Αν σε μισήσουν: αγάπησέ τους, Αν σε πληγώσουν: λάτρεψέ τους, Αν σε πικράνουν: συγχώρεσέ τους... Μην ξεχνάς: ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ!

Δευτέρα 22 Νοεμβρίου 2010

Ζώδια και Φιλία,


ΚΡΙΟΣ: Ο κριός ανήκει στα ζώδια της φωτιάς. Τα κριαράκια έχουν πολλούς φίλους γιατί είναι εύθυμα άτομα. Οι φίλοι του , του συμπαραστέκονται στις δύσκολες στιγμές του και βοηθούν την εξέλιξή του. Ο κριός είναι πνευματώδης και ευχάριστος στις παρέες του. Συμπαραστέκεται στους φίλους του και πολλές φορές "τυφλώνεται" μπροστά στα ελαττώματά τους.

ΤΑΥΡΟΣ: Ο ταύρος ανήκει στα ζώδια της γης. Τα ταυράκια είναι κτητικά, συναισθηματικά και σταθερά άτομα. Σπάνια ζητούν τη βοήθεια των φίλων τους γιατί επιλύουν μόνοι τα προβλήματά τους. Κάνουν λίγους φίλους αλλά τους κρατούν σε όλη τους τη ζωή. Ένας ταύρος είναι υπομενετικός και κάποιες φορές ίσως εκμεταλλευτεί μία φιλία του ώστε να αποκτήσει υλικά αγαθά και μία ανώτερη κοινωνική θέση.

ΔΙΔΥΜΟΣ: Τα διδυμάκια ανήκουν στα ζώδια του αέρα. Είναι τα πιο επικοινωνιακά άτομα του ζωδιακού κύκλου και έχουν πολλούς φίλους. Δεν μπορούν να ζήσουν χωρίς πολλούς ανθρώπους τριγύρω τους. Συναναστρέφονται με πολλούς και διαφορετικούς ανθρώπους και μαθαίνουν διαφορετικά πράγματα. Διατηρούν φιλίες με άτομα που ζουν σε άλλες χώρες και έχουν διαφορετική κουλτούρα και πολιτισμό

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Τα καρκινάκια είναι τα συναισθηματικά, τρυφερά και ευαίσθητα άτομα του ζωδιακού κύκλου. Είναι ιδιαίτερα επιλεκτικά άτομα και ιδιαίτερα συμπαθητικά και αγαπητά στους φίλους τους. Ένας καρκίνος διατηρεί φιλίες από τα παιδικά του ακόμη χρόνια και είναι δίπλα στους φίλους του, όποτε τον χρειάζονται. Φροντίζουν και στηρίζουν τα άτομα που έχουν επιλέξει ως φίλους.


ΛΕΩΝ: Τα λιονταράκια είναι ένα από τα τρία ζώδια της φωτιάς και ένα σταθερό ζώδιο. Ένας λέοντας είναι δυναμικός, ζει με πάθος και έχει αρχηγικές τάσεις. Η μεγαλοψυχία χαρακτηρίζει τα λιοντάρια. Επειδή είναι ιδιαίτερα κοινωνικά άτομα έχουν πολλούς φίλους αλλά και γνωστούς. Οι φίλοι τους είναι πάντα δίπλα τους ενώ τα ίδια τα λιοντάρια είναι πιστοί και έμπιστοι φίλοι.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Οι παρθένοι είναι ένα από τα τρία ζώδια της γης. Οι παρθένοι αναλύουν τα πάντα, ακόμη και τις φιλίες τους ενώ πάντα στηρίζονται σε κάποιο άτομο. Οι φιλίες που συνάπτουν είναι μικρής διάρκειας και χαρακτηρίζονται από επιπολαιότητα. Επιπλέον η μεταβλητή τους φύση έχει ως αποτέλεσμα να αλλάζουν συχνά φίλους.

ΖΥΓΟΣ: Τα ζυγάκια είναι ασταθή άτομα αλλά και ρομαντικά ταυτόχρονα. Επειδή είναι κοινωνικά άτομα με την οποιαδήποτε επαφή τους κερδίζουν έναν φίλο ή έναν γνωστό. Οι ζυγοί είναι φιλικοί, στοργικοί και ευγενικοί με τους φίλους τους. Επιπλέον δύσκολα θα πούνε "οχι" αν τους ζητήσει κάτι κάποιος φίλος τους. Ένας ζυγός είναι καλοπροαίρετος φίλος και ιδιαίτερα υποχωρητικός.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Τα σκορπάκια είναι τα πιο παθιασμένα άτομα του ζωδιακού κύκλου. Ζουν έντονα και να ευχόσαστε να μην κάνετε έναν σκορπιό εχθρό σας. Οι σκορπιοί δεν ξεχνάνε ποτέ και αν κάποιος τους προδώσει, θα τον εκδικηθούν. Γι αυτό επιλέγουν λίγους, καλούς και έμπιστους φίλους. Ένας σκορπιός επιλέγει ο ίδιος τους φίλους του με ιδιαίτερη προσοχή.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Τα τοξοτάκια ανήκουν στα ζώδια της φωτιάς. Είναι άτομα ανεξάρτητα, αισιόδοξα και δυναμικά. Ο τοξότης αγαπάει τους ανθρώπους που είναι γύρω του, είναι γενναιόδωρος και του αρέσει να συμπαραστέκεται στους φίλους του. Οι περισσότεροι τοξότες είναι κοινωνικοί και δημοφιλείς. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να έχουν πολλούς φίλους, τυχαίνει συχνά να έχουν φίλους με υψηλή κοινωνική θέση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Ο αιγόκερως είναι ένα από τα τρία ζώδια της γης. Χαρακτηρίζεται ως ο παραδοσιακός, ο συντηρητικός και ο σταθερός του ζωδιακού κύκλου. Ένας αιγόκερως φαινομενικά δείχνει ψυχρός αλλά δείχνει την αγάπη του με πράξεις και όχι με λόγια. Αγαπάει τους φίλους του και επιλέγει λίγους και καλούς. Είναι δοτικός αλλά συχνά γίνεται καταπιεστικός με τους φίλους του.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Οι υδροχόοι είναι ένα από τα τρία ζώδια του αέρα. Κάποιος που ανήκει στο ζώδιο του υδροχόου χαρακτηρίζεται ως ευφυής, καλόψυχος και με ανθρωπιστικές αρετές άνθρωπος. Οι φίλοι του τον αγαπούν αλλά και ο ίδιος τους λατρεύει. Τα υδροχοάκια έχουν πολλούς φίλους και κάνουν τα πάντα γι αυτούς.

ΙΧΘΕΙΣ: Τα ψαράκια είναι το τρίτο ζώδιο του νερού. Οι ιχθείς είναι άτομα συμπονετικά, συναισθηματικά και ευχάριστα στην παρέα. Γι αυτό το λόγο έχουν πολλούς φίλους και πολλούς γνωστούς. Είναι κοινωνικοί και συνάπτουν φιλίες με πολλούς και διαφορετικούς ανθρώπους. Ξέρουν να είναι καλοί ακροατές και να ακούν τα προβλήματα των φίλων τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σε ευχαριστώ που ήρθες να με επισκεφτείς, Μιας και ήρθες κανε τον κόπο και γράψε εδώ το σχόλιο σου!