Αν σε μισήσουν: αγάπησέ τους, Αν σε πληγώσουν: λάτρεψέ τους, Αν σε πικράνουν: συγχώρεσέ τους... Μην ξεχνάς: ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ!

Σάββατο 9 Μαρτίου 2013

Μια ακόμα αληθινή ιστορία αγάπης σε μας από τα ζώα!!!!!!!!!!!!


Μία απίστευτη ιστορία με πρωταγωνιστές ένα 3 χρονο κοριτσάκι, που είχε εξαφανιστεί από το σπίτι τηςκαι τον σκύλο της, εκτυλίχθηκε σε χωριό στη νοτιοδυτική Πολωνία.
Οι γονείς της Τζούλιας είχαν δει το παιδί τους τελευταία φορά να παίζει με το μικρό σκυλάκι της οικογένειας στην αυλή του σπιτιού τους.

Μόλις αντιλήφθηκαν την απουσία της ενημέρωσαν τις αρχές και άμεσα ξεκίνησε επιχείρηση εντοπισμού του κοριτσιού, στην οποία συμμετείχαν περισσότεροι από 200 διασώστες.
Μετά από έρευνες, η Τζούλια εντοπίστηκε να κείτεται ζωντανή σε ένα βάλτο.
Δίπλα της, ήταν ο φύλακας άγγελος της. “Το σκυλάκι δεν άφησε την 3χρονη ούτε για ένα λεπτό. Καθόταν στο πλάι της, όλη τη νύχτα, σε συνθήκες ψύχους, αφού η θερμοκρασία ήταν 5 βαθμούς κάτω από το μηδέν, και η μικρή ήταν βρεγμένη. Τη βοήθησε να μείνει ζωντανή”, δήλωσε ο πυροσβέστης Grzegorz Szymanski, όπως μεταδίδει το BBC.
Το σκυλάκι βοήθησε και στη διάσωση της μικρής, αφού όταν αντιλήφθηκε την παρουσία των πυροσβεστών άρχισε να γαβγίζει, με αποτέλεσμα να τραβήξει την προσοχή τους. Πρόκειται για τον καλύτερο φίλο της, εκμυστηρεύτηκε η μητέρα της Τζούλιας στους δημοσιογράφους. Το κοριτσάκι διακομίστηκε στο νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ότι έχει υποστεί κρυοπαγήματα, ωστόσο η κατάσταση της υγείας της δεν εμπνέει κανένα κίνδυνο.

πηγη: http://www.pistepseto.gr

4 σχόλια:

  1. Απίστευτη συγκινητική ιστορία, απ΄ αυτές που σε κάνουν να λες πως γνώρισα τους ανθρώπους κι αγάπησα τα ζώα!
    Να ΄σαι πάντα καλά και να περάσεις ένα υπέροχο Σαββατοκύριακο!:-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τι συγκλονιστική ιστορία!
    Είναι να μην δίνεις όλη την αγάπη σου σ'αυτά τα πλάσματα?
    Τουλάχιστον αυτά δεν σε πληγώνουν ποτέ!

    Καλό ΣΒΚ να'χεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. καλη Κυριακή Σοφία, να εισαι καλα..... αν αγαπάς τα ζωα ξέρεις τοτε τι θα παει να πει αγάπη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. καλο υπόλοιπο Κυριακής Ζουζου, να σαι καλα, ξερω την αγαπη σου για τα ζωα...... και νομίζω ετσι ξέρω τι αισθάνεσαι για τα πάντα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σε ευχαριστώ που ήρθες να με επισκεφτείς, Μιας και ήρθες κανε τον κόπο και γράψε εδώ το σχόλιο σου!