Αν σε μισήσουν: αγάπησέ τους, Αν σε πληγώσουν: λάτρεψέ τους, Αν σε πικράνουν: συγχώρεσέ τους... Μην ξεχνάς: ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ!

Παρασκευή 26 Νοεμβρίου 2010

Εθνικές επιτυχίες..το ανεκδοτάκι μας

Ήταν μια φορά ένας Αμερικάνος, ένας Ιάπωνας, ένας Γερμανός και ένας Έλληνας σε ένα παγκόσμιο ιατρικό - επιστημονικό - κοινωνικό συνέδριο.Ανεβαίνει πρώτος ο Αμερικάνος στο έδρανο και λέει: 
"Εμείς είχαμε έναν πολίτη χωρίς εγκέφαλο. Βρέθηκε ένας εγκέφαλος, κάναμε τη μεταμόσχευση και ο άνθρωπος τώρα είναι υγειέστατος και ψάχνει για δουλειά". Έγινε χαμός από τα χειροκροτήματα του ακροατηρίου.
Ο επόμενος που ανέβηκε στο έδρανο ήταν ο Γερμανός και λέει:
"Εμείς είχαμε έναν πολίτη χωρίς καρδιά. Βρήκαμε μια καρδιά, του κάναμε μεταμόσχευση και ο άνθρωπος τώρα είναι μια χαρά και ψάχνει για δουλειά". Για άλλη μαι φορά το ακροατήριο ξέσπασε σε χειροκροτήματα.
Ο επόμενος που ανέβηκε στο έδρανο ήταν ο Ιάπωνας και ανακοινώνει: 
"Εμείς είχαμε έναν πολίτη χωρίς αρ@@δια. Η ψυχολογία του είχε πέσει στα Τάρταρα και σκεφτόταν την αυτοκτονία. Πήραμε τα αρ@@δια από έναν παππού μόλις πέθανε ο οποίος ήταν δωρητής οργάνων και τα κάναμε μεταμόσχευση στον πολίτη. Είναι μια χαρά, κάνει σεξ αβέρτα και τώρα ψάχνει για δουλειά". Για τρίτη φορά το κοινό ξέσπασε σε χειροκροτήματα και ιαχές ενθουσιασμού. 
Σηκώνεται τελευταίος ο Έλληνας και πάει στο έδρανο και λέει:

"Εμείς είχαμε έναν χωρίς εγκέφαλο, χωρίς καρδιά και χωρίς αρ@@δια, τον κάναμε πρωθυπουργό και τώρα όλοι μας ψάχνουμε για δουλειά".
χαχαχαχχχαχχχαχαχα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σε ευχαριστώ που ήρθες να με επισκεφτείς, Μιας και ήρθες κανε τον κόπο και γράψε εδώ το σχόλιο σου!