Αν σε μισήσουν: αγάπησέ τους, Αν σε πληγώσουν: λάτρεψέ τους, Αν σε πικράνουν: συγχώρεσέ τους... Μην ξεχνάς: ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ!

Παρασκευή 11 Ιανουαρίου 2013

Προβλέψεις για ΙΧΘΕΙΣ του 2013



ΙΧΘΕΙΣ 2013

Το πρώτο εξάμηνο του χρόνου σε υποχρεώνει να κάνεις ένα ξεκαθάρισμα σε όλες τις προσωπικές σου σχέσεις και συνεργασίες, αγαπητέ Ιχθύ! Αν δεν το κάνεις εσύ, θα το κάνει ο Κρόνος από τον Σκορπιό και μάλιστα με πιο σκληρό και απαιτητικό τρόπο! Από την άλλη, ο Δίας στους Διδύμους μέχρι τις 26 Ιουνίου, θα προκαλέσει αναστάτωση στο περιβάλλον που ζεις και θα υποδαυλίσει ό,τι σχετίζεται με την οικογένειά σου. Και τα επαγγελματικά σου θα επηρεαστούν αυτήν την περίοδο.

Ο κυβερνήτης σου Ποσειδώνας ξεκινά την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιό σου, αρχές καλοκαιριού (σχεδόν παράλληλα με την είσοδό του Δία στον Καρκίνο, που θα σε επηρεάσει) μέχρι τα μέσα Νοεμβρίου και σε υποχρεώνει να αποχαιρετίσεις ό,τι δεν έχει αντέξει μέχρι τώρα στο χρόνο και δεν μπορεί να ανταποκριθεί από εδώ και πέρα στις πραγματικές σου ανάγκες. Να θυμάσαι ότι πρέπει να στερηθείς κάποια πράγματα για να αποκτήσεις κάποια άλλα και αυτό το διάστημα είναι για εσένα το ξεκίνημα μίας πορείας ουσιαστικών κατακτήσεων και πολύτιμων επιτευγμάτων.

Έτσι, θα αγωνιστείς για την επαγγελματική πρόοδό σου, σε μία εποχή που συνεχίζει να είναι δύσκολη από οικονομικής άποψης, θα ταλαιπωρηθείς από τις σχέσεις σου με πολλούς, για να διακρίνεις και να ξεχωρίσεις τελικά όσους είναι άξιοι να παραμείνουν στο πλάι σου, θα μπορέσεις να επιβιώσεις οικονομικά και το σημαντικότερο είναι ότι θα αποκτήσεις επίγνωση των δυνατοτήτων σου. Θα καταφέρεις τελικά να δομήσεις μέσα σου μηχανισμούς, που θα σου επιτρέψουν να μην φοβάσαι την ανάληψη υποχρεώσεων ή να έχεις την ανάγκη τρίτων για να σταθείς στα πόδια σου.

Ωστόσο, τους επόμενους μήνες μπορεί να είσαι ακόμη αναποφάσιστος, διότι τα γεγονότα που θα σε βομβαρδίσουν θα είναι πολλά και θα τροφοδοτούν την ανασφάλειά σου. Πρέπει να διαχειριστείς τα συμφέροντά σου πιο δυναμικά και κυρίως, να είσαι ειλικρινείς απέναντι στις ανάγκες σου. Εν κατακλείδι, το 2013 σε υποχρεώνει να είσαι ρεαλιστής, να αποδέχεσαι την πραγματικότητα όσο κι αν σε ενοχλεί και να δίνεις προτεραιότητα σε πρακτικά ζητήματα της ζωής σου.

Αυτός ο χρόνος, με τη νέα θέση του Κρόνου στον Σκορπιό και του Δία στον Καρκίνο κατά το δεύτερο εξάμηνο, είναι αναμφίβολα αγωνιστικός και διαφορετικός από όλους τους άλλους, που έχεις διανύσει μέχρι τώρα. Οι νίκες όμως που θα πετύχεις θα είναι δικές σου και οτιδήποτε καταφέρεις, δεν θα το χρωστάς σε κανέναν! Καλές μάχες και υπομονή!

Αισθηματικές Προβλέψεις.
ΙΧΘΕΙΣ 2013 ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ

Ο τομέας της ερωτικής σου ζωής έχει πολύ ενδιαφέρον αυτή τη χρονιά, καθώς θα σου δώσει πολύτιμα μαθήματα, φίλε Ιχθύ. Ωστόσο, τα μαθήματα που θα πάρεις, τουλάχιστον για το πρώτο μισό του χρόνου, με τον Δία να κινείται στους Διδύμους, θα τα συνοδέψει η ταλαιπωρία, ως αναπόφευκτη συνέπεια. Θα υπάρξει μία ανισορροπία ανάμεσα σε εσένα και το σύντροφό σου και, ενώ θα έχετε καταλήξει κάπου, θα ξαναρχίζετε από την αρχή. Προσπάθησε όσο περισσότερο μπορείς να μην παίρνεις πίσω λόγια και υποσχέσεις που θα δώσεις και φέρε, με τη λογική σου και με εναλλακτικές μεθόδους επικοινωνίας, ένα ικανοποιητικό επίπεδο στις μεταξύ σας συνομιλίες. Η αρμονία στη σχέση σου, αυτό το διάστημα θα συνοδευτεί από συγκεκριμένο ψυχικό κόστος.

