Αν σε μισήσουν: αγάπησέ τους, Αν σε πληγώσουν: λάτρεψέ τους, Αν σε πικράνουν: συγχώρεσέ τους... Μην ξεχνάς: ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ!

Παρασκευή 11 Ιανουαρίου 2013

Προβλέψεις για ΤΟΞΟΤΗΣ του 2013


ΤΟΞΟΤΗΣ 2013

Αγαπητέ Τοξότη, το 2013 έρχεται πάνω από όλα για να σε βοηθήσει να αναπτύξεις έναν νέο τρόπο σκέψης και ζωής και να αλλάξεις συμπεριφορές που σου φέρνουν αμφίβολα αποτελέσματα. Επίσης, θα σου υπαγορεύσει μία νέα μέθοδο για να διαχειρίζεσαι τα χρήματα σου και να υπερασπίζεσαι τα συμφέροντά σου και θα ενισχύσει τις προσπάθειές σου για να πετύχεις τους στόχους σου. Παρά τις δυσκολίες που θα αντιμετωπίσεις, η τύχη δεν θα σε εγκαταλείψει!
Η ευνοϊκή θέση του κυβερνήτη σου Δία στο ζώδιο των Διδύμων μέχρι τις 26 Ιουνίου, σου δηλώνει ότι θα υπάρξει μεγάλη πρόοδος σε βασικούς τομείς της ζωής σου. Αυτό το διάστημα λοιπόν μπορείς να αξιοποιήσεις νέες γνωριμίες που θα κάνεις και να δημιουργήσεις εξαιρετική εντύπωση σε εκείνους, που μπορούν να σε βοηθήσουν στην προώθηση των συμφερόντων σου. Μπορεί να μη λείψουν κάποιες ‘‘σκληρές φάσεις’’, ίσως όμως αυτές γίνουν κίνητρο για να παλέψεις ακόμα πιο επίμονα τους στόχους σου.

Γενικότερα, θα σου δοθεί η δυνατότητα να λύσεις προβλήματα που δημιουργήθηκαν τα περασμένα χρόνια, είτε αφορούν στον επαγγελματικό σου χώρο είτε στην οικογένεια σου. Να έχεις υπόψη σου ότι πολλά θα κριθούν από την αναθεώρηση αρκετών από τις απόψεις σου, από τον έλεγχο των αντιδράσεών σου και από το γεγονός ότι θα πιεστείς να αλλάξεις συμπεριφορά, τόσο απέναντι στον εαυτό σου όσο και στους άλλους.

Λόγω των απρόβλεπτων επιρροών που θα δέχεσαι από την παραμονή του Ουρανού στον Κριό, καλό είναι να ελέγχεις την ειλικρίνεια που διαποτίζει τα συναισθήματα σου και την αμεσότητα με την οποία εκφράζεσαι, αλλά και να περιορίσεις τον ενθουσιασμό, που πολλές φορές θα σε παρασύρει. Προσαρμόσου στις ανάγκες της καθημερινότητας και λειτούργησε όσο περισσότερο διπλωματικά μπορείς. Με αυτές τις μεθόδους, η επιτυχία είναι στο τσεπάκι σου!

Το δεύτερο εξάμηνο του χρόνου, τα πράγματα θα κυλήσουν πιο ήρεμα, χωρίς ιδιαίτερες διακυμάνσεις, μιας και η ωριμότητα για εσένα θα έχει ήδη επέλθει. Ο κυβερνήτης σου Δίας, αλλάζοντας θέση και περνώντας στο ζώδιο του Καρκίνου, από τις 26 Ιουνίου και μετά, σε καλεί να εντοπίσεις τις αποτυχίες που έχεις βιώσει στο παρελθόν και να τις επεξεργαστείς διεξοδικά, ώστε να χρησιμοποιήσεις την πείρα ως όχημα, για την επιτυχία που προσδοκάς.

Σημαντικό είναι ότι ο Ποσειδώνας, που θα κινείται στους Ιχθείς ανάδρομα από τις 6 Ιουνίου μέχρι τις 13 Νοεμβρίου, θα σου επιτρέψει να κάνεις μία ανασκόπηση και ένα ‘‘ψαχούλεμα’’ στις βαθύτερες ανάγκες και επιθυμίες σου, που το πλανητικό σκηνικό του τελευταίου μήνα του χρόνου, θα σε διαφωτίσει με νέες μεθόδους να καλύψεις και να ανέβεις ένα σκαλοπάτι ψηλότερα στην ευτυχία που δικαιούσαι!

Αισθηματικές Προβλέψεις.
ΤΟΞΟΤΗΣ 2013 ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ


Το 2013 αλλάζει λίγο το κλίμα στην αισθηματική σου ζωή και γίνεται πιο θερμό, φίλε Τοξότη! Έχοντας ήδη αποβάλλει τις έννοιες και τις ανασφάλειες, ιδιαίτερα αυτές που σχετίζονταν με τα συναισθήματα του συντρόφου σου, και έχοντας ξεκαθαρίσει τις ανάγκες και τα ζητούμενά σου, ο δρόμος πλέον είναι ανοιχτός για να απολαύσεις την καθημερινότητα και την συμβίωση μαζί του.

