Αν σε μισήσουν: αγάπησέ τους, Αν σε πληγώσουν: λάτρεψέ τους, Αν σε πικράνουν: συγχώρεσέ τους... Μην ξεχνάς: ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ!

Παρασκευή 11 Ιανουαρίου 2013

Προβλέψεις για ΖΥΓΟΣ του 2013


ΖΥΓΟΣ 2013

Ταλαιπωρήθηκες αρκετά τα τελευταία χρόνια, αγαπητέ Ζυγέ, με την παρουσία του Κρόνου στο ζώδιό σου μέχρι τον Οκτώβριο του 2012, αλλά από τότε το σκηνικό της ζωής σου φαίνεται πως άρχισε να βελτιώνεται αισθητά. Το θετικό της υπόθεσης είναι ότι πλέον έχεις ορίσει τους στόχους σου και ξέρεις ακριβώς τι ζητάς από τους άλλους και από τον ίδιο σου τον εαυτό.
Από αρχές Φεβρουαρίου, που ο Δίας θα επιστρέψει σε κανονική πορεία στους Διδύμους και θα σε ευνοεί, οι συγκυρίες θα σε βοηθήσουν να πετύχεις πολλά από αυτά που ονειρεύεσαι, ενώ η παρουσία της τύχης στον τομέα των σχέσεων και των δραστηριοτήτων σου θα είναι αισθητή. Εκείνο που χρειάζεσαι είναι αισιοδοξία, υπομονή και επιμονή. Να θυμάσαι ότι πολλοί είναι αυτοί που στηρίζονται πάνω σου και πρέπει να τους πείσεις για την αξία σου, κάτι για το οποίο θα χρειαστεί να προσπαθήσεις εντονότερα, τόσο την άνοιξη όσο και το φθινόπωρο της φετινής χρονιάς. Κατά τα άλλα, σημαντικές αποφάσεις θα κληθείς να πάρεις, τόσο σε αισθηματικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο.

Η μετακίνηση του Δία στον Καρκίνο, στις 26 Ιουνίου, εγκαινιάζει μία εποχή όπου στο επίκεντρο της οικονομικής κρίσης, εσύ φαίνεται να είσαι από τους πιο ευνοημένους. Εννοείται βέβαια ότι τίποτα δεν επιτυγχάνεται χωρίς προσπάθεια. Έτσι, το πρώτο εξάμηνο του έτους είναι περισσότερο περίοδος προετοιμασίας, ενώ το δεύτερο ευνοεί την παγίωση ή την ενίσχυση νευραλγικών τομέων της ζωής σου. Υπερασπίσου σχέδια και προτάσεις, αγωνίσου σθεναρά για ένα νέο ξεκίνημα ή μία προαγωγή που φιλοδοξείς και ρίσκαρε επενδυτικά, αλλά με μέτρο. Αυτήν την περίοδο, που θα είναι δημιουργική για εσένα, είναι σημαντικό να εξοικονομείς χρόνο για την ανάπαυσή σου, που είναι απαραίτητη προκειμένου το ενδιαφέρον σου για οτιδήποτε άλλο να παραμείνει αμείωτο.

Κατά τα άλλα, ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω, που θα επιστρέψει σε κανονική πορεία στις 20 Σεπτεμβρίου, θα στρέψει την προσοχή σου στην πρακτική πλευρά των πραγμάτων. Ο ιδεαλισμός είναι καλός, αλλά δεν φτάνει για να διατηρήσεις αυτά που έχεις. Αυτό να θυμάσαι!

Αισθηματικές Προβλέψεις.
ΖΥΓΟΣ 2013 ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ


Ο νέος χρόνος είναι πιο τυχερός στον τομέα των αισθηματικών σου από ό,τι για τους υπόλοιπους, φίλε Ζυγέ. Ο Ουρανός, σε κανονική πορεία στον Κριό μέχρι τις 17 Ιουλίου, πιθανώς να σου φέρει ένα νέο έρωτα, ενώ από τις 16 Αυγούστου μέχρι τις 11 Σεπτεμβρίου, που η Αφροδίτη θα σε συντροφεύει και παράλληλα ο Δίας θα κινείται στον Καρκίνο και θα σου στέλνει τις ευεργετικές επιρροές του, θα έχεις το περιθώριο να κάνεις έναν υγιή και μακροχρόνιο δεσμό ή να ανανεώσεις αυτόν που ήδη έχεις. Αυτό το διάστημα ευνοεί τον έρωτα και τη σύναψη γνωριμιών μεγάλου ενδιαφέροντος.

