Αν σε μισήσουν: αγάπησέ τους, Αν σε πληγώσουν: λάτρεψέ τους, Αν σε πικράνουν: συγχώρεσέ τους... Μην ξεχνάς: ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ!

Παρασκευή 11 Ιανουαρίου 2013

Προβλέψεις για ΔΙΔΥΜΟΙ του 2013


ΔΙΔΥΜΟΙ 2013

Παρά τις γενικότερες δυσκολίες της εποχής, αγαπητέ Δίδυμε, το ξεκίνημα του 2013 προμηνύει μία καλύτερη εποχή για εσένα, ενώ σε προετοιμάζει για συμμετοχή στις μεγάλες προσκλήσεις, που θα αντιμετωπίσεις καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου. Με τον Δία να κινείται στο ζώδιό σου το πρώτο εξάμηνο του έτους, μέχρι τις 30 Ιανουαρίου σε ανάδρομη πορεία, οι ορίζοντες των επιδιώξεων σου θα διευρυνθούν και οι οικονομικές σου δραστηριότητες θα εξυπηρετούνται συχνά και σε ιδιαίτερα ικανοποιητικό βαθμό.
Με τον κυβερνήτη σου Ερμή να κινείται ανάδρομα από τις 22 Φεβρουαρίου μέχρι τις 17 Μαρτίου στους Ιχθείς, οι δυσκολίες και οι καθυστερήσεις δε θα λείψουν, αλλά συγκριτικά με τα υπόλοιπα ζώδια, τα πράγματα θα είναι καλύτερα για εσένα. Δείξε θάρρος και αποφασιστικότητα το εν λόγω διάστημα και τακτοποίησε εκκρεμότητες, τόσο στον οικογενειακό όσο στον επαγγελματικό σου χώρο.

Είναι σίγουρο ότι το πρώτο εξάμηνο του 2013 θα βρεις τον χαμένο σου εαυτό και θα δικαιώσεις όλους όσους έχουν προσδοκίες από εσένα, είτε αυτοί είναι οι συνεργάτες είτε η οικογένειά σου. Εξάλλου, η άνεση που σε χαρακτηρίζει στην έκφραση, θα σε οδηγήσει σε καλύτερες σχέσεις, αλλά και ερωτικές κατακτήσεις.

Σημαντικό ρόλο στη ζωή σου θα παίξουν τα επαγγελματικά σου, αν και οι εξελίξεις θα δικαιώσουν τις προσπάθειες σου το δεύτερο τρίμηνο του χρόνου. Μέχρι τότε δε θα μπορέσεις να αποφύγεις τον απόηχο παλιών δυσκολιών, ο οποίος όμως δεν πρέπει να μειώσει τις επιδόσεις ή την αισιοδοξία σου.

Ο Δίας, από τις 26 Ιουνίου και μετά στον Καρκίνο, θα σε βοηθήσει στα οικονομικά, αλλά και εδώ χρειάζεται να είσαι προνοητικός και να μην χάνεις απερίσκεπτα τις ευκαιρίες που θα σου δίνονται. Μερίμνησε, για να μην αναγκαστείς να πατήσεις απότομα φρένο και για να επωφεληθείς από καθετί, που θα μπορούσε να επιταχύνει την πορεία σου. Το φθινόπωρο απόφυγε αβέβαιες επενδύσεις και δάνεια και μην αφήνεις στην τύχη περιουσιακές διευθετήσεις.

Στα αισθηματικά, η ένταση θα κυριαρχήσει μέχρι και τον Ιούνιο, οι καλές στιγμές όμως και οι επιτυχίες δε θα σου λείψουν. Στο τέλος Μαΐου, που θα πραγματοποιηθεί η Έκλειψη Σελήνης στον Τοξότη και θα σε επηρεάσει άμεσα, θα κληθείς να πάρεις σοβαρές αποφάσεις για την εξέλιξη μίας σημαντικής ερωτικής ή φιλικής σου σχέσης. Απαιτείται προσοχή στη συμπεριφορά σου και στις πρωτοβουλίες που θα πάρεις. Πρέπει να έχεις κατασταλάξει στις πραγματικές σου επιθυμίες και ανάγκες, ώστε να μην το μετανιώσεις μετά.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
ΔΙΔΥΜΟΙ 2013 ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ


Όσον αφορά στον τομέα της αισθηματικής σου ζωής, το 2013 θα κρατήσει το ενδιαφέρον σου αμείωτο, φίλε Δίδυμε. Ο Άρης στους Ιχθείς, από τις 2 Φεβρουαρίου μέχρι τις 22 Μαρτίου, θα καθορίσει την εξέλιξη του αισθηματικού σου δεσμού και στη διάρκεια της παραμονής του εκεί πρέπει να είσαι προσεχτικός στις αντιδράσεις και τις αποφάσεις σου.