Με τον Δία να σε ευνοεί από τους Διδύμους, για το πρώτο μισό του χρόνου, δώσε βάση σε κοινές επιδιώξεις, όπως η απόκτηση ενός απογόνου, ακίνητης περιουσίας ή ακόμη και μετακίνησης. Προσπάθησε να στολίσεις την κοινή σας ζωή με όσα περισσότερα χρώματα έχεις στην διάθεσή σου και παραμέρισε την γκρίνια και την ανασφάλεια, που σε ‘’τρώει’’ κατά καιρούς. Άλλωστε ο μεγαλύτερός σου σύμμαχος είναι η αισθητή παρουσία και συμβολή του αγαπημένου σου, που υποστηρίζει τα όνειρα σου και σε ωθεί να τα υλοποιήσεις. Μην το ξεχνάς!

Όσο για εσένα που ακόμη παραμένεις αδέσμευτος, εκμεταλλεύσου τις νέες γνωριμίες που θα κάνεις, για να ξεκινήσεις μία σχέση με έναν άνθρωπο που θα γεμίσει τη ζωή σου. Εκδήλωσε το μεγαλείο της πολύπλευρης προσωπικότητάς σου, απαλλάξου από συναισθηματικές εξαρτήσεις του παρελθόντος και ο ορίζοντας της αισθηματικής σου ζωής τώρα θα διαγραφεί φωτεινότερος από ποτέ! Το 2013, ο έρωτας θα είναι πολύ κοντά σου και θα αρκεί ένα νεύμα σου για να τον συναντήσεις!  

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
ΤΟΞΟΤΗΣ 2013 ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑ

Για εσένα που είσαι Τοξότης, ο επαγγελματικός τομέας αυτή τη χρονιά διαφαίνεται ανθεκτικός και, σε αρκετές περιόδους, γόνιμος και παραγωγικός. Ακόμη κι αν έχεις αντικείμενο εργασίας που χρειάζεται τεράστια συνέπεια και που ομολογουμένως δεν είναι και το δυνατό σου σημείο, θα μπορέσεις να τον υπηρετήσεις πιστά και να καλύψεις έτσι τις βασικές σου ανάγκες.

Το πρώτο εξάμηνο του χρόνου, που οι πλανήτες θα σε ευνοούν περισσότερο από το δεύτερο, μπορείς να σχεδιάσεις την επαγγελματική σου ζωή πάνω σε νέες βάσεις ή να απλώσεις τα ενδιαφέροντά σου και σε κάποιο άλλο, διαφορετικό αντικείμενο από το τωρινό, με θετικές συνέπειες για την τσέπη σου. Η παραμονή του Ουρανού στον Κριό, τουλάχιστον μέχρι τα μέσα καλοκαιριού, που θα ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία του, θα σε βοηθήσει στην κατάστρωση νέων σχεδίων και θα φέρει πιο κοντά σου πρόσωπα χρήσιμα, αλλά και αντισυμβατικά, που οι απόψεις σας θα συγκλίνουν και θα οραματιστείτε μαζί ένα μέλλον πιο προοδευτικό και ελπιδοφόρο.

Από τις αρχές Αυγούστου και μετά, θα παρατηρηθεί μία ένταση στις σχέσεις με τους συναδέλφους σου, κατάσταση που θα βελτιωθεί από το Νοέμβριο και μετά. Πρόσεξε ιδιαίτερα τον τρόπο που εκφράζεις τις απόψεις σου, μην προκαλείς τις αντιδράσεις τους και κινήσου κάτω από το πρίσμα της συνεργασίας και της διπλωματικότητας. Έτσι, θα καταφέρεις να ξεπεράσεις τους σκοπέλους και να κρατηθείς σε ικανοποιητικά επίπεδα.

Στα οικονομικά σου τώρα, πρέπει να είσαι συνετός, προνοητικός και ευέλικτος. Φέτος είναι επιτακτική ανάγκη να απαλλαγείς από τις εκκρεμότητες που έχουν συσσωρευτεί ή να τις περιορίσεις στο ελάχιστο, και προπάντων να μη δημιουργήσεις νέες, όσο κι αν έρθεις αντιμέτωπος με έκτακτες πιέσεις για δαπάνες. Αν μπορέσεις να περιορίσεις τα έξοδα σου και, όπου είναι εφικτό, να κερδίσεις πίστωση χρόνου, θα έχεις καταφέρει το επιθυμητό και δεν θα τρελαίνεσαι. Είναι γεγονός, πάντως, ότι η γενικότερη κατάσταση θα είναι έντονη και δύσκολη. Ωστόσο, όλα δείχνουν ότι μπορείς να ανταπεξέλθεις.

Μην χάνεις το κουράγιο σου λοιπόν, πίστεψε στον εαυτό σου και περιόρισε τη γενναιοδωρία που σε χαρακτηρίζει, ώστε να μη σου γυρίσει μπούμερανγκ. Το συμφέρον σου προηγείται!
πηγη: http://www.myastro.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σε ευχαριστώ που ήρθες να με επισκεφτείς, Μιας και ήρθες κανε τον κόπο και γράψε εδώ το σχόλιο σου!