Αν σε μισήσουν: αγάπησέ τους, Αν σε πληγώσουν: λάτρεψέ τους, Αν σε πικράνουν: συγχώρεσέ τους... Μην ξεχνάς: ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ!

Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2013

Ζωδιακές Προβλέψεις 29/09/2013 από τον Γιώργο Αναλυτή

             

ΚΡΙΟΣ
Τα άστρα σας ευνοούν για σήμερα και όλα όσα θα συμβούν σήμερα θα σας δώσουν μεγάλη χαρά και ευχαρίστηση! Θα επιδιώξετε να έρθετε σε επαφή με φιλικά σας πρόσωπα και να ασχοληθείτε με δραστηριότητες που θα σας ανανεώσουν και θα σας προσφέρουν ξέγνοιαστες στιγμές. Εκμεταλλευτείτε την ευμενή επιρροή των πλανητών για να περάσετε όμορφα και με το ταίρι σας και με τον κοινωνικό περίγυρό σας! Αν δεν είστε σε σχέση, η αυξημένη κοινωνικότητά σας θα φέρει κοντά σας αξιόλογες κατακτήσεις που μπορούν να εξελιχθούν και σε σχέση!Με αυξημένη αυτοπεποίθηση και με τα όπλα της γοητείας σας θα περάσετε όμορφες στιγμές, είτε είστε σε σχέση, είτε είστε μόνοι σας. Θα αρέσετε σήμερα πολύ και θα σας το δείχνουν με αποτέλεσμα να νιώθετε πολύ ξεχωριστοί!

ΤΑΥΡΟΣ
Έχετε διάφορα στο μυαλό σας σήμερα και προσπαθείτε να βρείτε την ισορροπία ανάμεσα στα θέλω και στα πρέπει σας. Ένα επαγγελματικό θέμα θα σας απασχολήσει έντονα και θα σας βάλει σε σκέψεις για το πώς πρέπει να ενεργήσετε για να βγείτε από τη δύσκολη θέση. Θα σας πρότεινα να αφήσετε τις σκοτούρες για τη Δευτέρα και να χαρείτε τη μέρα σας με φίλους και γνωστούς. Ελάτε πιο κοντά στο ταίρι σας και προσπαθήστε να δείξετε έναν πιο ανέμελο εαυτό, έτσι ώστε να περάσετε καλά και να μην έχετε γκρίνιες και παράπονα. Αν επιλέξετε πάντως να διασκεδάσετε, η μέρα σας θα είναι υπέροχη! Δεν έχετε και πολλή διάθεση για παιχνίδια και έρωτες και θα θελήσετε να περάσετε λίγο ήπια τη μέρα σας. Θέλετε να σκεφτείτε και να μπορέσετε να νιώσετε ασφάλεια στην ερωτική σας ζωή.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Ό, τι και να πούμε σήμερα, η αλήθεια είναι ότι η μέρα σας ανήκει και σας χαρίζεται στο να περάσετε όπως εσείς επιθυμείτε. Είναι η μέρα που θα κυνηγήσετε τα θέλω σας και θα θελήσετε να ασχοληθείτε με ομαδικές δραστηριότητες. Θα είστε πόλος έλξης για φίλους που θα θελήσουν να περάσουν χρόνο δίπλα σας και να μοιραστούν μαζί σας αξέχαστες στιγμές. Η εύνοια όμως δεν περιορίζεται μόνο σε ομαδικές δραστηριότητες με φίλους, καθώς θα έχετε και πολύ καλές εξελίξεις στα αισθηματικά ζητήματα. Θα πιστέψετε περισσότερο στον εαυτό σας και θα βγάλετε προς τα έξω τον καλύτερό σας εαυτό!Βρίσκεστε στο πιο σωστό σημείο στα ερωτικά σας ζητήματα. Η ανταπόκριση που θα έχετε στον έρωτα σήμερα θα είναι μοναδική. Εκφράστε τα συναισθήματά σας λοιπόν άφοβα και φροντίστε να δείξετε, προς όποια κατεύθυνση θέλετε, το ενδιαφέρον σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Μην απορήσετε σήμερα αν έχετε τόσες πολλές προτάσεις που δε θα ξέρετε ποια να πρωτοδιαλέξετε. Η λέξη που ταιριάζει και σας αντιπροσωπεύει τη μέρα αυτή είναι η κοινωνικότητα. Θα βρεθείτε ανάμεσα στους σωστούς ανθρώπους, στη σωστή παρέα, και θα ξεχάσετε ό, τι κι αν σας απασχολεί και σας βαραίνει. Αφήνετε τα κακώς κείμενα της ερωτικής σας ζωής και βρίσκεστε με τους φίλους σας για να καταφέρετε να περάσετε μοναδικά! Ένα οικογενειακό ζήτημα που θα προκύψει θα σας απασχολήσει για λίγο αλλά θα βρείτε τη λύση άμεσα. Με τα θέλω σας στην πρώτη γραμμή της σκέψης σας και με την ενεργητικότητά στο φουλ μπορείτε να έχετε μία πολύ αξιόλογη μέρα.Η αλήθεια είναι ότι έχετε ανάγκη περισσότερο από ποτέ να ξεχάσετε ό, τι σας απασχολεί και να περάσετε όμορφα με την παρέα που εσείς θα επιλέξετε. Ο έρωτας όμως θα σας οδηγήσει στα πιο σωστά μονοπάτια γι’ αυτό φροντίστε να τον χαρείτε στο έπακρο!

