Αν σε μισήσουν: αγάπησέ τους, Αν σε πληγώσουν: λάτρεψέ τους, Αν σε πικράνουν: συγχώρεσέ τους... Μην ξεχνάς: ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ!

Παρασκευή 1 Φεβρουαρίου 2013

Τα 12 ζώδια για το μήνα Φεβρουάριο 2013



Μ’ ένα χαμόγελο!
Επειδή το γέλιο μακραίνει τη ζωή και η ζωή μας είναι... ΑΣΤΡΑ ΝΑ ΠΑΝΕ, ας το διασκεδάσουμε! Ακόμα και τα πιο δύσκολα γίνονται εύκολα, όταν τα αντιμετωπίζεις με κέφι και χαμόγελο!!!
Οι προβλέψεις του Φεβρουαρίου μ’ ένα χαμόγελο!:

ΚΡΙΟΣ
Έχεις αρχίσει και πάλι να βαδίζεις και να παραμιλάς (ένεκα και η απεργία στα τρόλεϊ) γι’ αυτή τη συμφορά σου, χωρίσατε και έχεις βρει ο δόλιος τη χαρά σου: πότε λοιπόν γκρινιάζεις για την ουσιαστική έλλειψη μιας προόδου στη ζωή που δεν σου κάθισε (η ζωή, όχι η πρόοδος, για να εξηγούμαστε) και πότε έτσι-στο άσχετο-, για να σε λυπηθούν. Μπα, δεν βαριέσαι, οι άλλοι έχουν τα δικά τους τα ντέρτια και λίγο τους νοιάζει αν εσύ έχεις του κάλου σου το χαβά (και ενίοτε τα εννιάμερα). Παρ' όλα αυτά τα πανέμορφα, έχεις αρχίσει και το παλεύεις το πράγμα γενικότερα και οι φιλοδοξίες σου έχουν ξεπεράσει το μπόι σου (1,40 με τα χέρια στην ανάταση και τακούνι Louboutin). Την ίδια ώρα οι δημόσιες σχέσεις παίρνουν μια νέα διάσταση στη ζωή σου και οι κατουρημένες ποδιές που θα φιλήσεις για να πετύχεις τα σατανικά σου σχέδια επίσης. Άσε δε το άλλο. Εκεί, προς το έβγα του Φλεβάρη (στις 25/2 για την ακρίβεια) και ενώ τρίβεις τον –πιο άδειο δεν γίνεται- λέβητα για να σκοτώσεις την ώρα σου, προκύπτει μία αγενής Πανσέληνος και σου αλλάζει τα πετρέλαια (που δεν είχες). Το τι υπαρξιακό έχεις να βγάλεις στη φόρα, ούτε λέγεται, ούτε περιγράφεται σ' αυτή τη στήλη που είναι ζώδια και διόλου ο Φρόιντ. Παρεμπιπτόντως, ο Ήλιος και η Αφροδίτη, που θα κάνουν διάφορα πρόστυχα πράγματα μέσα στο φιλικό σου Υδροχόο, θα τονώσουν και πάλι το ερωτικό σου ενδιαφέρον και θα ανεβάσουν τη libido σου στα ύψη. Θα δοκιμάσεις τώρα νέες εμπειρίες και καινούργιες στάσεις, πότε με το ταίρι σου, πότε μόνος και πότε με ένα τσούρμο ταίρια. Αυτά για την ώρα και προσοχή στον παπά, τον μπόγια και το Ηθών.
