύρι φρέσκο, ή κατίκι Δομοκού
1 μέτρια πράσινη πιπεριά καυτερή
½ κγ καυτερή πάπρικα
1κγ πράσινο ταμπάσκο
2 κ ελαιόλαδο
Αφαιρούμε από την πιπεριά τα σπόρια και το κοτσάνι
Τοποθετούμε μέσα σε ένα γουδοχέρι την πιπεριά σε κομματάκια και την πολτοποιούμε βάζοντας στο τέλος το ταμπάσκο και αφού έχουν γίνει μια κρέμα ρίχνουμε το λάδι και όλα μαζί σε ένα μπλέντερ μαζί με τα τυριά έτσι ώστε να γίνουν ένα ομοιογενές μείγμα.
Σερβίρουμε την τυροκαυτερή πασπαλισμένη με την καυτερή πάπρικα !!

πηγή: ΑΙΓΟΤΡΟΦΕΙΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σε ευχαριστώ που ήρθες να με επισκεφτείς, Μιας και ήρθες κανε τον κόπο και γράψε εδώ το σχόλιο σου!