ΛΕΩΝ
Θέλετε να έρθετε πιο κοντά με πρόσωπα από την οικογένειά σας και να ξεκλέψετε χρόνο από άλλες υποχρεώσεις σας, έτσι ώστε να αφιερώσετε χρόνο και στην οικογένεια. Η μέρα είναι καλή για να έρθετε κοντά με άτομα που έχετε παραμελήσει το τελευταίο διάστημα, όχι σκόπιμα, αλλά επειδή είχατε πολύ φορτωμένο πρόγραμμα. Δείξτε την αγάπη και το ενδιαφέρον σας στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει κι αφήστε τους εγωισμούς στην άκρη. Περισσότερα μπορείτε να πετύχετε σήμερα με την αγάπη και την έκφραση συναισθημάτων παρά με τον εγωισμό και το πείσμα.Μην τεντώνετε το σκοινί στα ερωτικά σας σήμερα και προσπαθήστε να είστε διαλλακτικοί και πιο δεκτικοί σε ό, τι σας λένε. Έχετε τον τρόπο να φέρετε τις καταστάσεις εκεί που εσείς θέλετε, αρκεί να μην αφήσετε τον εγωισμό σας να επικρατήσει!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Σε τεντωμένο σκοινί σήμερα τα νεύρα σας και η διάθεσή σας δε θα είναι και τόσο καλή. Θα θελήσετε να μείνετε στο σπίτι σας για να ξεκουραστείτε και να βρείτε λύσεις για θέματα που σας απασχολούν και σας προβληματίζουν. Προσπαθήστε να αξιοποιήσετε τη μέρα σας δημιουργικά και να κάνετε πράγματα που σας ευχαριστούν, γιατί οι σκέψεις σας δε θα είναι και τόσο θετικές. Είναι στο χέρι σας να αλλάξετε το κλίμα της ημέρας και να επιλέξετε παρέες που σας ανεβάζουν ψυχολογικά και σας κάνουν να γελάτε και να περνάτε όμορφα! Στα ερωτικά σας θα έχετε την τάση να ξεσπάτε στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει και να δημιουργείτε εντάσεις χωρίς λόγο. Μετριάστε αυτή σας την παρόρμηση και δείτε τη θετική πλευρά των πραγμάτων.Δε θα είστε με τίποτα ευχαριστημένοι σήμερα και θα βρίσκετε διαρκώς λόγους για να γκρινιάζετε και να παραπονιέστε! Διορθώστε τα κακώς κείμενα της σχέσης σας μέσα από την αμοιβαία κατανόηση και το διάλογο!