Το δεύτερο μισό του χρόνου, που ο Δίας θα έχει μεταφερθεί στη νέα του θέση, στον Καρκίνο, το κλίμα θα βελτιωθεί αισθητά και τα σκαμπανεβάσματα θα πάψουν να υπάρχουν. Το διάστημα θα είναι κατάλληλο για να πάρεις πρωτοβουλίες ή αποφάσεις που θα ενισχύσουν τη σχέση σου. Ζύγισε προσεχτικά τα δεδομένα σου και προχώρα με θάρρος στις απαραίτητες αλλαγές, για να ανανεώσεις το δεσμό σου.

Από τον Σεπτέμβριο και μετά, οι πλανήτες θα σου αφήσουν περιθώρια να εκφραστείς με ρομαντικό τρόπο και να τραβήξεις τα βλέμματα πάνω σου, ιδίως αν ακόμη παραμένεις ελεύθερος. Οι γνωριμίες που θα κάνεις παράλληλα με την διασκέδαση κάθε τύπου, θα σε ανανεώσουν και θα χαράξουν τον δρόμο για να συναντήσεις τον έρωτα της ζωής σου.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
ΙΧΘΕΙΣ 2013 ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑ

Αν ανήκεις στους Ιχθείς, ο επαγγελματικός τομέας απαιτεί να δώσεις αγώνα, καθώς το οικονομικό κλίμα θα επηρεάσει την εργασία και τα συμφέροντα σου. Ωστόσο, θα τονιστεί η δημιουργικότητα σου, ενώ νέα ενδιαφέροντα θα σε οδηγήσουν στην αναζήτηση συνεργασιών, με στόχο όχι μόνο άφθονες συγκινήσεις, αλλά και εγγυήσεις για το μέλλον.

Σίγουρα τα διαστήματα που ο Ερμής θα κινείται ανάδρομα (22/2-17/3/2013, 26/6-20/7/2013 και 21/10-10/11/2013) θα αντιμετωπίσεις τις περισσότερες δυσκολίες με τους συνεργάτες σου, από τις οποίες όμως θα διδαχθείς, αλλά και θα εξασκήσεις την υπομονή, που δεν έχεις. Επίσης, αυτά τα διαστήματα καλό είναι να αποφύγεις κάθε είδους ξεκίνημα ή την λήψη σημαντικών αποφάσεων και φρόντισε να είσαι συνεργάσιμος, ακόμη και τα άτομα εκείνα που δεν δείχνουν να σε καταλαβαίνουν. Οι ελιγμοί σου θα είναι καθοριστικής σπουδαιότητας για την μετέπειτα εξέλιξή σου. Πάρε λοιπόν βαθιές ανάσες και επέβαλε στον εαυτό σου την ψυχραιμία. Ο πανικός είναι πάντα ο χειρότερος σύμβουλος και εξάλλου έχεις όλα τα προσόντα να διαχειριστείς αποτελεσματικά κάθε πρόκληση.

Επίσης, φρόντισε να είσαι προσεχτικός, σε περίπτωση που προκύψουν αντιθέσεις με συνεργάτες ή αντιπάλους. Πρέπει άμεσα να τους βάλεις στην θέση τους, προτού σε προλάβουν αυτοί! Σε κάθε περίπτωση, είναι στο χέρι σου να παραμείνεις ασφαλής! Το δεύτερο εξάμηνο του χρόνου ο Δίας από τον Καρκίνο και ο ορθόδρομος πλέον Κρόνος από τον Σκορπιό, εκτός από έμπνευση και φαντασία, θα σου δώσουν την ευκαιρία να προωθήσεις σημαντικά τα σχέδιά σου, που θα δεις επιτέλους να υλοποιούνται. Το άγχος και η ένταση για τις δυσκολίες των οικονομικών σου υποχρεώσεων θα αρχίσει σιγά σιγά να καταλαγιάζει και θα βρεις ενδιαφέρουσες λύσεις, για να ανταπεξέλθεις. Δεν είναι βέβαιο ότι θα καταφέρεις να αποταμιεύσεις χρήματα, αλλά είναι βέβαιο ότι όσα θα κερδίσεις, θα τα επενδύσεις σωστά.
πηγή:  http://www.myastro.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σε ευχαριστώ που ήρθες να με επισκεφτείς, Μιας και ήρθες κανε τον κόπο και γράψε εδώ το σχόλιο σου!