ΤΑΥΡΟΣ
Μια ψιλοταραχούλα που πέρασες τον προηγούμενο μήνα, πάει, πέρασε (στον αγύριστο), και τώρα ήρθε η ώρα να πάρεις τα πάνω σου. Ήπιες γουλιά - γουλιά το δηλητήριο που σε πότισε το ταίρι σου, ο άνθρωπος σου και το παιδί σου, αυτός ο άγνωστος. Η αλήθεια είναι ότι τα βάσανα σου δεν ήταν λίγα, εσύ όμως άντεξες! Έφτασες ως εδώ έχοντας υποστεί τη χειρότερη ταπείνωση που έχει αντέξει ποτέ άνθρωπος. Είδες και ξαναείδες το «Κωνσταντίνου και Ελένης», το «Κωλοκτρονίτσι» σε χιλιοστή επανάληψη και το χειρότερο: Τα «πακέτα» της Πόπης. Ήρθες και αλάλιασες και το μόνο που σου χρειάζεται είναι ένας μήνας να έρθεις να ξαποστάσεις. Να λοιπόν που ο Φλεβάρης έρχεται την κατάλληλη στιγμή ως μαντολάτο να γλυκάνει το στοματάκι σου. Τώρα βέβαια, αν σου πούμε ότι ο συγκεκριμένος μην είναι ο καλύτερος του έτους, θα μας πιστέψεις; Λίγο δύσκολο, γιατί όποιος καεί από το ταμπάσκο, φυσάει και τη γρανίτα, αλλά σοβαρά τώρα, ο Άρης, αυτός ο αλητήριος που σου έκανε τα νεύρα σύρμα για το παρκέ, ξεκουμπίζεται από το Υδροχόο, οπότε οι εντάσεις πέφτουν και σπάνε τη μούρη τους (στο συγκεκριμένο παρκέ). Από τις 2 κιόλας του Φλεβάρη θα αισθανθείς ένα ξελάφρωμα, κάτι σαν μια άφατη ανακούφιση, οπότε μην ξεχάσεις να τραβήξεις το καζανάκι. Μπορείς επιπλέον να βγάλεις άφοβα τα τραπεζομάχαιρα στο τραπέζι -Ειρήνη ημίν- και να κατεβάσεις το καλό σερβίτσιο απ' το πατάρι. Άσε δε το άλλο, το καλυτερότερο:. Ο μην αυτός θα 'ναι πιο σεξουέλ από τον προηγούμενο, οπότε άρχισε ν' ακονίζεις τα κέρατά σου –ή ότι άλλο θέλει ακόνισμα.
ΔΙΔΥΜΟΙ
Είπαμε ότι η περίοδος αυτή έχει τις δυσκολίες της, αλλά σίγουρα δεν είπαμε ότι πρέπει σώνει και καλά ν' αυτοκτονήσεις με υπερβολικές δόσεις «Σον» και «Σουλεϊμάν ο μεγαλοπρεπής» σε prime-time συνδυασμό. Ο Φλεβάρης τώρα δεν πολύ-λέει σαν μήνας, αφού δεν έχει σασπένς και χιλιάδες αστρολογικές χλαπάτσες και κατραπακιές. Υπάρχει ωστόσο -για να μην ξεχνιόμαστε- και η γνωστή και φοβερή Πανσέληνος που ενσκήπτει αίφνης στις 25/2 στην Παρθένο για να κάνει παρέα στον μπάρμπα τον Ποσειδώνα που τη βρίσκει να σε ταλαιπωρεί. Για άλλη μία φορά, λοιπόν, τα προβλήματα του σπιτιού και της οικογένειας έχουν την τιμητική τους. Διάφοροι συγγενείς, μπατζανάκηδες και συννυφάδες θα σου κάνουν και πάλι τα νεύρα καλαμποκάλευρο, εκτός αν είσαι φαν της στήλης και του my astro γενικώς, οπότε θα τη γλιτώσεις με μια κλειδαμπαρωμένη πόρτα, ένα απενεργοποιημένο κινητό και ενίοτε ένα one-way για τη Βραζιλία τώρα που πλακώνει ο ψόφος και ο Μπάτης δεν πιάνει μπάζα δίπλα στην Κοπακαμπάνα που δεν βγαίνει ποτέ ντεμοντέ ένεκα τα ξέκωλα. Μέσα σ' όλα ο Άρης και ο Ερμής που βολοδέρνουν στο δέκατο σπίτι σου ενεργοποιούν την καριέρα και τους συνεργάτες με το φτυάρι που έχουν σκάψει γεώτρηση πίσω από την πλάτη σου. Η «κοινωνική κριτική» δίνει και παίρνει και το τιμώμενο πρόσωπο είναι η αφεντιά σου. Οπότε πρόσεχε όλες τις κινήσεις σου και μην δίνεις λαβές και πόμολα για κουτσομπολιά, γιατί την έχεις βάψει. Και για να πούμε και μια καλή κουβέντα, σημείωσε μια ημερομηνία-κούκλα για τις προσδοκίες σου. Η 8/2 φιλοξενεί τη σύνοδο του Άρη με τον κυβερνήτη σου, τον Ερμή, οπότε μπορείς να κάνεις τρέλες ή να προωθήσεις σημαντικά σχέδια μέχρι τις 23 -που ο Ερμής παίρνει ανάποδες.