ΖΥΓΟΣ
Αν και δε σας αρέσουν πολύ οι αλλαγές σήμερα, θα θελήσετε να τα αλλάξετε όλα στο πλαίσιο της ανανέωσης που θέλετε να πετύχετε. Σε καλό δρόμο θα βρίσκεται κι η ερωτική σας ζωή καθώς θα σας ανεβάσει πολύ ψυχολογικά ένα πρόσωπο που θα εμφανιστεί από το παρελθόν σας και θα σας μιλήσει με πολύ όμορφα λόγια. Δείχνετε πιο ερωτικοί από ποτέ σήμερα και λάμπετε από ευτυχία και γι’ αυτό ακριβώς το λόγο δε θα λείψουν και οι κατακτήσεις. Εμπνέετε τον έρωτα και βρίσκεστε ανάμεσα σε ανθρώπους που σας θαυμάζουν και σας αυξάνουν την αυτοπεποίθηση, κάτι το οποίο το έχετε πολύ ανάγκη! Χαρείτε τη μέρα και διώξτε από τη σκέψη σας κάθε αρνητική επιρροή!Άκρως ερωτική η σημερινή μέρα για εσάς και με πολλές ευχάριστες εκπλήξεις από το παρελθόν σας κι όχι μόνο! Πολλοί θα θελήσουν να μπουν σήμερα στην καρδιά σας αλλά η απόφαση της επιλογής θα είναι αποκλειστικά δική σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Μην αφήσετε το άγχος για τα επαγγελματικά σας σήμερα να σας καταβάλλει και να σας ρίξει τη διάθεση! Φροντίστε να βρείτε λύσεις και σκεφτείτε με καθαρό μυαλό έτσι ώστε να σταματήσετε να αγχώνεστε και να ταλαιπωρείστε. Η λύση το μόνο σίγουρο είναι ότι θα βρεθεί γι’ αυτό μην υπερβάλλετε και μη δραματοποιείτε τις καταστάσεις. Έχετε την εύνοια να ξεπεράσετε ό, τι σας αγχώνει και να βγείτε αλώβητοι και δυνατοί. Ρίξτε το λίγο έξω για να ξεχαστείτε και μη βυθίζεστε στις σκέψεις σας! Η μέρα ευνοεί τις συναντήσεις με φίλους αλλά και με τον έρωτα!Όσο κι αν δεν έχετε διάθεση σήμερα για έρωτες και φλερτ, τόσο θα βρίσκετε μπροστά σας τέτοιες καταστάσεις! Χρησιμοποιείστε την ερωτική σας ζωή για να χαλαρώσετε και να περάσετε λίγο ξέγνοιαστα, γιατί το έχετε ανάγκη!