Μέχρι τότε όμως, δώσε λίγη προσοχή στον τρόπο που συμπεριφέρεσαι στο σύντροφό σου και δείξε κατανόηση στα προβλήματα που έχει. Απόφυγε τις αναμετρήσεις μαζί του και ελάττωσε την προσπάθειά σου για εντυπωσιασμό. Ουσιαστικά δεν τον έχεις ούτε εσύ ανάγκη, ούτε το ταίρι σου! 

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
ΖΥΓΟΣ 2013 ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑ

Στα επαγγελματικά σου αυτή τη χρονιά χρειάζεται να αφιερώσεις μεγάλο μερίδιο της προσοχής σου, αν είσαι Ζυγός. Ο Κρόνος σου άφησε πολύτιμη εμπειρία, οπότε μολονότι η εποχή εξακολουθεί να είναι δύσκολη, ξέρεις λίγο πολύ τι να αποφύγεις αλλά και τι να προτιμήσεις να κάνεις. Συγκεκριμένη κατεύθυνση θα πάρεις παρατηρώντας τα γεγονότα και αξιοποιώντας τις συγκυρίες.

Με την παρουσία του Ουρανού στον Κριό, σε κανονική πορεία μέχρι το καλοκαίρι, η περίοδος είναι πολλά υποσχόμενη στην διευκόλυνση ή την εύρεση σημαντικών λύσεων σε κρίσιμες ώρες. Από την άλλη, ο Δίας στους Διδύμους το ίδιο διάστημα θα σε διευκολύνει αισθητά, χαρίζοντας σου πρακτικό πνεύμα, και θα σε επιβραβεύσει για την ευστροφία και την σκληρή σου δουλειά. Αξιοποίησε την τύχη σου και μην την καταχραστείς, διεκδικώντας θέσεις συναδέλφων σου, που μπορεί να ανταγωνίζεσαι. Για όλους υπάρχει δουλειά, καλό είναι λοιπόν να ανακαλύψεις και εσύ το αντικείμενο που θα σου χαρίσει μεγαλύτερη ικανοποίηση και θα σε κάνει ευτυχισμένο.

Από το φθινόπωρο και μετά, η περίοδος είναι καλή για να αντικαταστήσεις μεθοδικά οτιδήποτε θεωρείς πλέον άχρηστο στην εργασία σου. Μην βιάζεσαι μόνο και θυμήσου ότι οι αλλαγές που γίνονται χωρίς βιασύνη και έπειτα από οργανωμένη μελέτη, είναι και αυτές που θα έχουν μεγαλύτερη διάρκεια και βιωσιμότητα. Η ψυχική δύναμη που κρύβεις μέσα σου δεν είναι τυχαία και θα σε οδηγήσει στους πιο κερδοφόρους δρόμους.

Στα οικονομικά, συνέχισε να είσαι προνοητικός στη διαχείριση τους και μην αμελείς τις υποχρεώσεις σου. Θετικές εξελίξεις θα έχεις μόνο αν δείξεις αυτοσυγκράτηση. Την περίοδο των εκλείψεων και ιδιαίτερα το Μάιο, απόφυγε να ρισκάρεις μεγάλα ποσά σε επενδύσεις, όσο κι αν σε διαβεβαιώνουν ότι δε θα τα χάσεις. Η επιφυλακτικότητα είναι το μοναδικό σου όπλο τέτοιες στιγμές!

πηγη:  http://www.myastro.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σε ευχαριστώ που ήρθες να με επισκεφτείς, Μιας και ήρθες κανε τον κόπο και γράψε εδώ το σχόλιο σου!