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Όπως τα περισσότερα ζώδια, έτσι και εσύ μαζεύεις τα κουρέλια σου τώρα που πέρασε η μπόρα των κουλών και βρίσκεσαι μπροστά στο στάδιο της ανασύνταξης δυνάμεων ή στο –επίσης- στάδιο- Ειρήνης και Φίλιας να πλένεις τζάμια για να ισοσκελίσεις τον ισολογισμό σου. Η αλήθεια είναι ότι τα οικονομικά σου τελευταία έχουν πάρει έναν κατήφορο με τη Ζωή Λάσκαρη και τον Νίκο Κούρκουλο στους πρώτους ρόλους, αυτό όμως δεν είναι κάτι που πρέπει να σε πτοεί και γιατί άλλωστε. Ο Φλεβάρης σε πιάνει σε μια περίεργη καμπή της ζωής σου, όπου όλο και κάτι θέλεις ν' αλλάξεις (την ταπετσαρία, το σαλόνι γενικώς; θα σε γελάσω). Παρ' όλες τις προσπάθειες σου, όμως, οι αλλαγές και ο Βρασίδας αυτοπροσώπως- δεν σου κάθονται και αυτό γιατί τα θέλεις όλα και τα θέλεις τώρα και όχι μετά. Από την πλευρά σου έχεις δίκιο να βιάζεσαι, αφού μια ζωή την έχουμε, από την άλλη πλευρά, όμως, μην ξεχνάς ότι έχεις να κάνεις με ανθρώπους και συναισθήματα, οπότε και λίγο «κρατεί» δεν βλάπτει, απεναντίας κάνει καλό στις στροφές. Οι προϋποθέσεις από τούδε και εντεύθεν μπορεί να μην είναι άριστες, είναι όμως σίγουρα καλές τόσο για σένα όσο και για τα πρόστυχα σχέδια σου, αρκεί να μην αγγίζουν το θρόνο της Ελισάβετ και να μην βάζουν σε κίνδυνο τη ζωή του πλανητάρχη. Τόσον ο Αυγερινός όσον και η Πούλια και τα άστρα γενικότερα (Ουρανού εξαιρούμενου, αλλά τι να κάνουμε τώρα) θα βρίσκονται στο πλάι σου, οπότε αφενός θα μοιάζεις σαν την Ντίγκι Μπελ του Πίτερ Παν, αφετέρου ένας από μηχανής θεός που έλεγε και ο Σοφοκλής θα 'ρχεται να σε βγάλει από τη δύσκολη θέση, εκεί που δεν τον περίμενες!