ΤΟΞΟΤΗΣ
Θέλετε σήμερα να νιώσετε ελεύθεροι και ανεξάρτητοι από όλους και απ’ όλα! Δε θέλετε κανείς να σας ορίσει σήμερα το πρόγραμμά σας και θέλετε να έχετε την απόλυτη ελευθερία κινήσεων αλλά και πράξεων. Το ίδιο σκηνικό θα επικρατήσει και στην προσωπική σας ζωή, καθώς δε θα αφήσετε κανέναν να σας ελέγξει και να σας φέρει εκεί που θέλει. Κάντε ό, τι σας ευχαριστεί λοιπόν, αποδεσμευμένοι από ό, τι σας κρατά πίσω, κοιτάξτε μπροστά και αδράξτε τη μέρα σύμφωνα με τις δικές σας επιθυμίες και το μόνο σίγουρο είναι ότι θα περάσετε αξέχαστα!Θα θελήσετε να επαναστατήσετε στην ερωτική σας ζωή σήμερα και να βάλετε τους δικούς σας όρους και όρια. Θέλετε να περάσετε τη μέρα με τους ανθρώπους που θα επιλέξετε και κάθε προσπάθεια ελέγχου από το ταίρι σας θα σας βρει απέναντι!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Προσέξτε λίγο σήμερα την υπερβολική αισιοδοξία που μπορεί να σας διακατέχει, γιατί ενδέχεται να μην ανταποκρίνεται και τόσο στην πραγματικότητα… Αν τα πράγματα δεν κυλήσουν ακριβώς όπως τα υπολογίζατε, μπορεί να απογοητευτείτε πολύ. Ίσως σας ακούγεται δύσκολο, αλλά, τουλάχιστον για σήμερα, κρατήστε μικρό καλάθι… Προσπαθήστε να κάνετε σαφείς τις απόψεις σας στο οικογενειακό περιβάλλον, γιατί μία μόνο αμφιλεγόμενη κουβέντα θα είναι αρκετή για να δυναμιτίσει το μεταξύ σας κλίμα… Βάλτε μπροστά τις διπλωματικές σας ικανότητες… Δεν είναι ώρα για αντιζηλίες. Αισθάνεστε πως μεταξύ εσάς και του επίδοξου παρτενέρ σας έχει παρεμβληθεί κάποιος άλλος, που διεκδικεί κι αυτός το αντικείμενο του πόθου σας; Σχεδιάστε τις κινήσεις σας, χωρίς να δείξετε ότι ζηλεύετε…

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Υπάρχει η πιθανότητα να επανασυνδεθείτε ξανά, έστω και φιλικά, με ένα πρόσωπο από το παρελθόν που κάποτε σήμαινε πολλά για σας. Προσέξτε όμως γιατί τα συναισθήματα που θα έρθουν ξανά στην επιφάνεια μπορεί και να μην είναι τόσο αθώα και να σας ανάψουν φωτιές… Ακούστε προσεχτικά τα σήματα που σας στέλνει το σώμα σας, πριν γίνουν ανησυχητικά… Αν έχετε κάποια συμπτώματα, μην τα παραμελείτε, αλλά φροντίστε να τα εξετάσετε σε κάποιο γιατρό. Η οικογένεια μπορεί να απαιτεί από σας σήμερα να τους αφιερώσετε αρκετό από το χρόνο σας, καθώς θα προκύψουν κάποιες εκκρεμότητες της τελευταίας στιγμής.Μην περιμένετε πως πρόσωπα που στο παρελθόν δεν ήταν και τόσο αξιόπιστα απέναντί σας, θα έχουν αλλάξει τώρα ως δια μαγείας. Αν δεν είστε σίγουροι για αυτά, μην παραλείψετε να εξετάσετε και τη διαγωγή τους κατά το παρελθόν.
ΙΧΘΥΣ
Μπορεί να δυσκολεύεστε να πάρετε την απόφαση να ξεκόψετε οριστικά από κάποια άτομα, που μάλλον σας φθείρουν, κατά κάποιο τρόπο, ψυχικά και δεν είναι ό, τι καλύτερο για τη διάθεσή σας, αλλά προσπαθήστε να το δείτε διαφορετικά και όχι επηρεασμένοι από συναισθηματικούς παράγοντες. Συχνά στη ζωή μας ερχόμαστε αντιμέτωποι με τέτοιες αποφάσεις, οι οποίες κρίνονται απαραίτητες για να κρατήσουμε τις καλύτερες μόνο αναμνήσεις από τους άλλους και να προχωρήσουμε παρακάτω… Μην είστε τόσο καχύποπτοι με τον αγαπημένο σας σήμερα, γιατί αυτό μπορεί να πυροδοτήσει ζήλειες και εντάσεις… Αν αντιμετωπίζετε τα πάντα με μια σκιά αμφιβολίας στο βλέμμα σας, τότε λογικό είναι να είναι μέσα στα νεύρα και ο άλλος…


Αστρολόγος: Γιώργος Αναλυτής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σε ευχαριστώ που ήρθες να με επισκεφτείς, Μιας και ήρθες κανε τον κόπο και γράψε εδώ το σχόλιο σου!