Αν σε μισήσουν: αγάπησέ τους, Αν σε πληγώσουν: λάτρεψέ τους, Αν σε πικράνουν: συγχώρεσέ τους... Μην ξεχνάς: ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ!

Παρασκευή 11 Ιανουαρίου 2013

Προβλέψεις για ΤΑΥΡΟΣ του 2013


ΤΑΥΡΟΣ 2013

Φίλε Ταύρε, το 2013 έρχεται για να σου δώσει την ευκαιρία να οργανώσεις σωστά τη ζωή σου, σε νέες βάσεις και με καλύτερες προϋποθέσεις. Μία καλή αρχή είναι να κόψεις τα δεσμά σου με το παρελθόν, το οποίο δεν εξυπηρετεί πλέον τα συμφέροντά σου.
Το πρώτο εξάμηνο του έτους, με τον Κρόνο να κινείται ανάδρομα στον Σκορπιό από τις 18 Φεβρουαρίου μέχρι τις 7 Ιουλίου και την Ηλιακή Έκλειψη να λαμβάνει χώρα στο ζώδιό σου στις 10 Μαΐου, το διάστημα, αν και εκ πρώτης φαίνεται βαρύ, δεν είναι υποχρεωτικά δυσάρεστο. Γεγονότα που θα συμβούν, θα σε οδηγήσουν σε ξεκαθαρίσματα και αλλαγές στις συνήθειες, τις προτεραιότητες και τον τρόπο ζωής σου. Βέβαια, κάτι τέτοιο δεν είναι εύκολο, αλλά τίποτα σημαντικό δεν είναι εύκολο!

Μετά την ένταση του πρώτου εξαμήνου λοιπόν, η κίνηση του Δία, από τις 26 Ιουνίου και μετά στον Καρκίνο, και ο Άρης από τον Λέοντα, από τις 28 Αυγούστου μέχρι τα μέσα φθινοπώρου, θα σε καλέσουν να διευθετήσεις καταστάσεις, έτσι ώστε η συνέχεια να είναι απαλλαγμένη από εξαρτήσεις και εκκρεμότητες. Αυτές οι καταστάσεις σχετίζονται με τυπικές ή νομικές διευθετήσεις, μετακινήσεις και εμπορικές δραστηριότητες. Τώρα δε θα δυσκολευτείς να βάλεις τα πράγματα σε σειρά. Μόνη προϋπόθεση είναι να είσαι μεθοδικός, υπομονετικός μπροστά στα εμπόδια και συνεργάσιμος με εκείνους που επηρεάζουν τα συμφέροντά σου. Είναι ένα πολύ ενδιαφέρον διάστημα για εσένα και οι σχέσεις με τους άλλους και την οικογένειά σου θα επηρεαστούν, όπως και οι προοπτικές στην καριέρα σου.

Από τις 6 Νοεμβρίου και μετά, που ο Δίας θα κινείται ανάδρομα στον Καρκίνο, δώσε βάση στις υποχρεώσεις που έχεις απέναντι στα δικά σου πρόσωπα. Αν μάλιστα έχεις υποχρεώσεις απέναντι σε ηλικιωμένα συγγενικά σου πρόσωπα, υπολόγισε ότι αυτές ενδέχεται να αυξηθούν. Προσαρμόσου στις συνθήκες, ώστε να δεις και τις ευκαιρίες, όταν αυτές παρουσιαστούν μπροστά σου. Ακόμα, ετοιμάσου να αντικαταστήσεις συνήθειες και συναναστροφές, περισσότερο λόγω συγκυριών και όχι δικών σου επιλογών.

Τέλος, με τον Ουρανό στον Κριό σε ανάδρομη πορεία, από τις 17 Ιουλίου μέχρι τις 17 Δεκεμβρίου, και την Έκλειψη Ηλίου να πραγματοποιείται στις 3 Νοεμβρίου στον Σκορπιό, προμηνύονται επεισόδια στα αισθηματικά σου. Κράτησε υπεύθυνη στάση, όπως πρέπει να κάνεις και στα οικονομικά σου, και δώσε τον καλύτερό σου εαυτό, για να μην απογοητεύεσαι!