ΛΕΩΝ
Δεν πρόλαβε καλά - καλά να περάσει ο Γενάρης και τα διάφορα κουλά (όπως λόγου χάριν ο Άρης) και εσύ βγήκες από το κλουβί σου (Αριστοτέλους, το νούμερο δεν το θυμάμαι) και άρχισες βρυχηθμούς και μαλακίες. Μα τον Δία, συμβαίνει κάτι πολύ παράξενο με σένα! Όταν δεις τα σκούρα, το παίζεις ιχθύς του κερατά (κάτι σαν μπακαλιάρος) και μόλις κάνει ξαστεριά, ξετσουτσουρώνεις και αρχίζεις το γκαόρ και τα γκουρ μπας και ξανακερδίσεις τη χαμένη σου περηφάνια... Δεν μπορεί κανείς να πει ότι δεν είσαι καλό παιδί, τουναντίον μάλιστα, αλλά απ' ό ,τι αποδεικνύεται τελικά δεν έχεις την ανοσία -που θα 'πρεπε- σε ντουμπρουτζάδες και χλαπάτσες γενικότερα. Ο Φλεβάρης τώρα είναι ένα πράγμα σαν no news - good news, σίγουρα όμως είναι και πιο κουλάτος (από το cool και όχι από τα κουλά) από τον προηγούμενο μήνα τον ακατονόμαστο. Εκτός από τις 14 του μηνός που ο κυβερνήτης σου, ο Ήλιος, ψιλοσκοτώνεται με τον Πλούτωνα και τις 25, όπου ο ίδιος παίρνει ανάποδες με τον Δία, οι υπόλοιπες μέρες κυλούν σαν το νερό στον Ιλισό (αλήθεια ζει ο Ιλισός;). Στην πρώτη των περιπτώσεων (14/2) απόφυγε μαγκιές με προϊσταμένους, διευθυντές και συναφή επαγγέλματα, ενώ στη βου εξ αυτών (25/2) μην πεις -ψέματα γιατί θα πέσεις στα αίματα. Κατά τα άλλα (εκείνα) τόσον ο Ερμής όσον και ο Άρης θα κόβουν βόλτες ολάκερο το μήνα στους μπακαλιάρους, που είναι το όγδοο ηλιακό σου σπίτι και αντιπροσωπεύει ανάμεσα στ' άλλα και εκείνο που πάει ο νους σου και το πας και εσύ επίσης: το γράμμα! Προετοιμάσου λοιπόν καταλλήλως. Κατάπιε μια ψυχική ανάταση για πρωινό, φάε λάδι κι έλα βράδυ που λέει κι ο λαός. Τα λοιπά άφησε τα στη φαντασία σου.
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Οι στραπάτσες και τα νταουνιλίκια του Γενάρη περάσανε και εσύ (σα να σε βλέπω) βρίσκεσαι μπροστά στο συνηθισμένο δίλημμα «να διαβάσω παρακάτω ή να πάρω πρώτα το υπογλώσσιο και καμιά ντουζίνα lexotanil των 6;». Έχουμε και λέμε λοιπόν: Ο Φλεβάρης είναι ένας μήνας που φλεβίζει, οπότε πρέπει πρωτίστως ν' αποφύγεις τον ψόφο. Πέρα απ' αυτό, ο συγκεκριμένος μήνας είναι αρκετά σύνθετος, αμφιλεγόμενος και ψιλο-gay, αφού τη μία θα σου δείχνει την καλή του και την άλλη θα σου δείχνει την ανάποδη του (πάρε το όπως θέλεις) και θα σου την ανάβει (ποια;). Για καλύτερες μέρες ψάξε μέχρι τις 10 του μηνός και μετά τις 21. Εκεί προς το τρίτο δεκαήμερο μαζί με την Πανσέληνο στο ζώδιό σου στις 25, έχει εκπτώσεις και (σχεδόν) χαρίζουνε προβλήματα, χλαπάτσες και σφιξοκωλιές. Αν το δεις σαν σύνολο τώρα αυτό, κάτι μου λέει ότι θα τρέχεις και δεν θα φτάνεις (τι στο καλό, στο Μαραθώνιο θα βγεις) για να προλάβεις τις εξελίξεις πριν σε προλάβουν αυτές. Η χρυσή συμβουλή για την περίπτωση σου είναι να έχεις υπομονή και να μην βιαστείς να βγάλεις αποφάσεις, συμπεράσματα και την οστρακιά στον αστράγαλο. Στις business έλεγξε προσεκτικά τις καταστάσεις, ανάλυσε σε βάθος τα ψιλά γράμματα, διαπραγματεύσου και μετά βγάλε άφοβα (οστρακιά). Να έχεις κατά νουν επίσης ότι ο Άρης μέσα στο έβδομο σπίτι σου (Πατησίων και Βερανζέρου γωνία), φροντίζει ώστε οι ήδη λιπόθυμες σχέσεις σου να πέσουν σε κώμα, αγκαζέ με τα οικονομικά. Οπότε μην πουλήσεις τώρα τον αέρα από το δίπατο στην Κόρινθο για να τα φας το βράδυ στα μπουζούκια με την γκόμενα και μην δανείσεις ευρώ τσακιστό, ούτε στο Μπάμπη που 'ναι καλό παιδί και 'χει επίσης καταθέσεις στα συγκεκριμένα μπουζούκια...