Από εκεί και μετά, και κυρίως στην αρχή του καλοκαιριού, η κατάσταση θα βελτιωθεί, με τη συμβολή του αρμονικού συνδυασμού της λογικής με το συναίσθημα και της συνεννόησης με την αμοιβαία αποδοχή και εκτίμηση. Η παγίδα του καλοκαιριού, που θα κληθείς να αντιμετωπίσεις, θα είναι οι συναρπαστικές στιγμές που θα βιώνεις, οι οποίες όμως δεν πρέπει να σε παρασύρουν σε μεγαλόστομες δηλώσεις. Αν θέλεις να επισημοποιήσεις τη σχέση σου, επέλεξε τις αρχές φθινοπώρου για να το κάνεις.

Αν πάλι θέλεις να απαλλαγείς από μία σχέση που σε ταλαιπωρεί, ολοκλήρωσε τις διαδικασίες προς το τέλος του χρόνου και κόψε οριστικά τις γέφυρες που σε συνδέουν με το παρελθόν. Σε κάθε περίπτωση, να θυμάσαι ότι το ενδιάμεσο εξάμηνο του χρόνου είναι αναμφισβήτητα πιο ξεκάθαρο διάστημα για την πορεία των αισθηματικών σου και πρέπει να προβείς στις απαραίτητες διεργασίες, για να νιώσεις ανάλαφρος και χαρούμενος. 

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
ΔΙΔΥΜΟΙ 2013 ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑ


Παρά το γεγονός ότι οικονομικές δυσκολίες δε θα πάψουν να υφίστανται και το 2013, οι γενικές πλανητικές συνιστώσες που θα σε επηρεάζουν, αν είσαι Δίδυμος, θα διευκολύνουν αρκετά συχνά την επαγγελματική σου πορεία στη διάρκεια αυτού του χρόνου. Μην διστάσεις να κάνεις τις αλλαγές που σκέφτεσαι κατά το πρώτο εξάμηνο του έτους, ακόμη κι αν αυτό σημαίνει να ξεχάσεις κάποιες από τις συνήθειές σου και να προσαρμοστείς σε ένα νέο, αλλά περισσότερο αισιόδοξο περιβάλλον. Αξίζει τον κόπο, αρκεί να υπάρχουν οι προοπτικές του θετικού αποτελέσματος, τις οποίες θα έχεις τα εφόδια να δημιουργήσεις εσύ ο ίδιος.

Από εκεί και μετά, πρέπει να είσαι πιο προσεκτικός και άλλο τόσο ευέλικτος, ιδιαίτερα μπροστά στις αντιξοότητες ή τα δυσάρεστα περιστατικά γενικότερου χαρακτήρα, που θα κάνουν την εμφάνιση τους.

Επίσης, στα μέσα του φθινοπώρου, που ο Ερμής θα κινηθεί για τελευταία φορά ανάδρομα αυτό το χρόνο, από τις 21 Οκτωβρίου μέχρι τις 10 Νοεμβρίου στο ζώδιο του Σκορπιού, να είσαι επιφυλακτικός απέναντι σε κάθε μορφή επαγγελματικής συνεργασίας, ενώ αυτό το διάστημα, οι σχέσεις σου με το επαγγελματικό σου κοινό θα είναι κάπως ετοιμόρροπες.

Στα οικονομικά σου, δεν επιτρέπονται λάθη, κακοί υπολογισμοί και επιπόλαιες επενδύσεις. Σου επιτρέπονται μόνο πρωτοβουλίες εκ του ασφαλούς και συμφωνίες, οι οποίες θα στηρίζονται σε εχέγγυα διασφάλισης των χρημάτων σου.
πηγή : http://www.myastro.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σε ευχαριστώ που ήρθες να με επισκεφτείς, Μιας και ήρθες κανε τον κόπο και γράψε εδώ το σχόλιο σου!