Αν σε μισήσουν: αγάπησέ τους, Αν σε πληγώσουν: λάτρεψέ τους, Αν σε πικράνουν: συγχώρεσέ τους... Μην ξεχνάς: ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ!

Παρασκευή 11 Ιανουαρίου 2013

Προβλέψεις για ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ του 2013




ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 2013

Ένας πολύ σημαντικός χρόνος θα είναι το 2013 για εσένα, αγαπητέ Αιγόκερε, ιδιαίτερα το δεύτερο μισό του, που ο Δίας θα μετακινηθεί στο ζώδιο του Καρκίνου και, χωρίς υπερβολές, θα σε ευλογεί. Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή: τον Ιανουάριο θα έρθεις αντιμέτωπος με κάποιες καθυστερήσεις, όσον αφορά στα επαγγελματικά ή τα προσωπικά σου ενδιαφέροντα, λόγω της
ανάδρομης πορείας του Δία στους Διδύμους. Αυτό όμως δεν πρέπει να σε ανησυχεί, γιατί με τον Ουρανό, που κινείται κανονικά στον Κριό και σου χαρίζει τις καλές του επιρροές, ο δρόμος της ανάκαμψης και της αποκατάστασης είναι ήδη ανοιχτός για εσένα.

Η σύμπτωση του Ήλιου και του Πλούτωνα στο ζώδιό σου, με τον τελευταίο σε κανονική πορεία μέχρι τις 12 Απριλίου, φανερώνει ότι αυτό το διάστημα θα αξιοποιήσεις καλύτερα την πείρα που έχεις αποκτήσει και θα γνωρίζεις καλύτερα πότε και που χρειάζεται να υπερασπιστείς τα συμφέροντα σου, χωρίς να φτάνεις σε ακρότητες. Επίσης, αυτό το διάστημα δε θα σου λείψει η βοήθεια σε οικονομικά ζητήματα που σε απασχολούν ή η στήριξη στην προσπάθειά σου να πετύχεις τους στόχους σου και να πορευτείς με λιγότερο άγχος.

Τα καλύτερα μαντάτα όμως σε περιμένουν στις αρχές καλοκαιριού, που ο Δίας θα μετακινηθεί στον Καρκίνο και θα σε βοηθήσει σημαντικά να προβείς σε μία σωτήρια σειρά αναθεωρήσεων, τόσο στις συναλλαγές όσο και στις συνεργασίες σου. Θα έχεις την ευκαιρία να καλλιεργήσεις πολλά νέα ενδιαφέροντα, όπως και να γνωρίσεις νέους τόπους και πρόσωπα. Το φθινόπωρο, αυξάνεται ακόμη περισσότερο η τύχη σου, είτε σε ερωτικές κατακτήσεις είτε σε ζητήματα διαμονής ή διαβίωσης. Τότε είναι που οι συγκυρίες θα ευνοήσουν πολύ τις δραστηριότητές σου και τις υποθέσεις σου και τα αποτελέσματα της δουλειάς σου θα δικαιωθούν.

Ο κυβερνήτης σου Κρόνος από το ζώδιο του Σκορπιού, έχει ανοίξει ένα νέο κεφάλαιο για την ψυχική σου διάθεση και θα συνεχίσει να εμπνέει όνειρα για το μέλλον σου. Ο Πλούτωνας σε ορθή πορεία, από τις 20 Σεπτεμβρίου και μετά, θα συμβάλλει ώστε να αναγνωριστούν οι ικανότητές σου και να κάνεις σημαντικές επενδύσεις, τόσο οικονομικής όσο και συναισθηματικής φύσης.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 2013 ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ


Στα πλαίσια της ριζικής ανανέωσης που έχεις περιθώριο να κάνεις αυτή τη χρονιά, φίλε Αιγόκερε, μπορείς επίσης να αποκαταστήσεις ζημιές που έχει υποστεί η αισθηματική σου ζωή. Άνεμος αλλαγής θα φυσήξει για εσένα με το ξεκίνημα του 2013, με τον Κρόνο να έχει μετατοπιστεί στον Σκορπιό από τον περασμένο Οκτώβριο και, σε συνδυασμό με την Αφροδίτη που θα κινείται στο ζώδιό σου, από τις 9 Ιανουαρίου μέχρι τις 2 Φεβρουαρίου, μπορεί να πυροδοτήσει το ερωτικό πάθος στη σχέση σου και να ανανεώσει τον έρωτα με το σύντροφό σου. Αν παραμένεις αδέσμευτος, αυτό το διάστημα θα έχεις τη δυνατότητα να αποκομίσεις τις καλύτερες γνωριμίες και να περάσεις μία πολύ ρομαντική περίοδο. Συγκινήσεις και περιπέτειες θα ανανεώσουν το πεσμένο σου ηθικό και θα σου χαρίσουν μία ιδιαίτερα αισιόδοξη ματιά στα γεγονότα.