ΖΥΓΟΣ
Μπορεί πολλές από τις ευσεβείς προσδοκίες σου να μην τις πραγματοποίησε ο Γενάρης, ο Φλεβάρης όμως είναι μανούλα για αρπαχτές, ευκαιρίες και μια τουρνέ στην επαρχία που έχει ψωμί και γουρουνόπουλο στη σούβλα. Μέσα σ' όλα τα καλά που φέρνει ο μήνας στο δισάκι του υπάρχουν και κάτι ψιλοχλαπάτσες που δεν θα πρέπει να σε ανησυχούν, αφού εσύ έχεις το γάιδαρο σου δεμένο. Και για να εξηγούμαστε. Όπως θα γνωρίζεις από τα προηγούμενα επεισόδια που τα φυλάς ως κόρη (οφθαλμού), τόσον ο Ήλιος όσον και ο Ερμής έχουν στήσει χορούς και πανηγύρια καταμεσής του Υδροχόου. Και το καλύτερο: η Αφροδίτη που είδε φώς και μπαίνει στις 2 του μηνού στο ίδιο ζώδιο θα φέρει ευκαιρίες για ανάκαμψη τόσο στα επαγγελματικά, όσο και στα αισθηματικά, αφού καλέ θα σε βγάλει από την καντήφλα και τη μιζέρια. Όσοι από τους πλανήτες σε ταλαιπώρησαν, έχουν αρχίσει ήδη να ξεκουμπίζονται και -εν ολίγοις- τα άστρα σου αφήνουν ένα τεράστιο πεδίο δράσης, εκτός αν στα χόμπι σου συγκαταλέγονται το ροχαλητό και το λυκόπιασμα στον αυχένα από το μαξιλάρι. Όπως και να 'χουν τα πράγματα, η Νέα Σελήνη του Φλεβάρη που έρχεται να σε συναντήσει από τις 10 κιόλας του μηνός θα σε βοηθήσει να ξεκαθαρίσεις μια και καλή το χώρο του γραφείου, του σπιτιού και του κοτετσιού. Συγχρόνως με αυτές τις αναγκαίες εκκαθαρίσεις θα σου προκύψει μια μανία να πάθεις μια αλλαγή στα επαγγελματικά και να δείξεις όλα τα ταλέντα σου σ' αυτούς που αμφισβητούσαν την προσωπικότητα και το στητό στήθος σου. Εν ολίγοις, επειδή πολλά μπορεί να συμβούν αυτό το μήνα και μάλιστα χωρίς τη συγκατάθεση σου, ρίξε λίγο νερό στη μούρη σου, χώσε μια χαλάουα και ένα πεντικιούρ, και επιτέλους πάψε να αυτοτιμωρείσαι που δεν μπόρεσες να είσαι αυτό που ήθελε (ο Φοίβος). Άκου με για το καλό σου! Αποφάσισε επιτέλους τι είναι αυτό που θέλεις και γράψε μας για να το πούμε στον Δία!
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ο μήνας που πέρασε (ονόματα δεν λέμε) ήταν κάτι σαν μηνιαίο διεθνές φεστιβάλ προβλημάτων, εμποδίων, χλαπάτσων (τρία σ' ένα), μην τα πιείτε, λουστείτε - και τα λούστηκες. Τώρα βέβαια αν έκανες εσύ πρώτος την κουτσουκέλα και μετά σε πήραν χαμπάρι οι άλλοι και σε τάραξαν στην καρπαζιά ή συνέβη το αντιθέτως ανάλογο, θα σε γελάσω και δεν το θέλω. Η αλήθεια, πάντως, είναι ότι οι σχέσεις και οι συνεργασίες πέρασαν μια σχετική ψιλο-κρισάρα και σ' αυτό μάλλον έβαλες και εσύ το κουλάδι σου, αφού δεν έδειξες το καλύτερο σου πρόσωπο (προφίλ τρία τέταρτα) την κρίσιμη στιγμή. Πολλοί από σας κάνατε και μια ερωτικοσεξουέλ γνωριμία, αλλά επειδή περισσότερα ήταν τα κουλά