Αισθηματικές Προβλέψεις.
ΤΑΥΡΟΣ 2013 ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ

Ο τομέας των αισθηματικών σου θα αιχμαλωτίσει το ενδιαφέρον σου αυτή τη χρονιά και μέσα στα ευχάριστα, θα σε ταλαιπωρήσει κιόλας, φίλε Ταύρε. Ωστόσο, η ταλαιπωρία ίσως αποδειχτεί απαραίτητη, ώστε να απαγκιστρωθείς από σχέσεις που δεν αξίζει να υπάρχουν πια. Ο Κρόνος, αργά αλλά σταθερά, θα επηρεάσει βαθιά το δεσμό σου και αν ακόμη παραμένεις ελεύθερος, θα διαμορφώσει μία νέα εποχή, προσελκύοντας κοντά σου διαφορετικούς τύπους ανθρώπων από ό,τι έχεις συνηθίσει. Αν είσαι δεσμευμένος, μπορείς κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού να ανανεώσεις τη σχέση σου, βάζοντας τη φαντασία σου να δουλέψει.

Για αρκετούς, η απόκτηση ενός απογόνου θα αποτελέσει σκοπό, γι’ άλλους ο σκοπός αυτός θα είναι η βελτίωση των συνθηκών της ζωής σου. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου, προκειμένου να προσαρμοστείτε στις συνθήκες που απαιτεί η οικονομική κρίση, πρέπει να αναθεωρήσετε τις προτεραιότητες σας σε σύγκριση με τις απαιτήσεις των σχέσεων σας και όχι μόνο των αισθηματικών. Μπορεί να σας πονέσει λίγο, αλλά έχετε τη δύναμη να προσαρμοστείτε.

Η κατάσταση θα βελτιωθεί πάλι από το φθινόπωρο και μετά, αφού οι συνθήκες θα σας επιτρέψουν να καθορίσετε εσείς το κλίμα, με δικές σας πρωτοβουλίες. Οι νέες ερωτικές γνωριμίες ευνοούνται και οι μόνιμες σχέσεις ανανεώνονται. Ο χειμώνας σας χαμογελά πλατιά!  

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
ΤΑΥΡΟΣ 2013 ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑ


Οι πρώτοι μήνες του χρόνου αποτελούν μεταβατικό στάδιο για την πορεία των επαγγελματικών σου, αν είσαι Ταύρος. Θα είσαι σε κατάσταση αναμονής, αλλά οι φόβοι σου, με την βοήθεια που θα δεχτείς από την Αφροδίτη στο ζώδιό σου από τα μέσα Απριλίου μέχρι τις 9 Μαΐου, θα διαψευστούν και θα νιώσεις καλύτερα. Εξάλλου, η δυναμικότητά σου θα είναι τέτοια, που θα σου επιτρέψει να αντισταθείς σθεναρά στους κινδύνους, που θα κάνουν την εμφάνιση τους.

Με την παρουσία του Δία κατά το δεύτερο εξάμηνο του έτους στον Καρκίνο, θα νιώσεις μεγαλύτερη ασφάλεια. Υπολόγισε όμως ότι ακόμη και αυτό το διάστημα θα είναι έντονο και θα σου απαγορεύσει τα τολμηρά ανοίγματα, ιδιαίτερα όσο ο Ερμής θα κινείται ανάδρομα στον Καρκίνο, από τις 26 Ιουνίου μέχρι τις 20 Ιουλίου. Κάτι τέτοιο μπορείς να το επιχειρήσεις μόνο αν έχεις οργανώσει πολύ προσεχτικά τις κινήσεις σου και ξέρεις με ποιους έχεις να διαπραγματευτείς.

Από το φθινόπωρο και μετά, μέσα από επεισόδια και διεκδικήσεις, από τη γενικότερη αναστάτωση που θα επικρατεί και πέρα από προσωπικές προσδοκίες, θα παραμείνεις δραστήριος επαγγελματικά, με θετικά αποτελέσματα τις περισσότερες φορές. Ο τομέας των οικονομικών σου πάλι θα είναι ιδιαίτερα ευαίσθητος, γι’ αυτό προσπάθησε να δώσεις μία σταθερότητα με την συμπεριφορά σου, συμμάζεψε τα διάφορα μικρά μέτωπα που θα σου απορροφούν χρήματα κάθε μήνα, κόψε τις μη απαραίτητες δαπάνες και μετάθεσε τις μεγάλες προσδοκίες σου για τον επόμενο χρόνο, που το πλανητικό σκηνικό θα είναι καλύτερο για όλους!

πηγή: http://www.myastro.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σε ευχαριστώ που ήρθες να με επισκεφτείς, Μιας και ήρθες κανε τον κόπο και γράψε εδώ το σχόλιο σου!