Από τα μέσα μέχρι το τέλος της άνοιξης, που θα πραγματοποιηθούν οι πιο έντονες εκλείψεις του χρόνου, θα πρέπει να είσαι προνοητικός και, πάρα τις έντονες ψυχολογικές μεταπτώσεις που θα σε διακρίνουν, οφείλεις να μην παρασυρθείς σε σκληρές αντιδράσεις και να μην δημιουργήσεις χωρίς να το θέλεις σοβαρά προβλήματα στη σχέση σου, γιατί υπάρχει κίνδυνος να μην μπορέσει να τα αντέξει και προκύψει οριστική ρήξη.

Η κατάσταση φαίνεται να βελτιώνεται από το καλοκαίρι και μετά, και θα νιώσεις πιο ικανοποιημένος από ποτέ! Τα σχέδιά σου όσον αφορά στο δεσμό σου, θα βρουν την ανταπόκριση που ζητάς από το σύντροφό σου και θα πλέεις σε πελάγη ευτυχίας, απαλλαγμένος από συναισθηματικές ανασφάλειες και ερωτικές αναστολές. Οι ελεύθεροι Αιγόκεροι, τολμήστε φέτος να κυνηγήσετε την ερωτική σας τύχη με ένα πρόσωπο που ανήκει στο στενό σας φιλικό περιβάλλον, γιατί φαίνεται πως ο έρωτας είναι κάπου εκεί κρυμμένος! Μην διστάσετε να κάνετε το βήμα, αφού ο χρόνος θα αποζημιώσει το ρίσκο σας!

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 2013 ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑ


Το 2013 είναι ένας πολύ σημαντικός σταθμός για την πορεία των επαγγελματικών σου, αν είσαι Αιγόκερως. Κατά τη διάρκειά του, μολονότι συχνά η τσέπη σου θα διαμαρτύρεται, εσύ θα καταφέρνεις να είσαι ένα βήμα μπροστά από πολλούς συναδέλφους σου και όχι μόνο. Ειδικά κατά τη διάρκεια του δεύτερου εξαμήνου, θα αποτελέσεις πολλές φορές εξαίρεση στον κανόνα, που θέλει τους περισσότερους να παλεύουν ακόμη σκληρότερα, για να κρατήσουν το επαγγελματικό καθεστώς απαράλλαχτο.

Μέχρι τότε όμως, επιστράτευσε τη λογική και την πρόνοια – που είναι άλλωστε τα δυνατά χαρακτηριστικά σου – για να αποφύγεις σκοπέλους και παγίδες, που θα σου φέρει η ανάδρομη πορεία του κυβερνήτη σου Κρόνου, από τις 18 Φεβρουαρίου μέχρι τις 7 Ιουλίου. Στηρίξου στις δυνάμεις σου, κινήσου διακριτικά, απομακρύνσου από ανθρώπους που αποδεδειγμένα είναι ακατάλληλοι για συνεργάτες σου και, μετά το καλοκαίρι, υιοθέτησε νέες τακτικές, τόσο στην προώθηση των συμφερόντων σου όσο και την διεκπεραίωση των βασικών σου υποχρεώσεων. Η ψυχραιμία είναι το καλύτερό σου όπλο!

Από το Σεπτέμβριο και μετά, οι προσδοκίες και τα όνειρά σου για το μέλλον της εργασίας σου θα βρουν πρόσφορο έδαφος για να καλλιεργηθούν και να ανθίσουν. Μην πιέσεις, ωστόσο, πρόσωπα και καταστάσεις και όρισε εσύ το δρόμο που θα ακολουθήσεις, ανεμπόδιστος και ανεπηρέαστος από τους γύρω σου. Τώρα, η δυναμική σου είναι ικανή να ανατρέψει όλα τα δυσμενή σενάρια και η αυτοπεποίθησή σου θα πείσει ακόμη και το πιο δύσκολο συνεργάτη, που θα κληθείς να αντιμετωπίσεις.

Στα οικονομικά, ο Πλούτωνας από το ζώδιό σου και αυτή τη χρονιά, ασκεί περιορισμούς στην διαχείριση τους και σε αυτό το πλαίσιο, πρέπει να αποφύγεις σημαντικές αγοραπωλησίες ή επενδύσεις. Από το καλοκαίρι και μετά, έχεις πολλές πιθανότητες να αποκτήσεις κάποια έξτρα χρήματα, δεν είναι όμως σίγουρο ότι θα είναι αρκετά, για να καλύψεις τις εκκρεμότητες που θα έχεις δημιουργήσει. Στο χέρι σου είναι όμως μία αναβάθμιση οικονομικής φύσης. Από την αρχή μέχρι το τέλος του χρόνου, άκουσε το ένστικτο σου και μελέτησε κάθε κίνηση, που αφορά στον προϋπολογισμό σου. Έτσι θα βγεις κερδισμένος!

πηγη: http://www.myastro.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σε ευχαριστώ που ήρθες να με επισκεφτείς, Μιας και ήρθες κανε τον κόπο και γράψε εδώ το σχόλιο σου!