απ' τα καλά, merci beaucoup και να λείπει καλύτερα, υπάρχουν και αλλού πορτοκαλιές που βγάζουν σαγκουίνια. Εκεί όμως που έσκισες -και θα συνεχίσεις να σχίζεις- ήταν τα οικονομικά, όπου τα κατάφερες, βρε κερατούκλη, να μείνεις και πάλι του ταπιού (γενική απ' το ταπί). Το ίδιο βιολί (και όχι μόνο το βιολί) αναμένεται να το παίζεις ολόκληρο τον Φεβρουάριο, όπου γενικώς θα τσακιστείς στα έξοδα, γεγονός πολύ άσχημο, που μπορεί να έχει επιπτώσεις και στους χασέδες που ΔΕΝ θα σκίσεις ένεκα η αναπαραδιά. Παρ όλα αυτά είναι πολύ πιθανό να σου προκύψει και ένα χρήμα από κει που δεν το περίμενες: λες να πεθάνει η θεία Αμαλουσάνθη; Μπα!- πιο πολύ σαν χαρτζιλίκι το βλέπω, εκτός αν έχεις τίποτις βλέψεις για νυχτερινές επισκέψεις σε τράπεζες με τη λίμα σου στον ώμο. Στα αισθηματικά που χάσκουν σαν καμένη γη τελευταία, αναμένεται να υπάρξει μια τάδε αναδάσωση, αρκεί βέβαια να παίξεις και εσύ τα γερά χαρτιά σου ή οτιδήποτε σου βρίσκεται πρόχειρο τέλος πάντων (α ναι: το βιολί).
ΤΟΞΟΤΗΣ
Ώρα να ηρεμήσεις (λέμε τώρα, να περνάει η ώρα). Ο Γενάρης την έκανε με ελαφριά (στο καλό και με τη νίκη). Βέβαια, άφησε πίσω του κάποια μπλε μαρέν μάτια -ενίοτε και ορισμένους μαύρους κύκλους ολυμπιακών διαστάσεων κάτω από αυτά- αγκαζέ με μια ντεκαντάνς, κλασικά συμπτώματα της τοξοτήτιδος. Η Νέα Σελήνη που προκύπτει στο λατρεμένο σου Υδροχόο στις 10 τρέχοντος θα 'ρθει να βάλει ένα χεράκι για να ανυψώσει το ηθικό σου (και οτιδήποτε άλλο χρειάζεται μια άλφα ανύψωση τέλος πάντων) και εσύ ως εκ θαύματος θ' αρχίσεις να βλέπεις τα πράγματα μ' ένα άλλο μάτι - λιγότερο πρησμένο και πιο πρόστυχο. Πολλοί από σας θα προχωρήσετε τώρα σε νέα ξεκινήματα του στιλ: φύγε συ, έλα συ -και άλλοι θα αποφασίσετε ν' αλλάξετε εκ βάθρων (γιατί άραγε;) τη ζωή σας. Το κακό είναι ότι όλα αυτά δεν θα γίνουν μέσα σε κλίμα ηρεμίας και ομαλότητας που θα 'λεγε κι ο άλλος (ο άλλος; Ποιος;), αλλά θα έχουν το αντίτιμο τους. Ο Άρης μέσα από τον ψάρι, που είχε την ατυχία να βρίσκεται σε καρεδάκι με το ζώδιο σου, θα φέρει μια άλφα (και βήτα) μιλιτέρ κατάσταση σε σχέσεις και συνεργασίες, όπου θα φορεθεί πολύ το χακί στα χαρακώματα που είναι και της μόδας (τα χαρακώματα). Κατά τα άλλα προσπάθησε να προστατέψεις φοντανιέρες, μουράνα και τα συναφή από ανώμαλες προσγειώσεις στο κεφάλι σου ή αυτό του ταιριού σου. Οι συνήθεις οδηγίες σε περιπτώσεις που ο Αρίκος βρίσκεται σ' αυτή τη δύσκολη θέση τελειώνουν με την υπενθύμιση: Μην γίνεσαι κόκαλο πριν οδηγήσεις, γιατί κυκλοφορούν κάτι αλκοτέστ να, με το συμπάθιο, αλλά και ο αδελφός σου που έχει πιει επίσης τον αγλέουρα….
