Αν σε μισήσουν: αγάπησέ τους, Αν σε πληγώσουν: λάτρεψέ τους, Αν σε πικράνουν: συγχώρεσέ τους... Μην ξεχνάς: ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ!

Τρίτη 26 Μαρτίου 2013

H παρέλαση της 25ς Μαρτίου όπως την είδα εγώ...


Σαν Ελληνας κι εγώ, αποφάσισα ανήμερα της 25ς  Μαρτίου να πάω για να παρακολουθήσω την παρέλαση στον δήμο μας.......
Φυσικά ήθελα να πάω στο σύνταγμα για την παρέλαση, αλλά βλέπεις δεν ανήκω στους... έχοντες και κατέχοντες (πρόσκληση φυσικά).

Εκεί που στήνεσαι λοιπόν σε ένα στενό δρόμο με τον συνωστισμό, (αμάν τι λέξη είπα τώρα), του κόσμου να τον κάνει ακόμα στενότερο, βλέπεις να ξεπροβάλει η κεφαλή της παρελάσεως!!!!!!!!!!!!!!
Κουνιστός και λυγερός, στην μέση του δρόμου, να ανοίγει την παρέλαση όπως πρέπει!!

Τα χειροκροτήματα ασυγκράτητα από όλους. Μόνο που αυτός μας έγραψε στα παλιά του τα τσιμπούρια (και γιατί όχι και τους ψήλους του όλους): απλά μας έβγαλε την γλώσσα,    σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τα τεκμενόμενα στην Ελλάδα του 2013!!
Έφτασε μπροστά από τους επισήμους κρατώντας σταθερή πόζα:     σας έχω γραμμένους όλους έλεγε από μέσα του αλλά το έδειχνε κιόλας.....
Φυσικά στροφή της κεφαλής ούτε που έκανε ... Μα καλά ένας αρχηγός,  στρέφει κεφαλή στα ποταπά αυτά ανθρωπάκια;;;


Τελικά χάθηκε στο τέλος της παρέλασης, αποσπώντας τα πλέον πανηγυρικά παλαμάκια όλων καθώς και τα ενθουσιώδη σχόλια μας:: ακόμα μια παρέλαση τελείωσε με επιτυχία λοιπόν! Άντε και του χρόνου!
skouliki

2 σχόλια:

  1. Αργω πολλες φορες να ερθω απο το σπιτικο σου αλλα δεν ξεχνω τους μπλοκοφιλους.Καλο υπολοιπο εβδομαδας.Να εισαι καλά.Φοβερος ο λουκανικος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. να σαι καλα, φιλε, καλησπέρα........
    επισης καλο υπολοιπο...χμ μια μερα μας εμεινε;; δεν πειραζει!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σε ευχαριστώ που ήρθες να με επισκεφτείς, Μιας και ήρθες κανε τον κόπο και γράψε εδώ το σχόλιο σου!