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Πάει ο Γενάρης, πάνε και οι βλαμμένες πλανητικές όψεις (που ειδικά εσένα αρκετά σε τηγάνισαν, ένα λεπτό να σε κατεβάσω απ' το μάτι). Ο Φλεβάρης σε βρίσκει με την τσουγκράνα και το φτυάρι στον ώμο, έτοιμο να ρίξεις το μπετόν για να θεμελιώσεις μια νέα αρχή. Ξέχνα λοιπόν τα λάθη, τις καντήφλες και τα χλαπατσοειδή του παρελθόντος, χτύπα στο σέικερ μια γερή δόση αισιοδοξίας, πρόσθεσε λίγη ακόμη αυτοπεποίθηση, πιες το και πάμε γι' άλλα. Βέβαια και αυτός ο μήνας δεν είναι λουκούμι συριανό - γιατί να σου το κρύψω άλλωστε, ανάγκη σ' έχω; Απ' όλα έχει ο μπαξές (εκλείψεις γιοκ, cool). Ο Άρης, ωστόσο (αυτός με τη λαβή), θα γυροφέρνει στα ψάρια όλο το μήνα, σαν κάτι να ψάχνει, σαν κάτι να έχασε. Αυτή η κατάσταση θα 'χει ένα γερό αντίκτυπο (τουκ-τουκ ένα πράγμα) στην επικοινωνία, αλλά και στον εργασιακό χώρο, όπου η ατμόσφαιρα θα 'ναι τόσο ηλεκτρισμένη που μπορείς άνετα να χρησιμοποιήσεις την προϊσταμένη με το μουστάκι για λαμπατέρ. Ο Ερμής πραγματοποιεί την είσοδο του στο ίδιο σημείο του ζωδιακού στις 6/2 και στις 23 κάνει επιτόπια και το παίζει ανάδρομος. Όπερ και σημαίνει ότι τα πράγματα θα πηγαίνουν μία έτσι, μία γιουβέτσι, μία κοκορέτσι στα τέσσερα. Βέβαια, δεν θα λείψουν και οι επαγγελματικές ευκαιρίες που -προσοχή, ανάπαυση- μπορεί να κρύβουν καλά κρυμμένες παγίδες και να σε βρούμε σε κάνα λάκκο. Στα ερωτικά τώρα, φαίνεται ότι ήρθε ο καιρός να πάρεις κανένα ενημερωτικό σεμινάριο (την Κάμα Σούτρα τη διάβασες:) μιας και τα πράγματα έχουν ψιλο-αλλάξει από το 1821 που έχεις να το κάνεις. Αυτά και για καλύτερα, stand-by μέχρι Μάρτη που υπόσχεται να 'ναι μήνας σπαθί και παιδί ξηγημένο...
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ο Φλεβάρης κάνει πρεμιέρα με τον Άρη στο ζώδιό σου, πράγμα όχι και τόσο ήρεμο, αφού σχέσεις και συνεργασίες θα παρουσιάσουν ένα τελείως διαφορετικό πρόσωπο, κάτι προς Κουασιμόδο μεριά. Δυστυχώς για σένα -γιατί εμάς τι μας νοιάζει;- (ναι ΤΕΤΟΙΑ αναισθησία), πέρα από τις ψιλοχλαπάτσες του Κρόνου θα έχεις να αντιμετωπίσεις και έναν Άρη που θα σε προβληματίζει στο αλισβερίσι με τους άλλους. Με όλους τους άλλους. Υπάρχει βέβαια και η άλλη εκδοχή: Να σου αρέσουν οι καβγάδες. Σ' αυτή την περίπτωση, ου! η καλύτερη σου. Μέχρι και εξωτερικά ιατρεία μπορεί να φτάσεις μέχρι τις 2 του μήνα που το καθίκι ξεκουμπίζεται από το ζώδιό σου. Ας αφήσουμε όμως τώρα τις καντηφλιές και ας πάμε στα θετικά αυτού του μήνα, που είναι όλος δικός σου στο κάτω - κάτω (να τον χαίρεσαι), αφού ως επί το πλείστον σβήνεις κατά χιλιάδες τα κεράκια και γκρινιάζεις που μεγαλώνεις. Ο Ήλιος και ο Ερμής, λοιπόν, που θα κάνουν διάφορα πράγματα (δεν ντρέπονται κοτζάμ άντρες) στο ζώδιο σου, θα φέρουν μια άλλη allure στη ζωή σου, θα σου ανεβάσουν το ηθικό με το βίντσι, ενώ υπάρχει πιθανότητα να ξαναβρείς και την καλή σου διάθεση που την έχασες στη λαϊκή, πάνε δυο χρόνια τώρα. Μέσα σ' όλα αυτά τα συμπαθή, υπάρχει και μια Νέα Σελήνη (το πολύ 18 -19, πιο μεγάλη δεν την κάνεις) που εισβάλλει στη ζωή σου και στον Υδροχόο αυτοπροσώπως στις 10 του μήνα. Η συγκεκριμένη φεγγάρω, παρέα με την Αφροδίτη που μπουκάρει κι αυτή στο ζώδιό σου, θα σε ωθήσει να κάνεις νέα ανοίγματα (2x3 και με ρέγουλα, μην φανταστείς καμιά τρύπα του μετρό) στα επαγγελματικά, άντε και στα αισθηματικά, επειδή είσαι εσύ και όχι ο άλλος...
ΙΧΘΕIΣ
Καλώς τα δέχτηκες! Όχι, καλέ, δεν λέμε για τους κουμπάρους από το Κάναντα, αλλά για τον Άρη που προκύπτει σαν χαρά χαρούμενη στο ζώδιο σου, κι έρχεται να σου κάνει το βίο «δώς μου να καπνίσω έναν τσιγάρο, ψεύτικη ζωή δε σε γουστάρω» , που 'λεγε και η Πόλυ Πάνου. Το θέμα είναι ότι η συγκεκριμένη πλανητική διέλευση σε βρίσκει στη στιγμή που σε έχουν πλακώσει οι κουβέρτες και ονειρεύεσαι, λέει, ότι παθαίνεις μια κοινωνική, επαγγελματική και αισθηματική ανανέωση, τα τρία στην τιμή του ενός και πολύ σου αρέσει. Ξάφνου λοιπόν, εκεί στις δύο του μηνού που σε βρίσκει σ' αυτή την -τουλάχιστον- αθλία κατάσταση, σε πιάνει μια ενέργεια, μια ακαθισιά, κάτι σε Τσακ Νόρρις νούμερο έξτρα large που και θέλει, και μπορεί να πάρει τη ζωή στα χέρια του και να της δώσει να καταλάβει. Μέσα σ' όλα θα θελήσεις ν' αλλάξεις πολλά που μπορεί να είναι επαγγελματικά ή ακόμη και αισθηματικά. Θα δεις με μια άλλη (πιο θολή) ματιά το ταίρι σου και θ' ανακαλύψεις πάνω του τα χιλιάδες κουσούρια που δεν έχει η Τασούλα που μένει στο δεύτερο. Μετά τις 6 που μπαίνει και ο Ερμής στο ζώδιο σου θα αποφασίσεις να του τα φορέσεις του ετέρου με όλους όσοι μένουν στο δεύτερο (included την Τασούλα). Αν κατάλαβες καλά (που το ελπίζουμε δηλαδή), το μπάχαλο που φέρνει στα μπαγκάζια του ο Φλεβάρης θα το θυμάσαι καιρό, μιας και από τη μία θα ξεσαλώνεις και από την άλλη θα το μετανιώνεις αναγκαστικά, ένεκα οι καβγάδες και ενίοτε το βρομόξυλο. Το «ουδέν κακόν αμιγές καλού» και τούμπλαλιν θα ισχύει όλο το μήνα για την περίπτωση σου. Έτσι το ερωτικό σουξέ πιθανό να συνοδευτεί από μια μανία να χωρίσεις, οπότε κάνε το πολιτισμένα γιατί θα έχεις και μια τάση για ατυχήματα και -όλως τυχαία;- μπορεί να τρακάρει κανένα λαμπατέρ με το κεφάλι σου.
Από τον αστρολόγο Γιώργο Ματσάγγο

Read more: http://www.i-diadromi.gr/ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σε ευχαριστώ που ήρθες να με επισκεφτείς, Μιας και ήρθες κανε τον κόπο και γράψε εδώ το σχόλιο σου!